בינג' פרינג' - עונה 2

Lhuna3

Well-known member
OMG אוליביה נהרגה בתאונת דרכים ;-(
אני מניחה שהם ימצאו את אוליביה השניה עכשיו...
או שזאתי בכל זאת תקום לתחיה, כי פה הכל אפשרי הרי. (תכלס גם יכול להיות שזאת שמתה היא בכלל השניה, למרות שזה לא נראה לי הגיוני כרגע.)
בכל אופן באמצע התאונה היא נעלמה וכמה דקות אח"כ חזרה לרגע שהיא עפה מהחלון של הרכב.

אבל רגע פתאום אחותה אומרת שהיא עדיין על מכשירים שמחזיקים אותה בחיים ולפי צוואתה צריך לנתק אותה מהם - כלומר שהיא עוד לא באמת מתה.
אז מה אתם מספידים אותה כבר??!
ברור שהיא מתעוררת. ואומרת דברים לא ברורים.

החוקרת של התאונה שלה נכנסת לתמונה. בסדר גב' ג'סופ את חמודה יחסית אבל תורידי את העיניים שלך מפיטר ותעמדי בתור |שוטר|

ברויס מנסה לשכנע את הסנאטורים לא לבטל את המחלקה אבל הם מתעקשים.
רגע מה... נינה שארפ וברויס... מתנשקים?! מתי זה התחיל? אוקיי.

בינתיים הקריפ מיקום 2 שהגיע בתאונה - מסתבר שהיה אמור להרוג את אוליביה ונכשל ועכשיו הוא צריך לתחקר אותה ולהרוג אותה והוא יכול לשנות צורה לאנשים אחרים והוא מתחזה לאחות בבי"ח שהיא מאושפזת אוי ויי.
אוליביה זוכרת ומגלה לה/לו שהיא באמצע התאונה נפגשה עם מישהו שאמר לה שמשהו מוחבא איפשהו.
הקריפ בצורת אחות מנסה להרוג אותה אבל פיטר וג'סופ וצ'ארלי מגיעים בזמן והוא בורח. אבל נראה שצ'ארלי הרג אותו.

פיטר מבקר את אוליביה ואומר לה שכשהיא רק התעוררה היא אמרה לו משפט ביוונית שאמא שלו היתה אומרת לו: "תהיה גבר טוב יותר מאבא שלך". ויש ביניהם רגע יפה.

פיטר מביא לברויס את המכשיר שהם גנבו מהקריפ שמאפשר להראות כמו מישהו אחר, בתור הוכחה לועדה שלא צריך לסגור אותם כי הם מביאים תוצאות.

הסוכנת ג'סופ כותבת איזה דיווח מוזר... שנראה קשור לתנ"ך ולמקרים של המחלקה.

צ'ארלי... שורף את הגופה... של עצמו אוי לא!! הקריפ בעצם הרג את צ'ארלי והתחזה לו!! :eek:
זה רע מאוד.

Lion_Heart

Well-known member
או שזאתי בכל זאת תקום לתחיה, כי פה הכל אפשרי הרי. (תכלס גם יכול להיות שזאת שמתה היא בכלל השניה, למרות שזה לא נראה לי הגיוני כרגע.)
בכל אופן באמצע התאונה היא נעלמה וכמה דקות אח"כ חזרה לרגע שהיא עפה מהחלון של הרכב.

אבל רגע פתאום אחותה אומרת שהיא עדיין על מכשירים שמחזיקים אותה בחיים ולפי צוואתה צריך לנתק אותה מהם - כלומר שהיא עוד לא באמת מתה.

החוקרת של התאונה שלה נכנסת לתמונה. בסדר גב' ג'סופ את חמודה יחסית אבל תורידי את העיניים שלך מפיטר ותעמדי בתור |שוטר|

בינתיים הקריפ מיקום 2 שהגיע בתאונה - מסתבר שהיה אמור להרוג את אוליביה ונכשל ועכשיו הוא צריך לתחקר אותה ולהרוג אותה והוא יכול לשנות צורה לאנשים אחרים והוא מתחזה לאחות בבי"ח שהיא מאושפזת אוי ויי.
אוליביה זוכרת ומגלה לה/לו שהיא באמצע התאונה נפגשה עם מישהו שאמר לה שמשהו מוחבא איפשהו.
הקריפ בצורת אחות מנסה להרוג אותה אבל פיטר וג'סופ וצ'ארלי מגיעים בזמן והוא בורח. אבל נראה שצ'ארלי הרג אותו.

פיטר מבקר את אוליביה ואומר לה שכשהיא רק התעוררה היא אמרה לו משפט ביוונית שאמא שלו היתה אומרת לו: "תהיה גבר טוב יותר מאבא שלך". ויש ביניהם רגע יפה.

פיטר מביא לברויס את המכשיר שהם גנבו מהקריפ שמאפשר להראות כמו מישהו אחר, בתור הוכחה לועדה שלא צריך לסגור אותם כי הם מביאים תוצאות.

צ'ארלי... שורף את הגופה... של עצמו אוי לא!! הקריפ בעצם הרג את צ'ארלי והתחזה לו!! :eek:
זה רע מאוד.
מבלבל ,נכון? :-D
אני אוהב את הסדרה הזאת

LeAnnDylan

Well-known member

זה רע מאוד.
יואו אני מזה שמחה שלא הגבתי לך בבוקר לפרק הקודם כי משום מה זכרתי לא נכון שצ'ארלי מת בסוף העונה הקודמת לפני שכתבת את הסיכום של הפרק הזה|חבול|
אבל צפיתי עכשיו שוב בפרק הזה כדי שאוכל להגיב כמו שצריך בלי חשש שאפלוט משהו שאני לא אמורה|מזיע|
קודם כל אני חייבת להגיד שאחד הדברים שאני הכי אוהבת בסדרה זה האובססיות המוזרות של וולטר לאוכל:-D
כל הקטעים האלה בינו לבין אסטריד תמיד משעשעים אותי. איך שהוא נותן לה רשימה של דברים שהוא צריך לניתוח הגופה יחד עם רשימת מצרכים לקאסטרד. וגם כן פיטר, מי לא אוהב קאסטרד יא מוזר|שפם|
וגם הקטע שוולטר מנתח את הגופה ושתי הידיים שלו מדממות אבל הוא לא מוותר על הליקריץ הדוחה הזה שלו אף פעם:-D
אוי ואיזה חמוד היה הקטע בסוף שפיטר נכנס למעבדה ואסטריד וולטר והפרה עם כובעי יומולדת:-D|לב|

