בילבי
אשלינג הזכירה את הספר ביבי
ואני ברשותכם אציג את הספר "בילבי "
בילבי באה העירה וסיפורים אחרים.
מאת :אסטריד לינדגרן ואינגריד ונג נימן.
בהוצאת עם עובד/2014
יצא לראשונה ב1957 .
תרגמה משודית דנה כספי .
הספר מובא בצורת קומיקס ובכול עמוד חמש תמונות ומלל קצר .
את בילבי "ביל בילוטה צידניה וילון גלילה נענע מסלסלה בת אפרים גרב ברך ".כולנו מכירים גם את טומי ואניקה .
בילבי ילדה הרפתקנית בעלת כוח פיסי רב. בעלת ביטחון ,זורמת עם דמיונותיה,רצונות שלה שעלו ,והחלטות . מעשית ,לוקחת פיקוד, אינה נרתעת מעימותים ,אין פחד בה .
פה היא מרימה על כתפיה פרה שחוסמת דרך , וכאן מרגיעה נמר שברח מכלובו ,רוכבת ומתנועעת גם על סוס לא מוכר ,וכאשר צריך להעיר לברנש שפגשה המרביץ לסוסו המסכן ,בילבי מתערבת "למה אתה מרביץ לסוס?" ,ומלמדת לקח את הברנש הכעסן ..המודיע בהכנעה "סליחה עלמתי החביבה ,לעולם לא אהיה שוב מגעיל כלפי הסוס שלי "
ובילבי מרוצה .
.
אשלינג הזכירה את הספר ביבי
ואני ברשותכם אציג את הספר "בילבי "
בילבי באה העירה וסיפורים אחרים.
מאת :אסטריד לינדגרן ואינגריד ונג נימן.
בהוצאת עם עובד/2014
יצא לראשונה ב1957 .
תרגמה משודית דנה כספי .
הספר מובא בצורת קומיקס ובכול עמוד חמש תמונות ומלל קצר .
את בילבי "ביל בילוטה צידניה וילון גלילה נענע מסלסלה בת אפרים גרב ברך ".כולנו מכירים גם את טומי ואניקה .
בילבי ילדה הרפתקנית בעלת כוח פיסי רב. בעלת ביטחון ,זורמת עם דמיונותיה,רצונות שלה שעלו ,והחלטות . מעשית ,לוקחת פיקוד, אינה נרתעת מעימותים ,אין פחד בה .
פה היא מרימה על כתפיה פרה שחוסמת דרך , וכאן מרגיעה נמר שברח מכלובו ,רוכבת ומתנועעת גם על סוס לא מוכר ,וכאשר צריך להעיר לברנש שפגשה המרביץ לסוסו המסכן ,בילבי מתערבת "למה אתה מרביץ לסוס?" ,ומלמדת לקח את הברנש הכעסן ..המודיע בהכנעה "סליחה עלמתי החביבה ,לעולם לא אהיה שוב מגעיל כלפי הסוס שלי "
ובילבי מרוצה .
.