בילויים ל-50 פלוס...

• פותח הנושא Emy2
  • פורסם בתאריך

Emy2

New member
בילויים ל-50 פלוס...

אני בת 63, אלמנה, כרגע לבד, והייתי רוצה לדעת איך אני יכולה להכיר, ולבלות עם בני גילי פחות או יותר, בעיקר באיזור הצפון, אם מישהו יכול לעזור לי אני מאוד אשמח..

magy

New member
אם תדעי

תספרי גם לי. אני מקווה שאין כוונתך למועדונים של ימי שישי שבהם מאד לא נעים. אפילו היתה השבוע כתבה בנושא..... המבחר אינו רחב במיוחד....לכן פתחתי את הפורום המת הזה........
שאנשים בגילנו, מכל רחבי הארץ, לא מגיעים אליו......... ואולי, הם לא באמת רוצים להכיר..... אלא.................... מלאי בעצמך את התשובה..... ציפיתי שבכל מדינת ישראל יהיו לפחות עשרה גברים בגילאי 50 + שיגיעו לפה...... אבל אין................... רק צעירים שמחפשים מבוגרות או פרסומים איך ואיפה להכיר....... או סתם טרולים שבאים כדי לפתוח הודעה חדשה זה עושה להם כיף............

magy

New member
נשים, דווקא יש

ואפילו מוכנות להודות באשמה.........שהן רוצות קשר ........ כבר אין ילדים קטנים בבית.. הן פטורות מהרבה חובות שעמסו על כתפן בעבר..... והן רוצות לפצוח בקשר על כיף........ אף אחד לא דיבר על חתונה........או מחוייבות עמוקה מאד.... קשר.....את יודעת......... בן זוג לשמחות/קשיים/חוויות/טיולים......... לא להוליד ילדים חדשים........ להיות ביחד....... אבל איפה הם כל המחפשים? אחד כבר הודה בעבר, שבני גילנו מחפשים צעירות......... אנחנו קשישות עבורו....... וזה חלק מההסבר............למה הם לא פה הן בפורומי היכרויות של בני 30 + 40 +

ben3211

Member
מאגי חמודה, את כל כך צודקת. עד כדי

כאב. כיום בעידן של כל כך הרבה נשים צעירות ופנויות מחבר העמים שלא עושות עניין מגילו של הגבר ושלמעשה מחפשות גב כלכלי נוח ומפנק, (דבר שנמצא בשפע אצל בני גילנו) רואים פה ושם זוגות "מעורבים" כאלה. לעניות דעתי זה מעורר רחמים להחריד. גבר בן 50 פלוס יכול לצאת כמעט כל ערב לרקוד? הרי חזון העצמות היבשות שלו יתפרק לגורמים. גבר בן 50 פלוס יכול לפמפם אישה צעירה 3 פעמים ביום, כל יום, 365 יום בשנה? ברור שלא! אחרי יום עבודה מתיש אתה מחפש שקט שלווה וטיפה מנוחה. אגב, אני לא מדבר כאחד שהקנאה מבצבצת מגרונו...הייתי בסרט הזה. כשהייתי בן 50 יצאתי עם אישה בת 28, בהתחלה זה מאד החמיא לי כמובן, והסתובבתי עם אגו שהגיע לשמים. לקח לי כמה חודשים להבין שאני סה"כ הורס לה את העתיד כי היא צריכה אולי להנשא ולהביא ילדים לעולם, דבר שלא בא בחשבון אצלי.

magy

New member
בן החמוד, גם אתה צודק...

אף פעם לא הייתי גבר,
ולכן לא ידעתי איך מרגיש גבר בקשר כזה.