טוב לדברים חשובים-
הייתי בטוחה שג'סופ תעצבן אותי אז אני שמחה שהיא הפסיקה להיות נודניקית די מהר. הצחיק אותי כשוולטר אמר שהוא צריך שיעבירו את הגופה למעבדה שלו והסוכן בשטח כזה אתה מטורף?! הגופה הזאת הולכת רק לאבו כביר. ואז ג'סופ אומרת להם שיקחו אותה לוולטר ואז לוחשת לפיטר כזה "?Is he crazy" ופיטר עונה לה כזה oh yeah:-D:-D

טוב בעצם נראה לי שיותר קל להגיב אליך מאשר בנפרד. אז בואו ננסה את זה
מודה שלא חשבתי שהיא באמת מתה, אבל הלב שלי אכן החסיר פעימה כשוולטר בדק לה את העיניים וקלט שאין תגובה;-(
חח "לא נראה הגיוני" שום דבר בעונה הראשונה לא היה נראה הגיוני עד כה:-D
ואני דווקא אוהבת את צורת המחשבה שלך.
וואי זו הייתה סצינה ממש מלחיצה. גם בצפייה המי יודע כמה שלי, אני קופצת כל פעם שהיא עפה מהחלון של הרכב. נראה לי שדווקא בגלל שאני יודעת שזה מגיע זה מלחיץ אותי יותר|קר|
חח נו אבל הרופא אמר להם שאין לה תפקוד מוחי ושלא הגיוני שהיא תחזור להכרה. הוא לא אמר שהיא מתה מתה, רק מוות מוחי. אז הגיוני שצריך עוד לנתק אותה.
אבל באמת מה אתם מספידים את אוליביוש שלי|שפם|
בסדר גב' ג'סופ את חמודה יחסית אבל תורידי את העיניים שלך מפיטר ותעמדי בתור |שוטר|
:-D |כן|B-|
רגע מה... נינה שארפ וברויס... מתנשקים?! מתי זה התחיל?
חחח זה בהחלט היה וטפ מומנט. נראה לי שניסו לצייר את נינה כבחורה כזאת שמסוגלת להשיג מה שהיא רוצה עם פלירטוטים. אבל לייק, היא נינה שארפ, זה פשוט לא נראה טוב:-D
אוי הקטע עם המכונת כתיבה שמקלידה לו הוראות היה קצת קריפי אבל גם מגניב לגמרי. מענין מאיפה ההוראות האלה מגיעות|תוהה|
זה היה נראה לי קטע ממש משונה. כאילו, הכי לא מתאים לאוליביה פשוט לנדב ככה פרטים לאיזה אחות שלא קשורה לחקירה. אפילו שייתכן שאוליביה לא מחשיבה את עצמה כחלק מחקירה כרגע, זה פשוט היה נראה קצת משונה. אבל נו, הילדה קיבלה זעזוע מוח, היא לא חושבת בצלילות אז אסלח לה.
ושוב, זה לא שחשבתי שהוא יצליח להרוג את אוליביה אבל אכן החסרתי נשימה בקטע הזה;-(
|מאוהב||מאוהב||מאוהב|
אני כל כך אוהבת את הקטעים הקטנים האלה שלהם ביחד|לב| בכלל, למרות שאני אוהבת את אוליביה קשוחה ובאדאסית כזאת, אני גם כל כך אוהבת את הרגעים האלה שהיא רכה ופגיעה|לב||מאוהב|
זה רע מאוד.
אעהאעאהעאהא!!!! לאאאא;-#;-#;-#

אגב, שמתי לב שכתבת את זה כמה פעמים אז מניחה שזו לא סתם טעות הקלדה, אבל השם של פיליפ זה ברוילס לא ברויס:-D

Lion_Heart

Well-known member
יואו אני מזה שמחה שלא הגבתי לך בבוקר לפרק הקודם כי משום מה זכרתי לא נכון שצ'ארלי מת בסוף העונה הקודמת לפני שכתבת את הסיכום של הפרק הזה|חבול|
אבל צפיתי עכשיו שוב בפרק הזה כדי שאוכל להגיב כמו שצריך בלי חשש שאפלוט משהו שאני לא אמורה|מזיע|
קודם כל אני חייבת להגיד שאחד הדברים שאני הכי אוהבת בסדרה זה האובססיות המוזרות של וולטר לאוכל:-D
כל הקטעים האלה בינו לבין אסטריד תמיד משעשעים אותי. איך שהוא נותן לה רשימה של דברים שהוא צריך לניתוח הגופה יחד עם רשימת מצרכים לקאסטרד. וגם כן פיטר, מי לא אוהב קאסטרד יא מוזר|שפם|
וגם הקטע שוולטר מנתח את הגופה ושתי הידיים שלו מדממות אבל הוא לא מוותר על הליקריץ הדוחה הזה שלו אף פעם:-D
אוי ואיזה חמוד היה הקטע בסוף שפיטר נכנס למעבדה ואסטריד וולטר והפרה עם כובעי יומולדת:-D|לב|

טוב לדברים חשובים-
הייתי בטוחה שג'סופ תעצבן אותי אז אני שמחה שהיא הפסיקה להיות נודניקית די מהר. הצחיק אותי כשוולטר אמר שהוא צריך שיעבירו את הגופה למעבדה שלו והסוכן בשטח כזה אתה מטורף?! הגופה הזאת הולכת רק לאבו כביר. ואז ג'סופ אומרת להם שיקחו אותה לוולטר ואז לוחשת לפיטר כזה "?Is he crazy" ופיטר עונה לה כזה oh yeah:-D:-D

טוב בעצם נראה לי שיותר קל להגיב אליך מאשר בנפרד. אז בואו ננסה את זה

מודה שלא חשבתי שהיא באמת מתה, אבל הלב שלי אכן החסיר פעימה כשוולטר בדק לה את העיניים וקלט שאין תגובה;-(

חח "לא נראה הגיוני" שום דבר בעונה הראשונה לא היה נראה הגיוני עד כה:-D
ואני דווקא אוהבת את צורת המחשבה שלך.

