בין חלום ומציאות

בין חלום ומציאות

כל לילה אני מרגישה כאילו אני נכנסת למיטה הרבה לפני הזמן... עובדה שמהרגע שאני נכנסת למיטה ומתכננת ללכת לישון עד לרגע שאני מצליחה להרדם עוברות כמה שעות טובות... כל לילה בדיוק אותן מחשבות... נזכרת כמה היה לי טוב איתך כשנפגשנו לעיתים רחוקות... נזכרת איך כל פגישה קיוויתי שיקרה משהו יותר מעוד שיחה תמימה ואיך הייתי מתאכזבת אם כלום לא היה קורה. וכשהיה קורה? היו עוברים שבועות עד שהחיוך היה יורד לי מהשפתיים. נזכרת באותה פגישה מדהימה לה חיכיתי כל התקופה בה הכרנו ואיך מאותו יום לא הפסקתי לקוות שזה יקרה שוב... איך סמכתי עליך בכל מצב! באוטו כשנסעת הרבה יותר מהר מהמותר ועל הטוסטוס בין כל המכוניות בכביש הכי מהיר בארץ... כמה פעמים ניסיתי לכוון את השיחה לנושאים מסויימים, להוציא מחמאות רק בגלל שרציתי להחזיר לך מחמאות ולנסות עוד פעם להסביר לך אפילו חלקיק ממה שהרגשתי כלפייך.. וכשאני עוצמת את העיניים... כשאני עוצמת את העיניים לפני שאני נרדמת, אני מדמיינת את הפנים שלך שלא יודעת אם אוכל לראות שוב במציאות. מרגישה את האצבעות שלך שאם אראה לא אוכל שוב להרגיש כי משהו יחצוץ ביננו. ידיים מדהימות של פסנתרן שאני אפילו לא צריכה לעצום את העיניים כדי לראות אותם. ידיים שחיבקו אותי את החיבוק הכי נפלא ומצמרר. מצליחה להריח את השיער שלך שכ"כ אהבתי ואולי בעצם היה הדבר הראשון שמשך אותי להתחיל לדבר איתך... העגיל הקטן בגבה, החור הקטנטן שנשאר לך באף מהנזם שהיה לך עוד לפני שהכרנו, הפירסינג שלא אהבתי בשפה שלך אבל לשמחתי ויתרת עליו די מהר והקעקועים שתמיד כ"כ רציתי לראות. וכשאני נרדמת... כשאני נרדמת החלומות לוקחים אותי בחזרה לאותם מקומות בהם היינו ביחד, לעוד מלא מקומות שכנראה אפילו לא קיימים אבל בחלומות הכי טובים שלי אני נמצאת בהם איתך. וזה נפלא! מציאותי כ"כ שזה מתחיל להיות כבר מפחיד. גם בחלומות אני מפחדת להגיד משהו שישמע דבילי, וגם בחלום אני מחכה לנשיקה או שסתם תחזיק לי את היד. ושוב בחלום הכל ורוד ושום דבר רע לא יכול לקרות לי- כי כשאני איתך הכל מושלם!. בחלומות אני מאושרת. וכשאני מתעוררת... כשאני מתעוררת הכל מתפוצץ, מתנפץ למליון רסיסים והמציאות מתגלה שוב. מציאות מגעילה וכואבת שלעולם לא אצליח להבין ולעכל. אני רוצה לחיות בתוך החלומות שלי תמיד ולא להתעורר מהם. שהכל יהיה כמו פעם או שניהיה כבר אחרי הסיוט הזה שבעצם רק התחיל... אני רוצה להגיד לך את כל זה אבל יודעת שאסור לי כי בעצם אסור לי גם להרגיש את זה. וכשאני שומעת אותך... כשאני שומעת אותך הכל יכול להתהפך מאושר לכאב ומכאב לאושר... אבל גם האושר לא מלא כי חלום חיי- אותו חלום שאני חולמת כל לילה- כנראה לעולם לא יתגשם.

למעלה