בילוי

BIH 93

New member
בילוי

אחרי שבכל זאת נפגשתי (נו נו נו - כן אני יודע) עם הקצין ההוא (טוב מה אני כבר יכול לעשות קצינים מדליקים אותי
) הסתבר שהוא בכלללל לא בוגר - (טוב הייתי בטוח שאם הוא קצין הוא יהיה רציני - טוב אחרי הכל הוא אחראי על חיים של אנשים) ומצאתי באמת את המישהו שיכל להיות שלי והוא שבר לי את הלב פגשתי אחרי שבועיים באמת את האחד דיברנו לפחות איזה 5 שעות והיה נהדר בן אדם של כיף
איזה בגרות! שלא אפיינה אף אחד מהקשרים האחרים שלי אני חשבתי על דברים לעשות ביחד אפשרויות לפגישה השנייה - אבל אני לא בדיוק יכול לשפוט - חשבתי אולי תוכלו לעזור לי... הרי אני לא יכול לבוא אליו הביתה שוב ושנדבר את זה עשינו ואל תוך הלילה בפגישה הראשונה - עכשיו בפגישה שנייה צריך לעשות משהו אחר.... אבל אני לא מצליח להחליט וגם אני לא בדיוק מעורה בענייני הבילוי... יש לכם כאן הצעות ANYONE ? אני אודה על העזרה ואגב - הומופובים, אל תחשבו לפוצץ לי את התיבה בכל מיני מכתבי נאצה כמו פעם קודמת - כי הם פשוט עוברים מעליי |חומה|
תודה

אושר מ

New member
../images/Emo13.gif

שמחה בשבילך.. אני מניחה שאנחנו דמברים על אלון נכון?
... בכל מקרה הכי כיף זה לדבר (ולעשות
). אז פשוט במקום לשבת בדירה תשבו במקום אחר אולי? נניח חוף הים (למרות שזה
רררר) או איזה בית קפה או פאב.. אפשר להתחיל במקום אחד ולעבור לאחר..

גם אני שמח בשבילך

מצטרף להצעה על חוף הים - מקום רומנטי להחריד. תוכלו גם ללכת לסרט "דרקון אדום" שהוא סרט מעולה ומתאים במיוחד לפגישות ראשונות. מה עוד.... מה בנוגע לכדורת? סתאאם. המון
ואני מקווה שתהנה. (ותתעלם ממכתבי הנאצה - יש עדיין אנשים מסכנים בעולם).

maayan15

New member
מכתבי נאצה??

פשוט אנשים משועממים... גם אני ממש שמחה בשבילך....חוף הים...מקור מדהים גם אם קפוא שם....ואיזשהו בית קפה אינטימי נשמע גם טוב....