מאגי יקרה

פעם בצט אמר לי בחור /איש שאחרי הפינוק והיחס שקבל מאחת צעירה ומפנקת הוא לא חוזר לישראליות כי היחס שהוא הרגיש כמו הסולטן , וטוב לו עם זה ששאלתי אותו על ההדדיות במערכת היחסים , הוא טען שיש כי הוא מעניק לה את מה שהיה חסר לה החיבור לישראלים וגם קצת חמצן לבית שלה החיים בצוותא איתה שבא לו להיות לצידה , אם לא הוא בבית שלו ובשקט שלו את חושבת שזה לא מפתה אותו? כך הוא עושה מה שהוא רוצה ומתפנק איתה בלי הסברים ותרוצים , לפחות זה ההסבר שאני קבלתי .

אבישג 55

New member
יפה דברת בן

ממקום עבודתי אני רואה הרבה את התופעה עליה דברת,גברים מבוגרים עם בנות צעירות מחבר העמים ,ובאמת אני שואלת עצמי מי יותר מגוחך .

החשיפה של הפורום

אני במקרה הגעתי לפה בעקבות תפיחת כרטיס של הנווד שכתב פה אחרת לא הייתי יודעת שקיים פורום כזה בתפוז אולי צריך לפרסם אותו בפורמים של הגלאים שלנו אז נראה גם הרבה טרולים אבל גם אנשים מתאימים לפורום

הלינקה

New member
נסיכת הכוכב את צודקת!

אין חשיפה וחבל! אני גם הגעתי לפה במקרה, פשוט חיפשתי פורום אחר ופתאום ראיתי אותכם.

ben3211

Member
../images/Emo52.gif בנות ../images/Emo2.gif

מיום שבת הקרובה נפרסם את הפורום על גבי שלט ענק שיגרר מאחורי
ואז כל אחד יוכל להצביע אל על ויאמר....זה הפורום שלי. השאלה מי ישלם עבור ה- advertising

../images/Emo6.gif אבל יש לי עצה אחרת

* קודם כל לפרסם בפורמים ששיכים לגלאים שלנו כמו בפורום 40 או פורום 50 * לארגן תחרות לכתיבת סיפור על נושא שקשור לפורום וזה מקובל בפורמים על ההכרות הכי מקורית ואתה תהיה שופט
* לעודד את הנכנסים לכאן כמו שאני עושה

ben3211

Member
../images/Emo51.gif נסיכה על העיצה

אמנם הרעיון לכתוב סיפור נחמד ואחלה. אבל אני באמת חושש להיות שופט
כי אז כולם יצעקו לי מהטריבונה.. השופט בן ז...... לא

הלינקה

New member
מגי, לא צריך להיות פסימיים

אין גברים? לא נורה! יש נשים! מה רע בלמצו פה חברות? אפשר לצאת עם חברה, לטייל, ולדבר. חוץ מ... נו... בשביל זה המציאו את המזמזמים לא? אני אמנם נשואה, אך לעולם לא אתנגד להרחיב את חוג הידידות.

magy

New member
נהפוך הואאאאאאאאאאאאאאאאאא

אני מאד אשמח גם לחברות בנות מיני....... תמיד כיף לדבר עם נשים חכמות ומעניינות...... במקור חשבתי על אפשרות להקים חֶברה שתכלול את שני המינים. אבל לא נוצרה חברה...

אבישג 55

New member
מתחילה להסכים אתך

אחרי שלוש שנים של חיפוש קשר נעים אני מתחילה להסכים אתך.הגברים בגילאים המתאימים או לא רציניים באמת או מחפשים צעירות

אני שמה לב לתופעה אחרת

גברים צעירים מחפשים מאהבת בוגרת יותר אין להם סבלנות לצעירות יותר בני 30 +_ מחפשים נשים בנות 50 לחברה ולשיחה

אבישג 55

New member
את באמת מאמינה נסיכה?

כן ,כך הם אומרים אני סקפטית ,לדעתי כולם רוצים אותו דבר.

אני חושבת שבני השלושים

מחפשים אשה בוגרת לשיחה כזו שבבית הספר של החיים למדה משהו הם מתעייפים ממשחקי החיזור והעמדות הפנים אולי הם מתבגרים מהר מהבנות עקב השרות הצבאי לא כולם מחוברים רק לצרכים המיניים שלהם

למעלה