וואי זו הייתה סצינה ממש מלחיצה. גם בצפייה המי יודע כמה שלי, אני קופצת כל פעם שהיא עפה מהחלון של הרכב. נראה לי שדווקא בגלל שאני יודעת שזה מגיע זה מלחיץ אותי יותר|קר|

חח נו אבל הרופא אמר להם שאין לה תפקוד מוחי ושלא הגיוני שהיא תחזור להכרה. הוא לא אמר שהיא מתה מתה, רק מוות מוחי. אז הגיוני שצריך עוד לנתק אותה.
אבל באמת מה אתם מספידים את אוליביוש שלי|שפם|

:-D |כן|B-|

חחח זה בהחלט היה וטפ מומנט. נראה לי שניסו לצייר את נינה כבחורה כזאת שמסוגלת להשיג מה שהיא רוצה עם פלירטוטים. אבל לייק, היא נינה שארפ, זה פשוט לא נראה טוב:-D

אוי הקטע עם המכונת כתיבה שמקלידה לו הוראות היה קצת קריפי אבל גם מגניב לגמרי. מענין מאיפה ההוראות האלה מגיעות|תוהה|

זה היה נראה לי קטע ממש משונה. כאילו, הכי לא מתאים לאוליביה פשוט לנדב ככה פרטים לאיזה אחות שלא קשורה לחקירה. אפילו שייתכן שאוליביה לא מחשיבה את עצמה כחלק מחקירה כרגע, זה פשוט היה נראה קצת משונה. אבל נו, הילדה קיבלה זעזוע מוח, היא לא חושבת בצלילות אז אסלח לה.

ושוב, זה לא שחשבתי שהוא יצליח להרוג את אוליביה אבל אכן החסרתי נשימה בקטע הזה;-(

|מאוהב||מאוהב||מאוהב|
אני כל כך אוהבת את הקטעים הקטנים האלה שלהם ביחד|לב| בכלל, למרות שאני אוהבת את אוליביה קשוחה ובאדאסית כזאת, אני גם כל כך אוהבת את הרגעים האלה שהיא רכה ופגיעה|לב||מאוהב|

אעהאעאהעאהא!!!! לאאאא;-#;-#;-#

אגב, שמתי לב שכתבת את זה כמה פעמים אז מניחה שזו לא סתם טעות הקלדה, אבל השם של פיליפ זה ברוילס לא ברויס:-D
וואי זו הייתה סצינה ממש מלחיצה. גם בצפייה המי יודע כמה שלי, אני קופצת כל פעם שהיא עפה מהחלון של הרכב. נראה לי שדווקא בגלל שאני יודעת שזה מגיע זה מלחיץ אותי יותר- אני דיי ציפיתי לJUMP SCARE...אז לא ממש התאכזבתי והייתי בטוח ב96% שהיא תשרוד
אני כל כך אוהבת את הקטעים הקטנים האלה שלהם ביחד|לב| בכלל, למרות שאני אוהבת את אוליביה קשוחה ובאדאסית כזאת, אני גם כל כך אוהבת את הרגעים האלה שהיא רכה ופגיעה|לב||מאוהב|- הם באמת חמודים ביחד!
הטכנולוגיה הזאת...שילוב מוזר של ישן ולא ברור...
הקטע האחרון היה לי דיי צפוי, כי לא ראו את צ'ארלי הורג את ה SHAPESHIFTER וזה סימן דיי ברור שקרה משהו ממש רע...זה כמו ששואלים מישהו אם הוא\היא מרגישים בסדר והתשובה היא "never better" ובמקרה הזה יש שני דברים לעשות. להרוג או לברוח...רקאומר

Lhuna3

Well-known member
חחח וואו מזל!
מה זה בכלל קאסטרד בשם אלוהים?
בעברית בד"כ מתרגמים את זה ל"רפרפת" עד כמה שאני זוכרת, אבל זה לא ממש עוזר לי לדעת מה זה.
סוג של פודינג? סוג של חרדל (כי דומה למאסטרד)?
אני רק זוכרת שגם דוקטור 11 בפרק הראשון שלו החליט שהוא אוהב אצבעות דג וקאסטרד.
איכ כן!
רק בגלל שקיימים יקומים מקבילים ואני יודעת שקיימת עוד אוליביה, אני יכולתי להאמין שבאמת הרגו אותה.
אגב אני מאוד סקרנית אם ג'ון סקוט עדיין חי ביקום השני ואם היא תפגוש אותו.
(למרות שאני מעדיפה שלא, בגלל פיטר כמובן).
נכון.
מגניב בהחלט.
כן אני גם ציפיתי שהיא תחשוד קצת יותר כשה"אחות" תחקרה אותה בכזה עניין.
בחיי שכתבתי גם ברוילס כמה פעמים כי לא הייתי בטוחה אבל בסוף החלטתי להיות עקבית ומחקתי ;-# דווקא את הנכון.
אולי אני אקרא לו מעכשיו פיליפ וזהו.

Lhuna3

Well-known member
איש אחד נמשך ע"י יצור לתוך האדמה בשדה.

אוליביה משתחררת מבי"ח.

"צ'ארלי" עוקב אחריה. אוף זה נוראי שהוא רע עכשיו. תביאו את צ'ארלי השני.

