בינתיים

b a b y s

New member
בינתיים

אני יודעת שטעיתי ובך התאהבתי אני יודעת שבכיתי אבל לא למדתי אני יודעת שנשארתי גם כשכולם אמרו אחרת כשהייתי צריכה לברוח ונשארתי..... אני יודעת אני עוד אשכח אותך רק שבינתיים זה עוד קצת כואב עוד קצת שובר ובינתיים אני עוד קצת בוכה אבל אני יודעת בסוף אני אשכח ממך.....

בינתיים

אני יודעת שטעיתי שאת ליבי הגשתי לך בתקווה שתאהב אותי עד בלי די שתמיד תנשק את חיי אבל עכשיו אני חזקה לא מחכה לך ועוד רגע קט, אשכח ממך....

odo13z

New member
ובינתיים......./images/Emo66.gif

ובינתיים ....... עוצר נשמה. מנסה להקשיב לרחשי ליבך מבעד לקולות המלחמה לברור....להבחין בין מה שבא מאהבה ובין ..... מחרדה..... את הדרכים המובילות ממך אלי חוצים שבילים זרים לא לי...... עגלות עמוסות לעייפה .... חורצות בגלגלי ברזל את ליבך....עד זוב דם מתפלל... אל תשקעי בהן במהמורות..... עוד ארוכה הדרך..... הלב ממאן לוותר.

שמים1

New member
בנתיים ../images/Emo79.gif

כבר הלכת ולקחת עימך את שלהבת חיי גם הנר הקטן שהדלקתי על החלון בכה דמעות אחרונות וכבה. ובנתיים אני תוהה בערפל מחפשת את כל המילים שרציתי לאמר, את אליו שהכאיבו רציתי לקחת. ובנתיים רציתי לחבוק עוד חיבוק אחד אחרון לפני שתשתקע השמש ותעלם לי בחלום. ובנתיים אני לבד בוכה בחשיכה ואין מי שינגב לי את הדמעות כמו שנהגת אתה.

odo13z

New member
בינתיים......./images/Emo66.gif

הלכנו זו לזה ולעצמנו ונר קטן שעל אדן חלון עמד..... הוצפן עמוק עמוק..... הערפל והענן כיסו הכל כאב וזעקה... חיבוק אחרון חטוף ושמש נעלמה באופק הגבוה את ואני .... לבד שולחים ידיים בהיסוס נוגעים ולא נוגעים חיזרי...חבקי אמחה את הדימעה. תפרח שנית האהבה.

deerman

New member
כי את...חזקה..

כמו שרק אשה אוהבת ואת יודעת להיות מאהבת ואת נאהבת. ואת עושה ופועלת מהרגש ולא אחרת. ואת קוסמת וליבך יודע כמו קוסם להיעלם וגם אם נשבר לרסיסים בפנים? מבחוץ נשאר שלם. ואין דבר מושלם יותר מלב שבור ואין דבר אמיתי יותר וטהור יותר ובכי מטהר,משחרר ומפנה מקום בלב להכיל מישהו אחר,טוב יותר,מתאים יותר,ראוי יותר. ואת יודעת ולכן מטהרת עצמך לקראת הנבחר שיגיע אולי מחר ויזכה לאהבתך,למגע,לריח לטעם כי ההוא שייך לאתמול,לעבר ועכשיו,הניחי ראשך על הכר ובכי לך וקומי מעפר. וכך בין טיפות הגשם לא נרטבת אדמה כי בין טיפות הגשם קחי אוויר לנשימה. אמצי חיבוק התכבדי בנשיקה התענגי מלטיפה וקחי לך שלווה המגיעה לך אשה אמיצה.

למעלה