BIH 93

New member
לא אנשים משועממים

אנשים שעדיין לא שמעו שיש כאלה שנולדו עם משיכה לגברים ודחייה לנשים (כמובן לא כולם עם דחייה לנשים אבל אני לדוגמא לא יוכל לגעת באשה) והם לא עושים את זה בכוונה - אני אומר לכם כל הכבוד לסרטים כמו יוסי וג´אגר שמראים את האמת בפרצוף לכל ההומופובים ושות´ - גם אנחנו בני אדם עם רגשות רק לגברים ולא לנשים ולא! לא עושים את זה מבחירה טוב, תודה רבה - זה חשוב לי כמו שציינתי בההודעה הקודמת טוב חוף הים... טוב זה יכול להיות מדהים אבל זה לא קיץ וגם צריך איזה חוף שלא תהיה לאנשים שעוברים שם בעייה וזה כבר קרה לי!!! - בעברי ישבתי עם הבן זוג (של אז)(בעבר! לא עכשיו) סתם ישבנו על החוף וצפינו בגלים מחובקים - עמדו שם איזה כמה אנשים בהתחלה - ופתאום הם נעלמו 5 דקות אחר כך הם חזרו עם המשטרה ! רצו לאסור אותנו ! ! ! הם אמרו לנו לעלות לניידת וכשניסינו להסביר להם שלא עשינו כלום הם רצו להוסיף התנגדות למעצר ! רק אחרי שעה של דיבורים בפלאפון זה הסתדר ! אני אומר לכם עד כמה שזה יישמע בוטה ! אני מרגיש ככה זאת לא ישראל 2002 אלא גרמניה או אוסטריה של 1939 - כן כן ורצו לאסור אותי ואת בן זוגי על זה שהחזקנו ספר תנ"ך או משהו ככה אני מרגיש - לאן שאני לא אלך אני צריך להסתיר את "יהדותי" כדי שלא ירצחו אותי גם לי מגיע לחיות כיהודי וגם כ"יהודי" טוב קצת סטיתי מהנושא - אבל זה היה חשוב להסביר, טוב ובית קפה אינטימי - טוב זה משהו שאנחנו צריכים לעשות ביחד
אם כמה שפחות רגעים מתים שצריך לדבר - כי כבר באמת דיברתי בפגישה הראשונה על כל חלקה אפשרית בחיים שלי ועל כל עניין שלי וגם הוא (טוב דיברנו 5 שעות!) אז כמה עוד אפשר לדבר ?! ולמרות זאת אסור שיהיו "שטחים מתים" כי הם מסוכנים רצח כמו שפירטתי בהודעה הקודמת

BIH 93

New member
אז תבין

עד כמה זה קשה - שאתה צריך להסתיר את הדבר שהוא אתה כמו היהודים בתקופת האינקוויזיציה וגם בשואה אסור לי להגיד שאני כזה כי אחרת... בתל אביב זה בטח שונה מכאן - אבל כרגע אני תקוע כאן לצערי (צפון הארץ)

BIH 93

New member
תודה רבה...

טוב - הוא בן אדם באמת חכם אין לו לחץ דבר ראשון ל"בדוק את הסחורה" (למי שלא בדיוק בקיא במושגים - הכוונה היא להתפשט ולבדוק עד כמה גדול...) ואני בטוח שגם נגיע לשלב של "לעשות" דיברנו והיה נפלא - לא היה את הלחץ של "בוא נכנס כבר למיטה" באמת דיברנו בלי שטויות - ממש כמו בשיחה בין ידידים שמכירים בינתיים והיה כל כך חלומי - סוף סוף מישהו שהאינטלקטואל שלו בשמיים ולא הזין... טוב אבל יש גבול עד אפשר לדבר - באמת צריך לעשות משהו קר באמת קר שם - זה לא קיץ, שמתאים לשבת בים והרוח מקררת את אש הקיץ הלוהטת - באמת זה קצת קר ובית קפה ? מה אפשרות הפעילות שזה מציע ? הרי נפגש בבית קפה והאופציה היחידה תהיה לדבר עוד... אבל דיברנו כבר 5 ! שעות ואז פשוט מה נעשה שם? האפשרות היחידה היא לדבר - וכבר דיברנו בלי סוף ! 5 שעות - כמעט רבע מהיום - ואז פשוט נשב שם ונשתוק ואז ישעמם לו וירגיש שאין חיבור וישעמם לו הוא יעזוב אותי הוא פתאום ישלוף את המשפט שאני מפחד ממנו יותר מכל דבר
"אני לא חושב שזה יילך ביננו" בגלל זה אני רוצה איזה משהו עם שאפשר לעשות ביחד משהו דינמי לא סטטי שאני צריך להתייצב מולו - למרות שהוא משרה מאוד בטחון כשאתה עומד מול מישהו ואין לך מה להגיד זה מלחיץ רצח ולצערי מניסיון אני יכול להגיד - שכשלא מדברים אנשים מסיקים שאין כימיה וזורקים אותך ולא יתנו לך עוד הזדמנות בגלל זה חשוב לי כי כמוהו -מניסיון- אני אומר - אין הרבה... גם יופי מלאכי כזה מהמם !! ולא פחות יופי מבפנים פגשתי אומנם כאלה חתיכים אבל כולם התנהגו ממש כמו בובות קן (מברבי) - ז"א All looks no brain אז זה לא זה - אני מחפש מישהו להגשים איתו את המילה זוגיות ולא זיון עד כמה ששניהן מתחילות ב-ז´