האיש באדמה נאכל ע"י היצור. מסתבר שהרבה אנשים נעלמו באיזור.

פיטר ואוליביה נוסעים לחקור חשוד, אבל היא ממשיכה לשמוע קולות ו-OMG היא כמעט ירתה לפיטר בראש בטעות...
נינה שארפ נותנת לה טלפון של מישהו "לא פסיכולוג" שיכול לעזור לה לטענתה.

בחקירה הלא מעניינת מתגלה שהיצור הוא התינוק של החשוד שנקבר לפני 17 שנה וחי מתחת לאדמה ואוכל אנשים :-D זה נשמע נורא מצחיק כשכותבים את זה. (אבל בעצם הוא נורא מסכן.)

בכל אופן אוליביה הלכה ל"לא פסיכולוג" שעובד באולם באולינג.
ו"צ'ארלי" מקבל הוראה לעשות משהו בשביל "לעזור לה להזכר" בפרטים של המפגש שלה ביקום השני.
מעניין אותי אם ומה יגרום למישהו מהם לחשוד בו, הוא כרגע מחקה את צ'ארלי מאוד טוב, אבל בטח יעשה איזו טעות קטנה שתסגיר אותו.

ופיטר מזמין את וולטר לדוג איתו |לב|

Lhuna3

Well-known member
חיילים לשעבר מעירק שעשו עליהם ניסוי מתפוצצים בהוראת "קולונל" שמפעיל אותם.
בסוף תופסים אותו והוא אומר שהאנשים שהוא התכוון לפוצץ הם כאלו מיקום אחר (למרות שנשמע שהוא לא בדיוק יודע את זה) שאוספים עלינו מידע. במזוודה האחרונה שהם התכוונו להעביר יש תמונות מעקב שצילמו בהן את וולטר.

חוץ מזה ההוא מהבאולינג שנינה המליצה עליו מצליח בשיטות הפסיכולוגיות שלו לעזור לאוליביה לגלות שהיא יכולה ללכת בלי המקל שהיא נשענת עליו.

LeAnnDylan

Well-known member

אוליביה משתחררת מבי"ח.

פיטר ואוליביה נוסעים לחקור חשוד, אבל היא ממשיכה לשמוע קולות ו-OMG היא כמעט ירתה לפיטר בראש בטעות...

בחקירה הלא מעניינת מתגלה שהיצור הוא התינוק של החשוד שנקבר לפני 17 שנה וחי מתחת לאדמה ואוכל אנשים :-D זה נשמע נורא מצחיק כשכותבים את זה. (אבל בעצם הוא נורא מסכן.)

ו"צ'ארלי" מקבל הוראה לעשות משהו בשביל "לעזור לה להזכר" בפרטים של המפגש שלה ביקום השני.
מעניין אותי אם ומה יגרום למישהו מהם לחשוד בו, הוא כרגע מחקה את צ'ארלי מאוד טוב, אבל בטח יעשה איזו טעות קטנה שתסגיר אותו.

אוי הפרק הזה היה מקריפ לגמרי. ראיתי כל כך הרבה סרטי אימה של יצורים שחיים בתוך קירות של בתים וזה תמיד מפחיד אותי. במיוחד כשזה ילדים. אם אפשר לקרוא לדבר הזה ילד בכלל. וכן הוא מסכן וריחמתי עליו. אבל גם בעע.
אז במקום הדברים המקריפים, בואו נדבר על הדברים החמודים.
כמו בהתחלה שפיטר בודק את המקל הליכה של אוליביה והיא כזה "מה..?" והוא אומר "אני רק מחפש את החרב נינג'ה הנסתרת":-D ואוליביה כזה "זה לא היה מכוסה ע"י הביטוח" :-D
או שהוא אומר לה "את לא טובה בלתת לאנשים לעזור לך" והיא אומרת לו "הו, אני אתן לך לעזור לי לסחוב את המזוודה":-D אוף אני אוהבת אותם ביחד 😭 :love:

אני גם אוהבת שפיטר הרבה יותר אסרטיבי העונה. במיוחד עכשיו כשאוליביה בחצי תפקוד|לב|
ואיזה חמוד וולטר כשהוא מנסה להגיד לאוליביה שהוא ממש דאג לה ולא ידע מה הוא היה עושה בלעדיה|לב|
אני גם ממש אוהבת את כל הניסויים ההזויים שהוא עושה במעבדה שלו, והפעם הזה עם הצפרדע המזעזעת הזאת8-{:-D מסכנה אסטריד:-D
חחח איזה פתרון נחמד זה להחליף כל דמות שלנו מדמות מיקום מקביל ברגע שנמאס לנו ממנה:-D
אוליביה סכיזופרנית זה בהחלט מפחיד. אבל לא אמין שהיא לא פגעה בפיטר. היא צלפית די טובה:-P:
אגב בהתחלה באמת חשבתי שהיא מאבדת את דעתה, אבל השמיעת על הזאת או מה שזה לא יהיה שלה, זה מגניב, במיוחד בקטע שהיא יושבת באמבטיה וזה נראה כאילו היא מצליחה לשלוט בזה? כאילו, הייתי שמחה לכוח כזה רק כדי שאני לא אצטרך כתוביות:-D

חח הצחיק אותי איך וולטר התלהב מזה "סופר בייבי!!" :-D

"לא פסיכולוג":-D סאם. כמובן שכל האנשים שקשורים לנינה הם יצורים מוזרים. ואנשים שעובדים בבאולינג הם בהחלט יצורים מוזרים:-P:
אגב נכון הקטע שאוליביה נבדקת ע"י רופא ואז הוא אומר לה "אוקיי את יכולה להתלבש עכשיו" ואז נינה נכנסת פתאום כשאוליביה חצי לבושה. לייק וטפ? מה זה השכונה הזאת?:-D אבל גם, נכון שרואים שכל הכתף שלה חבולה בצורה ממש מזעזעת, ואז אח"כ כשהיא ופיטר הולכים לחפש את היצור הזה מתחת לאדמה והוא תופס אותה מהכתף ומושך אותה לתוך המאורה שלה - הרגשתי כאב חד בכתף כאילו זו הייתי אני. כאב לי רק מלהסתכל על זה:oops::oops:

