בילוי

מירב ד

New member
בלי בעיה..../images/Emo79.gif

מדליקים את המערכת בחדר... שמים מוזיקה קיצבית... משהו נחמד.. מקפיץ כזה... כדאי לעשות את זה מול מראה... ומתחילים לזוז... מומלץ לסגור את הוילונות והדלת.. בשביל לא לעשות פדיחות... תנסה... מירב לא שניסיתי.. אבל תמיד יש את זה בסרטים אמריקקים...

אושר מ

New member
חחחחח

תגיד לוש אתה לא יודע לרקוד, והנה לכם תרוץ מושלם להיות יותר קרובים
. כדי שילמד אותך.

BIH 93

New member
WOW איזה פנטזייה

יש לו גוף כל כך חושני זה ח ב ל ע ל ה ז מ ן ועצם העובדה שהוא לא רק גוף אלא גם מוח רק מדליקה אותי עוד יותר
אוקיי רק רגע בוא נרגע, אקסטזה לא עזרה עוד לאף אחד...... FOCUS ! אוקיי אני הולך להתקשר אליו אני לא יכול יותר - בבקשה שהוא יסכים לצאת איתי השישי הזה הפעם האחרונה שאמרתי שאני מאושר הייתה ב-3.8.1995 (כן אני רציני) בוא נראה אם נוכל להעביר את התאריך הזה יותר קרוב

BIH 93

New member
אווווף

אני כל כך מתרגש - אני פעם אחת באמצע פגישה אני הלכתי לשירותים כי היה לי כאב בטן היסטרי ולא יצאתי משם 50 דקות כי לא יכולתי לעמוד בכלל! (מיותר לציין שזה הרס את הפגישה) ואחרי זה חזרתי מקופל הביתה... אחר כך הסתבר שהלחץ העצום שהייתי בו גרם לפצעים בקיבה (מן אולקוס כזה) והיו פדיחות - אני גם מנסה למצוא כל הזמן שיטות להרגע ... רק זה חסר לי שיקרה שוב - זה הסוף הרשמי שלי

BIH 93

New member
מה לעשות ? |היסטריה|

התקשרתי אליו (המשך מהודעה קודמת שהייתה כבר ממש בצד) הוא אמר לי שהוא לא בבית כרגע והוא יחזור אליי כבר עברה שעה............... להתקשר אליו ?

BIH 93

New member
אוף ! ../images/Emo7.gif

למה עולים לי בראש כל הדברים הלא נכונים הרי בפגישה לא תהיה לי אפי היקרה מול העיניים לשעת חירום זה יהיה רק אני ומה שאני בלי עזרה של אף אחד אני חייב לחשוב נכון ! טוב בוא נרגע כאן.!!!!!!!!!

BIH 93

New member
חרד לגבי ההמשך

מעניין אפשר להגיד שכרגע אני גם הומו וגם חרדי
(מנסה להקל על המצב)

resputin

New member
lol

יניב, חכה בשקט, תרגע- תשתה איזה כוס מים ותעסיק את עצמך. תראה טלוויזיה מצידי- רק אל תשב ליד הטלפון. הוא יצלצל.. ואז תדברו, ותציע לו. אני בטוח שהוא יסכים :)

BIH 93

New member
טוב ...

לא ישבתי אבל בסופו של דבר כבר הייתי מוכרח להתקשר לראות מה קרה שעות אחרי שהוא הבטיח לחזור אליי - אני חושב שהייתה לי לגיטמציה להתקשר טוב התקשרתי ודיברנו והיה נחמד ולקחתי אומץ והזמנתי אותו לצאת אבל הוא אמר לי שהוא נוסע היום להורים שלו בערב או משהו כזה בשביל חנוכה אז הוא לא יוכל - אבל הוא ישמח בפעם אחרת, ואמרתי לו שאוקיי - אז נדבר והוא אמר לי אין בעייה - צור איתי קשר אז אוקיי דוכאתי מזה שזה לא יצא אבל אני מאמין לו הוא לא נשמע כמו בן אדם שמשחק משחקים דפוקים - התרשמתי ממנו שהוא בן אדם של אמת ולכן אני מאמין לו במאה אחוז שהוא לא סתם לא רוצה להפגש איתי השאלה עכשיו מתי ליצור איתו קשר..... מתי זה נורמלי (מן הסתם אני לא אתקשר היום!, אבל מחר אולי בערב אוי אלוהים אני רוצה לצאת איתו !!!!!!!!!!!!!!!!!!!) אופס, אוקיי אני אשמח להצעות ממכם ביי

resputin

New member
אולי באמת תלכו לסרט?

אחרי הסרט אתם יכולים ללכת למסעדה (
למי שתהה) יחסית חדשה בשם "קארפה דיאם" אם אני לא טועה (אם תרצה, צור איתי קשר במסרים ואני אתן לך שם וכתובת..:) ), לפי התגובות ששמעתי המקום מלבב ביותר :)

אני הולך לבקר היום ב"סינימה סיטי"

החדש ברמת השרון. הקומפלקס החדש כולל 18 (!) אולמות קולנוע מסוגים שונים. אמור להיות ממש מגניב.