maayan15

New member
תראה...אני דווקא חושבת שהים

אפשרות טובה בגלל הקור....זה מקרב.... ואמ....אולי ללונה פארק?.....כלומר...ילדותי אבל כייפי בטירוף...

חבל שאתה כזה חסר ביטחון

"...ואז פשוט נשב שם ונשתוק ואז ישעמם לו וירגיש שאין חיבור וישעמם לו הוא יעזוב אותי הוא פתאום ישלוף את המשפט שאני מפחד ממנו יותר מכל דבר
"אני לא חושב שזה יילך ביננו" " שמע, תמיד יש שתיקות מביכות, במיוחד במערכות יחסים חדשות. אז מה? זה לא אומר שהוא יעזוב אותך. תרגע ותן לדברים להתגלגל לבד. יהיה בסדר.

BIH 93

New member
טוב זה כבר קרה!

וכמו שאל אמר אחרי שהוא ראה את מרסי בתחתונית (ותסלחו לי על ההזכרה של התוכנית שעד כמה שלהרבה היא "נמוכה שמיועדת לאנשים נמוכים") יש בה כמה נקודות נבונות-משעשעות: it KILLED before - it WILL kill again זה כבר הרג.... פגשתי מישהו ממש שמצא חן בעיני ודיברנו ודיברנו ודיברנו ודיברנו ונגמרה הפגישה וקבענו פגישה שנייה בבית קפה - ודיברנו עוד קצת שיחת חולין ואז פשוט ישבנו ולא אמרנו כלום חוץ מאיזה כמה מילים באמצע הפגישה ואז הוא פתאום אומר "תראה, אני לא רוצה להעליב - אבל זה לא הולך, אין כימיה - ואתה יכול לראות את זה" אני ממש נכנסתי להיסטריה - "טוב מה אתה רוצה ממני ?! הרי דיברנו על כל דבר איזה שעתיים אצלך בבית פעם קודמת - מה עוד?" אז הוא אמר לי שאם הייתה כימיה כבר היינו יודעים ביחד מה לעשות במקום לשבת כאן ולא להגיד כלום כמעט כאילו סתם אנחנו יושבים אחד מול השני וזה לא קורה אנחנו לא מתחברים אז שלום - והלך......
אתה מבין ? אני לא יכול שזה יקרה שוב - לא עם הנוכחי הוא כל כך חשוב לי (אני חושב שזאת הייתה טעות לציין שמות בפעם הקודמת - אז ברשותכם אני לא אציין שמות)

קצת חבל לי

שאתה מרגיש שרק פעילות או סנריו מעניין יהפוך את הקשר שלכם למשמעותי. שום אווירה בעולם ושום בית קפה רומנטי לא יהפכו קשר לא נכון ללא נכון, וגם להיפך. את הכימיה ביניכם תרגישו (או שלא) איפה שלא תהיו ומה שלא תעשו, כך שלכפות פעילות ו/או חוף ים מבודד אולי תמשיך קשר צולע, אבל לא תציל אותו. איני מנסה לרפות את ידיך, אלא להיפך. עצם העובדה שמצאתם נושאי שיחה ל-5 שעות רצופות, אומרת הרבה על טיב העניין והקשר. דווקא בגלל זה נדמה לי שאין צורך לחפש לונה פרקים ורכבות דוהרות כדי לקדם את הקשר, אלא דווקא העמקה של הקשר היא שתבהיר לך (וגם לו) אם נועדתם להיות ביחד. כל ההצעות אפשריות וישימות, אבל החשוב, מבחינתי לפחות, הוא שאתה תרגיש מספיק בנוח איתו גם אם יש שתיקה, ושלא תרגיש מחויב להיות קצינת החוו"יה של הקשר, רק בשביל שהוא לא ידעך. אני דווקא הייתי הולכת על בילוי ביתי, משהו רגוע, שיחה נעימה, קצת נבירה בדיסקים, קצת אוכל טוב, רביצה נעימה, והמשך ההכרות. בסופו של דבר הבחור אמור להתאהב בזה שיושב מולו, ולא בגלי הים המתנפצים אל החוף...