אוף והקטע שהיא מדברת עם צ'ארלי בסוף והוא לא צ'ארלי;-(

יואו סאם הזה כזה מוזר:-D "זהו? אני אומר לך שהוא הכיר בחורה ועבר לג'ורג'יה ואת מוותרת?" מה רציתי שהיא תעשה יא מוזר:-D
אוי זה היה כזה חמוד איך שוולטר אומר לפיטר כזה "והבחור הצעיר הביא לך את הפיתיון הזה?" ואז "אני יכול לבוא איתך?"😭

LeAnnDylan

Well-known member
מה זה בכלל קאסטרד בשם אלוהים?
בעברית בד"כ מתרגמים את זה ל"רפרפת" עד כמה שאני זוכרת, אבל זה לא ממש עוזר לי לדעת מה זה.
סוג של פודינג? סוג של חרדל (כי דומה למאסטרד)?
אני רק זוכרת שגם דוקטור 11 בפרק הראשון שלו החליט שהוא אוהב אצבעות דג וקאסטרד.
חח זה קרם פטיסייר (או משהו מאוד קרוב לזה בטעם).

LeAnnDylan

Well-known member
חיילים לשעבר מעירק שעשו עליהם ניסוי מתפוצצים בהוראת "קולונל" שמפעיל אותם.
בסוף תופסים אותו והוא אומר שהאנשים שהוא התכוון לפוצץ הם כאלו מיקום אחר (למרות שנשמע שהוא לא בדיוק יודע את זה) שאוספים עלינו מידע. במזוודה האחרונה שהם התכוונו להעביר יש תמונות מעקב שצילמו בהן את וולטר.

חוץ מזה ההוא מהבאולינג שנינה המליצה עליו מצליח בשיטות הפסיכולוגיות שלו לעזור לאוליביה לגלות שהיא יכולה ללכת בלי המקל שהיא נשענת עליו.
אני ממש לא אוהבת פרקים שמתמקדים בחיילים או במשהו צבאי. לא בסדרה הזאת ולא בשום סדרה.
אבל מכיוון שזה לא באמת על חיילים במדים או דברים שקשורים ישירות לצבא ולסט החוקים הנפרד שלהם, זה לא ממש הפריע לי הפרק.
זה דווקא היה ממש מגניב בעיני איך שהשוטר הזה בהתחלה התנפץ לו למיליון קריסטלים. ועוד יותר אהבתי איך וולטר התחיל להרכיב אותו בחזרה:-D זה נראה כמו משהו שאני אעשה:-D

כשאוליביה שואלת את סאם מה הוא עשה בשביל נינה והוא כזה "לימדתי אותה לאכול צ'יפס. להרים אחד מהצלחת, לטבול בקטשופ ולהכניס לפה" כל מה שחשבתי עליו זה איפה המיונז??? גם כן אמריקאים|שפם|

וגם הדבר הזה:-D

יואו כשפיטר אכל את ההמבורגר במעבדה וג'ין גועה לה שם בעצבים ו-וולטר נוזף בפיטר שאם הוא אוכל צ'יזבורגר לפחות שיעשה את זה בסתר הרג אותי:-D

נו באמת פיטר, אתה אמור לקחת את אוליביה לאיזה דייט במקום רומנטי, לא לבגדד|שפם|
מאיפה פיטר יודע ערבית כזה טוב|תוהה|
הצחיק אותי שאוליביה כזה "נראה לי שכדאי שאחכה בחוץ" ואז הוא אומר לי "ואז מה את מועילה לי? את זו עם האקדח" :-D איך בכלל נתנו לה להכניס אקדח למדינה עוינת:-D
מה שלא היה ברור בקטע הזה זה למה בעצם לפוצץ את המזוודה ואת השליח? הוא אומנם לא יודע בוודאות למי הם מעבירים את המידע (בסוף אנחנו רואים שזה אחד האובזרברים) אבל הוא יודע שהאנשים עם המזוודות הם רק שליחים, אז מה בעצם במטרה? בתאכלס גם ציפיתי שיהיה שם איזה משהו מענין יותר מכמה תמונות של וולטר והחבר'ה. כל זה במזוודה? לא שמעו שם על מעטפה:-D

יואו הוא ממש עצבן אותי עם כל השטויות שלו, אבל כפרעליו הוא תיקן את אוליביוש 🥳 או שהיא תיקנה את עצמה. מי יודע. העיקר שהיא הולכת בלי המקל שלה|מאוהב|

Lion_Heart

Well-known member

אוליביה משתחררת מבי"ח.

היצור הוא מוטנט שאביו שינה אותו גנטית בשביל לתת לו סיכוי לחיות, חמוד אבל ממש טראגי,
זה אחד הקטעים החזקים של הסדרה, מדען...ראנדומלי מעוות את חוקי הטבע בשם אידיאל כלשהו-אהבה,תהילה,(לרוב זה אהבה) והם צריכים לטפל בנשורת של מה שקרה, הקטע של " תמיד שואלים אם אפשר, אף פעם לא שואלים אם צריך"

Lhuna3

Well-known member
השייפ-שיפטרס גונבים ראשים ממכוני הקפאה קריוגנית, פיכס.
אחד השודים שלהם משתבש ואחד מהם נורה למוות. מה שמאפשר לוולטר לחקור את הגופה שלו ולפיטר את המכשיר שלו.
וולטר מגלה שרוב הדם שלו זה כספית, מה שאומר שהגופה של השייפ-שיפטר הקודם שהם חשבו שצ'ארלי הרג - לא היה השייפ-שיפטר, וההוא עדיין מסתובב ביניהם.
(אני חושבת שבנקודה זו הם היו אמורים לפחות לחשוב על האפשרות של לחשוד בצ'ארלי, אבל הם לא.)