אני מציעה דבר ראשון

ל-ה-ר-ג-ע !!! אז פגשת בחור נחמד, אתה מלא התלהבות, אושר ושמחה כפי שלא הרגשת מעל ל-7 שנים, אבל הבה ניקח דברים בפרופורציה. יש מקום להתפתחות, הוא נשמע נחמד, אתה מן הסתם נחמד, ורוצה לתת את כל כולך. תן לצד השני גם להתקדם בקצב של עצמו. לא כל אחד מתלהב על השניה הראשונה, לא כל אחד נכנס בהילוך חמישי לקשר חדש, ובטח שרוב האנשים יבהלו מהתלהבות והטרדה, למרות שמטרתן טובה. תן לו לנשום, גם לעצמך באותה ההזדמנות. אין רע בלהפגין את רגשותיך האמיתיים, אבל זכור נא שהצד השני אולי עושה דברים יותר לאט (בן כמה הוא, אגב), ויש לו חיים ורצונות מעבר לרוץ אליך. אל תתקשר אליו, תן לו להתקשר. אם הוא מעוניין, הוא יודע איפה למצוא אותך. לא נשמע לי שהוא אחד שמשחק משחקים, לכן כשיתפנה, הוא מן הסתם יחזור אליך. בינתיים, עסוק בדברים אחרים (תחביבים? איסוף בולים? חברים אחרים?), כי בכל זאת, גם אם מתחיל קשר, זה לא אומר ששולה עוזבת את הכל (רושמת את הפרטים) ושוכחת שיש לה חיים מעבר לאהבה החדשה.(ומי שלא הבין את המטאפורה האחרונה, הוא מן הסתם מתחת לגיל 25)...

BIH 93

New member
לא הבנתי למה

אני לא מנסה לדרבן אותו בקצב ! אבל ביום רביעי היה כל כך נפלא וכשאמרתי לו כשנפרדתי ממנו אם הוא רוצה שנצא שוב פעם מתישהו הוא אמר לי שהוא ישמח בצורה די ברורה - אני חושב שאין כאן מקום ל-2 פרשנויות - מן הסתם אם הוא היה אומר לי שהוא רוצה קצת יותר זמן להחליט או משהו - אז בכיף אבל גם הוא נראה משולהב - כי מן הסתם לא הייתי מציק למישהו סתם!! אני מטריד ?
, מי דיבר על הטרדה? איכפת לי ממנו - אני רוצה לבלות איתו בכיף לי איתו אז אני רוצה לבלות איתו וגם הוא לפי כל הסימנים רוצה "אל תתקשר אליו, תן לו להתקשר אלייך" - זה משפט שבאמת פגום תסלחי לי מה צריך להיות ? ! - אנחנו מדברים כאן על מערכת יחסים בוגרת בין שני אנשים רציניים וגלויים - אין כאן מקום למשחקים בסגנון "שהוא יתקשר ראשון" או כאלה דברים! מה גם שאחרי שהתקשרתי אליו והוא אמר לי שהוא הולך להורים שלו הוא אמר לי צור קשר מתישהו מחר או מחרתיים זה לא כאילו באתי להטריד שאלתי רק מתי להתקשר... ככה שהמשפט הזה צוררררם לי מאוד
משחקי כח בסגנון "שהוא יתקשר" זה ממש לא מתאים כאן!! שנינו מעריכים אחד את השני (טוב אני מרגיש שאני אוהב, אבל אני נרגע פה) יכולתי לראות עד כמה אחרי שהוא חיבק אותי לפני שנפרדנו והציע לי מעיל כדי שלא יהיה לי קר ושאני יחזיר לו בפעם הבאה ואחרי שאמרתי לו שאני מצוייד ולא קר לי הוא הציע לי סנדוויץ כדי שלא אהיה רעב ברכבת ככה שאני באמת מסתייג מזה - אם מישהו מרגיש שהוא רוצה להגיד משהו לשני שיגיד - תקשורת זה א´ ב´ של קשר! ומשחקים רק הורסים אותו כמובן שבפרופרוציה להתקשר ולא כל חמש דקות בזה אני מסכים טוב מן הסתם אין לי מה לעשות כל היום אם הוא לא כאן - אז אני מסתפק בלעסוק בעניינים שלי ובין לבין קצת לחשוב עליו...
כך שאומנם בלי להעליב כמובן, יש לי מספר הסתייגויות ממה שאמרת למרות שרגיעה באמת חשובה. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - היה מסריח פה מקודם עכשיו זרקתי את ה
לכביסה והרצתי פקודת אפריט לה פינסטרה אז יותר טוב ...

למעלה