../images/Emo42.gifאמממ אוקייי../images/Emo26.gif
מגה בייב- קודם כל, ההודעה על "מותה של ג'ניפר" לא באה מיוזמת חברי הפורום. זה היה מישהו מבחוץ והיה שרשור אחד שדיברו על זה כדי לדעת אם זה נכון, והשרשור הזה נמחק מיד. אם הסיבה של היא שהפורום "יבש" אז תני לי להגיד לך משהו. הפורום היה יבש בעבר ואפילו על סף סגירה. אז אני לא אמרתי -טוב אין מה לעשות, ביי. אלא מרוב שהיה לי אכפת מהפורום, החלטתי להפעיל אותו ולעשות אותו כייפי! אם הוא נראה לך יבש ואת לא אוהבת מה שמדברים כאן, אז תעלי נושאים שכן היית רוצה לדבר עליהם, בשמחה! אני לא יודעת מאיפה הבאת את הרעיון הזה שאף אחד לא שם לב אליך...זה שטויות! את לא כאן הרבה וכשאת כן כאן, אני לא זוכרת שהיה מקרה שאמרת משהו ואף אחד לא שם לב! אז אם לא כיף לך כאן, ואת לא רוצה לעשות שום דבר לגבי זה ולעזוב, זה יהיה מאוד חבל אבל אני לא מחזיקה כאן אנשים בכוח. לכן, jlo freak-אתה בקושי כותב כאן, ואתה בדרך כלל עצבני. כבר הייתה לך הודעה מסוג "הדבר היחיד הטוב שהיה לי כאן זה J TO THE LO אז אם הפסקת להיות חבר פעיל מאז, למה להוסיף אש למדורה? אתה רואה שרשור של עוזבים ואתה ישר קופץ על זה? אתה לא מראה רצון להיות מנהל ואז אתה כועס שלא רוצים שתהיה מנהל?? טוב תראו, אני אוהבת את הפורום, אני תומכת בקהילה ישראלית של ג'ניפר לופז, ואם למישהו לא טוב כאן, אני באמת לא מכריחה אתכם..זה מאוד חבל אבל אם הפורום לא מספיק חשוב לכם
זה כבר לא בעיה שלי....מצטערת.. ואני מודה מכל ה
לנשארים שכן אכפת להם ולא ממציאים סיבות לעזוב.