בינתיים אסטריד כותשת מאה תולעים כי וולטר חושב שזה יעזור לאוליביה להזכר, ובזמן שוולטר ופיטר מתווכחים אם זה רעיון טוב או רע אוליביה כבר שותה אותם, עוד לפני שוולטר הספיק אפילו להמתיק את זה עם תותים ;-#

ופיטר מגלה שבמתקן של השייפ-שיפטר יש הרבה מידע אז מביאים את זה למאסיב דיינמיק לפענוח.
(יש שם רגע חמוד שפיטר שואל את אוליביה אם היא מכירה את הסרט חוטפי הגופות והיא מרשימה אותו בשאלה איזה גירסה... חחח)

חוץ מזה וולטר נזכר במישהי מהניסויים שלהם בעבר שהצליחה תחת השפעת חומרים לזהות שייפ-שיפטרס או בכלליות את מי שלא מהיקום הזה.
אני ישר חשבתי שהיא תזהה את פיטר ככזה, אבל משום מה וולטר לא חשש שהיא תחשוף אותו. אולי בגלל שרוב הזמן הוא לא זוכר שזה לא פיטר המקורי. (אני מניחה שזה גם מסביר למה הוא הרבה פעמים אומר לו "אתה זוכר שכשהיית ילד... כך וכך" והרבה פעמים פיטר לא זוכר את זה.)

וולטר לחוץ בצורה חמודה לקראת האיחוד איתה ופיטר קולט שכנראה היה ביניהם קטע.
היא נלהבת לעזור ובאה למעבדה, ותחת השפעת חומרים וולטר מהפנט אותה ואז אומר לפיטר לתת גונג בפעמון, מה שמטרגר את אוליביה לאבד הכרה ולהזכר בשיחה שהיתה לה ביקום 2 עם וויליאם בל (שקלטתי הפעם מהכתוביות שהמכוער הזה שנראה לי קצת מוכר הוא לאונרד נימוי).
הוא אמר לה שהיא צריכה למצוא את המנהיג שלהם ולעצור אותו מלפתוח דלת בין היקומים ואיך לזהות אותו (ובאיזה מכון קריוגני הוא מוקפא - את זה היא זוכרת רק אח"כ) ושנינה שארפ תעזור לה.
כשהיא הולכת להתייעץ עם נינה, "צ'ארלי" קולט שהם הולכים לזהות אותו מהמידע שבמכשיר ושולח לה הודעה שנינה היא השייפ-שיפטר, ולמרבה הצער היא מאמינה לו ופוגשת אותו וכשהיא מגלה שזה הוא הוא מנסה להרוג אותה אבל היא הורגת אותו כמובן.
רק שהוא כבר הספיק להודיע לשותפיו בטלפון את שם המכון הנכון, שהיא גילתה לו רגע אחד לפני הזיהוי,
והם ככה מוצאים את המנהיג שלהם ומקימים אותו לתחיה.

הרגע הכי חמוד בפרק: כשההיא מהניסוי חוזרת הביתה וולטר רוצה ללוות אותה ומבקש מפיטר רשות וגם כסף, ואז הוא אומר לה "הוא הסכים! :D" כאילו "ההורים הסכימו לי לבוא אלייך" חחחח

ואז גם יש רגע שהיא באמת רואה הילה סביב פיטר לשניה כמו שהיא היתה מזהה אנשים לא מהעולם הזה. אבל היא לא אומרת על זה כלום לאף אחד וכנראה חושבת שזה בטעות. (ואולי זה פשוט היופי המלאכי שלו...|מאוהב| הגיוני סה"כ.)

peter.png

נערך לאחרונה ב:

Lhuna3

Well-known member
חח זה קרם פטיסייר (או משהו מאוד קרוב לזה בטעם).
אז תגידו!! קרם פטיסייר זה הכי טעים בעולם! קאסטרד זה נשמע כמו משהו מגעיל.

ספוילרים עד 2X03
אני גם אוהבת שפיטר הרבה יותר אסרטיבי העונה.
גם אני, התכוונתי להגיד!
אגב נכון הקטע שאוליביה נבדקת ע"י רופא ואז הוא אומר לה "אוקיי את יכולה להתלבש עכשיו" ואז נינה נכנסת פתאום כשאוליביה חצי לבושה. לייק וטפ? מה זה השכונה הזאת?:-D
חשבתי גם! איזה חוצפה... חחחח

LeAnnDylan

Well-known member
אחד השודים שלהם משתבש ואחד מהם נורה למוות. מה שמאפשר לוולטר לחקור את הגופה שלו ולפיטר את המכשיר שלו.
וולטר מגלה שרוב הדם שלו זה כספית, מה שאומר שהגופה של השייפ-שיפטר הקודם שהם חשבו שצ'ארלי הרג - לא היה השייפ-שיפטר, וההוא עדיין מסתובב ביניהם.
(אני חושבת שבנקודה זו הם היו אמורים לפחות לחשוב על האפשרות של לחשוד בצ'ארלי, אבל הם לא.)

בינתיים אסטריד כותשת מאה תולעים כי וולטר חושב שזה יעזור לאוליביה להזכר, ובזמן שוולטר ופיטר מתווכחים אם זה רעיון טוב או רע אוליביה כבר שותה אותם, עוד לפני שוולטר הספיק אפילו להמתיק את זה עם תותים ;-#

ופיטר מגלה שבמתקן של השייפ-שיפטר יש הרבה מידע אז מביאים את זה למאסיב דיינמיק לפענוח.
(יש שם רגע חמוד שפיטר שואל את אוליביה אם היא מכירה את הסרט חוטפי הגופות והיא מרשימה אותו בשאלה איזה גירסה... חחח)

חוץ מזה וולטר נזכר במישהי מהניסויים שלהם בעבר שהצליחה תחת השפעת חומרים לזהות שייפ-שיפטרס או בכלליות את מי שלא מהיקום הזה.
אני ישר חשבתי שהיא תזהה את פיטר ככזה, אבל משום מה וולטר לא חשש שהיא תחשוף אותו. אולי בגלל שרוב הזמן הוא לא זוכר שזה לא פיטר המקורי. (אני מניחה שזה גם מסביר למה הוא הרבה פעמים אומר לו "אתה זוכר שכשהיית ילד... כך וכך" והרבה פעמים פיטר לא זוכר את זה.)