BIH 93

New member
מרגיש בגלל סיבה

טוב אני מרגיש ככה על סמך האירוע שקרה לי בקשר למה שאמרת שנרגיש את הכימיה בכל מקום - אני חשתי שהייתה כימיה אחרת לא היינו כל כך נהנים זה מחברתו של זה בפגישה הראשונה ומדברים כל כך וצוחקים - אבל בפגישה השנייה פשוט ישבנו וזה לא אומר שלא הייתה כימיה רק בגלל שלא דיברנו - לדעתי הייתה הרגשתי שכיף לי בנוכחות שלו והכל - ככה שאני לא חושב שרק בגלל שלא דיברנו לא היה סיכוי לקשר ביננו כי איך אפשר להתחיל שיחה קולחת וערה עם בן אדם שרק הכרת ? אחרי כמה שעות של בירור פרטים אחד על השני ועוד כל מיני דברים על החיים זה פשוט קצת נגמר.... כי הרי בן אדם לא יפתח את הלב שלו בפגישות הראשונות האמון צריך להיבנות... ככה שאני לא חושב שהקשר היה צולע - אני מסכים שאם שניים שונים לגמרי שום דבר יקשר בינהם ! - אבל יש פעמים שצריך קצת לשלוח אותם "לגיבוש" כדי לראות באמת את הכימיה בלי לוותר ככה מראש זהו שאחרי הקטע ההוא אני פוחד ששתיקה מדליקה פתיל שאם לא מכבים אותו בלהגיד משהו הוא יפוצץ את זה במשפט "אני לא חושב שזה יילך ביננו" שכבר גרם לי כבר פעם לכאב עד לכדי דימום בקיבה ומבחינתי עדיין המשפט המפחיד ביותר שיש - אני מסכים איתך שאני לא צריך להיות אחראי על מה שנעשה כי זה דבר לשניים אבל הוא מוצא חן בעיני ואני רוצה שיהיה לו כיף איתי כי אני לא אחד שנראה מהמם!!! שמתאהבים בו על הרגע הראשון ואין לו בעייה עם לתכנן כי הוא המראה שלו עובד בשבילו - למרות שאני יכול להגדיר שאני ממש חמוד אם להעיד על עצמי (ועל עוד כמה שאמרו לי את זה) אז בגלל זה אני צריך בצורה אחרת אני צריך לגרום לו שיהיה לו כיף איתי כי הרי אם זה דועך הבן אדם יחפש ישר דבר אחר... ואני בן אדם קצת רגיש אז כל הססגוניות הזאת שתופסת את העין אצל אחרים לא בדיוק תופסת אצלי אבל זה לא אומר שבגלל זה - זה לא אמור להיות !! ממש כמו זוג נשוי (למרות שאין לי ספק שזה לא זה רק אני נותן השוואה קטנה רק בלי הקטע של המחוייבות, זוג נשוי צריך לצאת כל הזמן לריגושים אחרת הקשר ידעך וזה לא אומר שזה לא צריך להיות או אין אהבה!) למרות שבלי עין הרע טפו טפו טפו מלח-מים (אלוהים ישמור, החרדה הזאת כבר הפכה אותי לפראנויד) אחרי השיחה הארוכה התחבקנו והכל לפני שהלכתי ככה שיש לי ניקוד חיובי אצלו ככה כמו שנראה לי. ובקשר להצעה שלך - תודה רבה, היא טובה מאוד - רק אני צריך למצוא את הדרך להראות לו עד כמה אני יכול לתת ועד כמה כדי לו להשאר איתי אני מקווה מאוד שהוא יתאהב שהוא יראה באמת שאני די כמו סברס
ובפנים אין כמוני
כי אותי הוא קנה - ולא במראה, (למרות שהוא כן מהמם!!) אבל עוד לפני זה, אחרת לא הייתי מסכים להפגש איתו

מירב ד

New member
סתם רעיון....

