ביי!!

this is me then

New member
וחוץ מזה....

אם תסתכל על הופעות של ג'ניפר תראה שכל הבנות שצורחות שם הם בנות 17+ וגם אין גיל להערצה. אם אתה רוצה לפרוש מהפורום זאת זכותך(למרות שאני לא מבין למה, מה לא היה לך טוב פה?, אולי תשקול את זה שוב?), טוב אז בכל מקרה, אתה לא רוצה ליהיות, זאת זכותך אבל אל תתחיל לקלל ולהטפל לילדים!!

this is me then

New member
באיזה זכות אתה אומר למנדי חסרת חיים

?, הא. היא לפחות לא מנסה לריב בכוח עם כל אחד! ולא נטפלת אל הפורום עם קללות

Mandyִ

New member
../images/Emo42.gifטוב אני מבקשת מכם,

עזבו את השרשור הזה, לא רוצה יותר להגיב על השטויות האלו.... הוא רוצה ללכת? שילך. הוא יכל לעשות את זה בשקט במקום בצעקות... הוא רצה להקים מהומה, מה לעשות. אני מבקשת להפסיק על הריב, לתת לו ללכת וזהו. לא כדאי שתהיה אווירה כזאת בפורום. (שאני כן גאה בו.)

this is me then

New member
חבל מאוד שהוא נוטש בצורה כזאת

ברברית, שיעשה את זה בשיטה יותר תרבותית מאשר ירידה על כולם. והוא עוד קורא לעצמו סטיליסט. חחח! מה שכן אני שמח בו שסוף סוף הפרצוף האמיתי שלו נגלה. בהתחלה בטח חשבתם שהוא נחמד ופשוט רב איתי. אבל עכשיו אתם רואים איזה מן בן-אדם הוא! ומנדי השארתי לך מסר!

JLO freak

New member
איתי יא טמבל מה אתה מתערב בכלל?

וכן אני סטייליסט ולא זה לא הפרצוף האמיתי שלי ואני אדם מאוד נחמד פשוט שמעצבנים אותי אני מתעצבן וזה מה שיוצא

Mandyִ

New member
../images/Emo42.gifטוב די!

הבנו...אתה לא אוהב את הפורום. אז למה חזרת? לקלקל את הפורום? נו באמת.... קצת בגרות... תעשה טובה, אל תענה להודעה הזאת...

J To The Lo

New member
מתי הספקתם לכתוב את כל זה?

טוב,מנדי יכולה לעשות כל מה שבא לה בחיים ואם כבר שאלתם הוא באמת סטייליסט,ואיתי כפרה על מה שאתה לא יודע על תגיב, ומי שרוצה לעזוב שיעזוב גם אני חשבתי על לעזוב והגעתי למסקנה שאם לא באופן תמידי אז לפחות לפעמים,ומנדי בתור מנהלת לעתיד או שאת כבר בכל מקרה שיהיה בהצלחה ואני בטוחה שתצליחי להחיות את הפורום ואם לא אז באמת חבל

this is me then

New member
חבל...

למה את חוזרת, לא רוצים אותך פה, יא פרחה, אם כל הראסמי שלך, זה פורום של ג'ניפר לופז, אז תפסיקי כבר לכתוב על פרפ דאדי ועל כל השחורים שלך, הם לא מענינים אף אחד... יא פרחה!!!!! חבל שהחלטת לחזור

JLO freak

New member
אני ממש לא סבלתי....

הייתי נכנס כל יום ומנהל שיחוץ ובאמת הפורום ירד לרמה מכפישה ואני בתור סטייליסט וסנוב גאה לא מוכן לרדת לרמה כזאת מפגרת של שיחות חולין שבעצם כל הפורום הזה הוא
אחד גדול!

אהה... כן חומץ??

רק לידיעתך... אם באמת היית סטייליסט (לא נראה לי שאתה יודע מה זה חחח) אז לא היית דואג לפרסם את זה בכל מקום! ואני מציע לך לא להגיד על עצמך שאתה סנוב גאה כי סנוב זה לא ממש מחמאה.. (ואמרתי את זה בעדינות) כי אנשים לא אוהבים סנובים! ככה שאני מציע לך לשנות את גישת המחשבה שלך.. כי אתה סתם עושה לעצמך פאדיחות ושם רע... תחשוב על זה קצת! וחוצמזה אמרת שכל הקטע של ההערצה כבר עבר לך מזמן וכו' וכו' .... ואם שמת לב אז גם רשמת אחרי זה שאתה תתחיל לנהל דף הערצה של ג'ניפר לופז באתר MTV אז שים לב למה שאתה אומר... ולא נראה לי שהיו מביאים לך באתר הרשמי של MTV לנהל שם דף! נראה לי שאתה מתכוון לאתר MTV שאיזה מישהו עשה בבונו חחחחח

JLO freak

New member
לא לא ממש!

זה לא דרך רשמית לניהול שניתנת לכל אחד זה רק לי כי יש לי שם,והכלל, קשרים ב-MTV

JLO freak

New member
תאמין לי שיש לי הרבה ממה לתפוס...

לפחות יותר ממה שיש לך לתפוס....עלק מנהל פורום סלסה! מה אתה בת נקבה פוסי?

Mandyִ

New member
../images/Emo42.gifג'יי לו פריק ושחרחר../images/Emo26.gif

פריק-עוד לא הלכת? שחרחר מתוק- אני מבקשת לא לענות לו יותר. (שלחתי לך מסר)

אור P

New member
מה נסגר איתכם??

כאילו מה הריב הטיפשי הזה. עם ג'יי לו פריק דיברתי אתמול או שלשום ושנינו הבנו כמה דברים, מי שרוצה שישאר מי שרוצה מוזמן לא להכנס לכאן, כאילו על מה אתם רבים בעצם??

לא יודע...../images/Emo4.gif על הטיפשות שלו??

טוב עזבו! הגעתי למסקנה שלא צריכים לבזבז אנרגיות על דברים לא חשובים *משתעל*

למעלה