היא נלהבת לעזור ובאה למעבדה, ותחת השפעת חומרים וולטר מהפנט אותה ואז אומר לפיטר לתת גונג בפעמון, מה שמטרגר את אוליביה לאבד הכרה ולהזכר בשיחה שהיתה לה ביקום 2 עם וויליאם בל (שקלטתי הפעם מהכתוביות שהמכוער הזה שנראה לי קצת מוכר הוא לאונרד נימוי).
הוא אמר לה שהיא צריכה למצוא את המנהיג שלהם ולעצור אותו מלפתוח דלת בין היקומים ואיך לזהות אותו (ובאיזה מכון קריוגני הוא מוקפא - את זה היא זוכרת רק אח"כ) ושנינה שארפ תעזור לה.
כשהיא הולכת להתייעץ עם נינה, "צ'ארלי" קולט שהם הולכים לזהות אותו מהמידע שבמכשיר ושולח לה הודעה שנינה היא השייפ-שיפטר, ולמרבה הצער היא מאמינה לו ופוגשת אותו וכשהיא מגלה שזה הוא הוא מנסה להרוג אותה אבל היא הורגת אותו כמובן.
רק שהוא כבר הספיק להודיע לשותפיו בטלפון את שם המכון הנכון, שהיא גילתה לו רגע אחד לפני הזיהוי,

הרגע הכי חמוד בפרק: כשההיא מהניסוי חוזרת הביתה וולטר רוצה ללוות אותה ומבקש מפיטר רשות וגם כסף, ואז הוא אומר לה "הוא הסכים! :D" כאילו "ההורים הסכימו לי לבוא אלייך" חחחח

ואז גם יש רגע שהיא באמת רואה הילה סביב פיטר לשניה כמו שהיא היתה מזהה אנשים לא מהעולם הזה. אבל היא לא אומרת על זה כלום לאף אחד וכנראה חושבת שזה בטעות. (ואולי זה פשוט היופי המלאכי שלו...|מאוהב| הגיוני סה"כ.)

צפה בקובץ המצורף 60389
אוף שתדעי לך שראיתי את הפרק הזה כבר אתמול אחרי שסיימתי להגיב על 203 אבל לא רציתי לפתוח הודעה כי אני מפחדת שאני אגיב על דברים (שאומנם היו בפרק) שיהיו רלוונטיים בהמשך אבל את לא בהכרח תתייחסי אליהם או תחשבי שהם חשובים, ולא בא לי לעשות לך ספוילרים אז חיכיתי שאת תגיבי קודם ואז אני פשוט אגיב לך. אבל כבר עבר יום ועכשיו אני לא זוכרת מה היה בפרק|חבול|
כאילו, כמובן שאני זוכרת דברים, אני פשוט לא באמת יודעת להפריד אותם בראש לפרקים|חבול|
אז עכשיו אני אלך לצפות שוב :-D
טוב, קודם כל הסיבה שראיתי לפניך את הפרק זה כי אני מאוד אוהבת אותו אז היה בא לי לראות אותו ישר אחרי 3.
מאוד אהבתי שסוף סוף ראו את השיחה של אוליביה ו-וויליאם ושלא מורחים את זה יותר מידי (אם כי יש שיגידו שמריחה של 4 פרקים זה יותר מידי:-P:)
מה שכן, אהבתי שאוליביה לא הייתה נחמדה אליו (כי לא מגיע לו אחרי מה שעשה לה) למרות שבתאכלס הוא כן מנסה לעזור.
אני זוכרת שכשהוא אמר לה "שלפתי אותך ממכונית נוסעת ואני מצטער אבל את חייבת לחזור לאותה נקודה" חשבתי לעצמי, אם הוא בחר לשלוף אותה ברגע הזה כי הוא יכול לראות איפה היא ולהחליט מתי "למשוך" אותה, כי אם כן, לא יכולת למשוך אותה ברגע אחר? הרי הוא היה חייב לדעת שיש סיכוי טוב שהיא תמות כשהיא חוזרת ואז מה מועיל המידע שהוא נתן לה?
גם אני תהיתי למה הם לא חשדו בצ'ארלי ישר, או לכל הפחות להתקשר אליו ולשאול אותו אם הוא ראה עוד מישהו שם כשהוא ירה בשייפ שיפטר.
גם נכון שבגלל שאנחנו כצופים כבר יודעים בשלב הזה שצ'ארלי הוא שייפ שיפטר היה קל מאוד לזהות את הצורה שלו בתוכנת מחשב הזאת, הרבה לפני שזה הגיע ל-100%. אבל לאדעת, יש לו צורת ראש כזאת שקל לזהות אותה, מישהו היה צריך לחשוב שזה דומה לו ולעשות 1+1.
הו וול, אני שמחה שנפטרנו ממנו כבר בסוף הפרק ושלא מרחו את זה עוד מעבר למה שצריך. לא יכולתי לסבול את זה שאוליביה חושבת שהוא השותף שלה;-(
מה שכן, אני מקווה שאחרי צ'ארלי, ג'ון סקוט ואפילו האחות הזאת בבית חולים, אוליביה תהיה קצת יותר חשדנית. באמאשלך את סוכנת FBI עם אינסטינקטים טובים, תהיי טובה יותר!:-D
אוי ואם כבר "צ'ארלי", הצחיק+הטריד אותי הקטע שהוא קונה מלא מדחומים בשביל הכספית ואז הקופאי צוחק כזה "אתה מתכוון לפתוח בית מרקחת משלך" ו"צ'ארלי" דופק לו איזו נביחה מוזרה:-D איכס והקטע שהוא שותה את זה ודוחף לעצמו את הפרצוף בחזרה למקום8-{
טוב זה היה קורע ודוחה כאחד.
כשוולטר אומר לה לחתוך 100 פעמים והיא אשכרה סופרת 100 ואז הוא מסתכל וכזה "ממ עוד 50 פעמים" נקרעתי:-D
וגם כשהוא עומד עם התות בסוף אחרי שאוליביה כמעט מקיאה:-D
והקטע שוולטר מסביר מה הקטע של התולעים והוא כזה "זה היה רעיון של בלי" ואסטריד ממלמלת לעצמה "כי אתה לא היית חושב לעשות דבר כזה":-D
יואו ואחרי שאוליביה כמעט מקיאה בסוף והטלפון במעבדה מצלצל ואסטריד עונה Bishop's Deli:-D
אגב, יחסית לאחת שמאוד כועסת על זה שעשו עליה ניסויים, היא מנדבת את עצמה הרבה יותר מידי פעמים לניסויים המוזרים של וולטר בתור אדם בוגר:-D
אבל טוב, אני מניחה שאני יודעת איזה דמות אני אקח איתי לאי הבודד של שאלת הסיכום חודש:-D אני אתן לה לנסות את כל הדברים המוזרים שגדלים על האי ואם היא לא תמות אני אדע שהם ראויים למאכל:-D
חח זה באמת היה חמוד, והפרצופים שהיא עושה הורסים אותי:-D
אבל פיטר חייב להתגבר על תסביך ה"לך-יש-אקדח-ולי-אין" שלו. לך תשיג לך אקדח מהשוק השחור כמו בן אדם בוגר ותפסיק להתבכיין:-D
גם אני ישר חשבתי שהיא תזהה אותו ועוד תפלוט בטעות במעבדה שם כשהיא בהשפעת סמים שפיטר הוא שייפ שיפטר.
(שקלטתי הפעם מהכתוביות שהמכוער הזה שנראה לי קצת מוכר הוא לאונרד נימוי)
הוא אמור להיות מוכר?
וולטר לחוץ בצורה חמודה לקראת האיחוד איתה
אוי זה היה קטע כזה חמוד כשהוא עומד מחוץ לדלת ומסדר את השיער שלו:-D
כן:-D|לב|
בכלל כל פעם שוולטר מבקש מפיטר רשות למשהו (נראה לי זה היה בפרק הקודם שהוא ביקש מפיטר רשות לנסוע ברכב עם איזה גופה:-D) זה משעשע אותי. וכשהוא ביקש ממנו כסף ופיטר שולף איזה חבילה של סינגלים כאילו וולטר הולך לאיזה מועדון חשפנות:-D
יש איזה קטע שבמעבדה שהיא אומרת לו "פגשתי אותך פעם, היית ממש צעיר, אבל יכולתי להישבע שראיתי" ואז ההשפעה של הסמים התחילה והיא לא סיימה את המשפט, אבל נראה לי ברור שהיא התכוונה להגיד שהיא ראתה אותו עם הילה, ואולי בגלל שהוא היה צעיר היא לא חשבה שהוא איזה חייל מהצד השני. מענין אם היא אמרה את זה לוולטר אז?|תוהה|