ללכת לראות סרט... מתאים בדרך כלל לפגישות ראשונות... לא צריך לדבר... לא נביך.. בדרך כלל... נשמע לי רעיון טוב.. אולי בגלל שאני הצעתי אותו... מירב נ.ב אם המילים שלכם נגמרו אחרי שיחה של 5 שעות... מה יהיה בעתיד?

BIH 93

New member
תודה רבה על ההצעה

מה זאת אומרת ?!? מה יהיה בעתיד ? נראה אותך מחזיקה שיחה במשך 5 שעות בלי לגלוש לשטויות אלא ממש לדבר ולדבר במשך 5!!! שעות ואם בן אדם ש=רק= הרגע הזה פגשת!! אולי זה לא נשמע הרבה, אבל תאמינו לי זה הרבה ! במיוחד עם מישהו שלא מכירים בכלל - כי הרי יש גבול עד כמה אפשר לדבר על החיים הפרטיים בפגישה אחת - הרי האמון בין שני בני הזוג כמו הזוגיות נבנית בשלבים ! ובפגישה הראשונה מן הסתם לא יספרו הכל ומה עם העתיד ? מן הסתם ייקרו לנו עוד דברים בעתיד אז יהיה לנו עוד על מה לדבר וגם נכיר יותר טוב אבל בכלל - אבל בינתיים אי אפשר כל כך הרבה לדבר מעבר לזה שסיפרנו אחד לשני הכל על עצמנו וכל תחום עניין אפשרי ככה שבלי לפגוע אבל השאלה לא רלוונטית

אושר מ

New member
אבל זה לא ככה

קודם כל, זה מאוד קל לדבר 5 שעות. אתה לא תאמין כמה קל. לא עם כל אחד, אבל בהחלט יש אנשיםש אני מסוגלת לדבר איתם ככה שעות... בכל קמרה, תמיד יש שתיקות. השאלה היא אם הן מביכות או לא. כמו כן אתה יכול לבוא עם ארסנל מוכן של דברים שליחה. והנה עוד רעיון, מה עם דאנס בר?

BIH 93

New member
טוב לדעתי

טוב - אני בן אדם קצת מופנם אז גם בגלל זה קשה ! ואם אני כל כך נפתח כבר על הרגע שפגשתי אותו כנראה שהוא עשה לי משהו ממממממש רציני - כך שיכול להיות שאת טיפוס של אנשים בגלל זה את יכולה אני לא... וגם זה קצת בעייה - תבואי לבן אדם שאת לא מכירה סתם ככה הוא לא ישר יספר לך את כל הדברים עליו והשיחה תדעך במהירות טוב אני אחרי הפעם ההיא אני כבר מפחד - למרות שבלי שום קשר שתיקה היא דבר מביך אגב מה זה דאנס בר ? ותודה על העזרה מראש

אושר מ

New member
דאנס בר

הכוונה לבר שיושבים בו, אבל יש בו גם רחבת ריקודים. אז אפשר ללכת לרקוד ולא רק לשבת לדבר...

BIH 93

New member
WOW נחמד

חוץ מזה שבחיים לא רקדתי - אז זאת תהיה קצת בעייה ואני אביש את עצמי BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
לי

אושר מ

New member
../images/Emo13.gif

חחחחח זה לא ריקודים סלונים. לא צריך ניסיוןב שביל לרקוד..

למעלה