בסוף כשאוליביה יושבת עם פיליפ ונשברת חשבתי שזה היה קטע די חמוד, כי הוא לא מפגין רגשות אף פעם והוא תמיד קר כזה, אבל גם בקרירות שלו רואים שממש אכפת לו ממנה והוא דואג לה|לב|

Lion_Heart

Well-known member

צפה בקובץ המצורף 60389
קודם כל איך? איך לא זיהית את ליאונרד נימוי? איזו מין חננה את? :-D |מרובע|
וזה שמשני הצורה הצליחו בסוף להחיות את מנהיגם, היה ברור, גם היה ברור שאוליביה תצטרך להרוג את "צ'ארלי...כי הוא חבר ממש קרוב אז...
הפרק הזה מראה שוב שהוא חלק מפאזל גדול ומה שלא נבין עכשיו, נבין אחר כך...אולי...בערך...

Lhuna3

Well-known member
קודם כל איך? איך לא זיהית את ליאונרד נימוי? איזו מין חננה את? :-D |מרובע|
אוקיי אני לא זיהיתי (תודה שהוא נראה מאוד שונה מהמראה שבו הוא התפרסם), אבל לפחות אני לא שאלתי כמו דילן:
הוא אמור להיות מוכר?
:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

כן גברת, התפרסם באיזה סדרה קטנה וזניחה...

1661232981848.png

LeAnnDyIan

Well-known member
אוקיי אני לא זיהיתי (תודה שהוא נראה מאוד שונה מהמראה שבו הוא התפרסם), אבל לפחות אני לא שאלתי כמו דילן:

צפה בקובץ המצורף 60416
למה אני אמורה לדעת את זה😂
זה מתקופת הדינוזאורים שלך😂😂
בתקופתי היה את סיילר🤣

Lion_Heart

Well-known member

צפה בקובץ המצורף 60416
סליחה...6 עונות של משימה בלתי אפשרית...גם נחשב למשהו!

LeAnnDyIan

Well-known member
אל תשנאו אותי אבל אני גם לא יודעת מה ההבדל בין סטאר וורז לסטאר טרק. אני רק יודעת ששניהם קיימים. (ואגב למדתי שיש הבדל בניהן רק ב-2016 כשהשכנים שלי מאוד נעלבו שלא ידעתי למה הם התחפשו בהאלווין והקדימו תרופה לבורות שלי ואמרו ״רק שלא תחשבי שזה *השם של הדבר השני*״ לא באמת זוכרת לאיזה דמויות מאיזה מהשנים הם התחפשו🙈😂)
אין לי מושג מי משחק בהם או מה השמות של הדמויות שם🤷🏻‍♀️

למעלה