ביי!!

Azar Azar

New member
ביי!!

אני עוזב את הפורום!!! אני יכתוב מדי פעם שיהיה מה למנדי מקווה שתנהלי את הפורום בהצלחה כמו שאור ניהל אותו

מה עובר על האנשים בפורום הזה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

למה אתה עוזב

Mandyִ

New member
../images/Emo42.gifכנס עכשיו!../images/Emo26.gif

אני חושבת שמגיע לנו הסבר לפחות! ככה לעזוב אותנו?...למה????

אור P

New member
בואנ'ה אנחנו עם מצבי רוח... חחח

אני נשאר, תשאר גם אתה - מה נסגר, אחי?

גם אני מצטרפת לפרישה של אזר אזר

למרות שלא נראה לי שזה מזיז פה למישהו בכלל, אבל שיהיה... בכל מקרה, תמשיכו להיות אחלה ולהעריץ את הענקית הזאת שקוראים לה ג´ניפר לופז! ביי אנשים יפים!

Mandyִ

New member
../images/Emo42.gifאנשים תגידו לי...

מה קרה?
איך אתם מצפים שהפורום הזה יעמוד על הרגליים כשכל אחד מכם עוזב? אני לא חושבת שזה קשה מידי לבקר בפורום מידי פעם, הרי אתם מתחברים לאינטרנט מידי פעם, לא? מה, אתם לא רוצים שתהיה קהילה ישראלית של ג´ניפר לופז בישראל?
לא טוב לכם פה?...
אני מבקשת, כל אחד שעוזב (פתאום
) שיסביר למה! זה נורא מעליב...
עם azar azar דיברתי, זה לא רק קשור לג´ניפר לופז. מגה בייב? מה קרה? ספרי לי!!!

הסיבה לעזיבה:

לדעתי די יבש פה... ההודעות לא מעמיקות, כל הודעה מתעסקת בממש שטויות (ע"ע "ג'ניפר מתה"... What the f***?). גם כשאני משאירה הודעות, הודעות שירשור וכו' אף אחד לא מגיב! אז מה הקטע? אנשים יא אדישים! תתעוררו! (יא! יצא לי חרוז!) בקיצור, הייתי רוצה שזה ישתנה אבל זה לא ממש תלוי בי, לכן, מנדי מתוקה, אני עוזבת... סוריייי!

CherryPrincess

New member
../images/Emo41.gif הסיבה שלך שטותית בטרוף

את אומרת שיבש פה ואנשים כותבים פה שטויות.. תביאי משהו לדבר עליו יכול להיות שכתבת משהו וזה עבר עמוד או משהו ולא ראו ויכול להיות שלא היה מה להגיב.. כדי ליצור פורום שהוא לא "יבש" (והוא כבר לא יבש כמו שהיה פעם) צריך את התרומה של כולם בקושי ראיתי שאת מגיבה (תקני אותי אם אני טועה) אבל תעשי מה שבראש חבל ביי.

JLO freak

New member
אם כבר אז כבר.....

אני עוזב גם! אם כבר לא עזבתי פעם....סיבת העזיבה: תפקידים אדמינסטרטיביים בפורום. המבין יבין

Mandyִ

New member
../images/Emo42.gifאמממ אוקייי../images/Emo26.gif

מגה בייב- קודם כל, ההודעה על "מותה של ג'ניפר" לא באה מיוזמת חברי הפורום. זה היה מישהו מבחוץ והיה שרשור אחד שדיברו על זה כדי לדעת אם זה נכון, והשרשור הזה נמחק מיד. אם הסיבה של היא שהפורום "יבש" אז תני לי להגיד לך משהו. הפורום היה יבש בעבר ואפילו על סף סגירה. אז אני לא אמרתי -טוב אין מה לעשות, ביי. אלא מרוב שהיה לי אכפת מהפורום, החלטתי להפעיל אותו ולעשות אותו כייפי! אם הוא נראה לך יבש ואת לא אוהבת מה שמדברים כאן, אז תעלי נושאים שכן היית רוצה לדבר עליהם, בשמחה! אני לא יודעת מאיפה הבאת את הרעיון הזה שאף אחד לא שם לב אליך...זה שטויות! את לא כאן הרבה וכשאת כן כאן, אני לא זוכרת שהיה מקרה שאמרת משהו ואף אחד לא שם לב! אז אם לא כיף לך כאן, ואת לא רוצה לעשות שום דבר לגבי זה ולעזוב, זה יהיה מאוד חבל אבל אני לא מחזיקה כאן אנשים בכוח. לכן, jlo freak-אתה בקושי כותב כאן, ואתה בדרך כלל עצבני. כבר הייתה לך הודעה מסוג "הדבר היחיד הטוב שהיה לי כאן זה J TO THE LO אז אם הפסקת להיות חבר פעיל מאז, למה להוסיף אש למדורה? אתה רואה שרשור של עוזבים ואתה ישר קופץ על זה? אתה לא מראה רצון להיות מנהל ואז אתה כועס שלא רוצים שתהיה מנהל?? טוב תראו, אני אוהבת את הפורום, אני תומכת בקהילה ישראלית של ג'ניפר לופז, ואם למישהו לא טוב כאן, אני באמת לא מכריחה אתכם..זה מאוד חבל אבל אם הפורום לא מספיק חשוב לכם
זה כבר לא בעיה שלי....מצטערת.. ואני מודה מכל ה
לנשארים שכן אכפת להם ולא ממציאים סיבות לעזוב.

JLO freak

New member
אל תשחקו אותה!

את משרת המנהל כבר מזמן דחיתי ואת כל הקטע של ההערצה מזמן עזבתי.... ובאמת כאילו תמצאו לכם חיים! ובמיוחד מנדי שלדעתי כבר זמן עברה את הגיל שמעריצים מישהו! וראסמי הדבר היחידי הטוב שיצא מהפורום הזה זה אני ו-J TO THE LO אז היה נחמד,יאללה ביי

Mandyִ

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo4.gif

אני אבחר להתעלם. אתה יודע למה? כי אני שלמה עם מה שאני עושה
היה נעים להכיר. ביי ג'יי לו פריק. (לא נראה לי שאתה באמת פריק שלה)

JLO freak

New member
את לא תגידי לי מה אני כן ומה לא....

ולכל הפורום (הדיי מסריח הזה) אני בקרוב הופך להיות מנהל דף הערצה של ג'ניפר לופז באתר MTV אז כולכם יכולים לחפש אותי בסיבוב... וכן מנדי....את עדין חסרת חיים

Mandyִ

New member
../images/Emo42.gifאמממ תקשיב לי../images/Emo46.gif

לא מעניין אותי בגרוש מה שאתה אומר עלי כי אתה לא מכיר אותי בכלל סתם נתפסת עלי, לא יודעת למה. לא נאה לך כאן
ביי! את מנהל משהו אחר? שיהיה לך בהצלחה. להתראות!

CherryPrincess

New member
../images/Emo41.gif שלחתי לך מסר

אתה באמת לא היית חייב להישאר פה כל כך הרבה זמן אם סבלת פה כל כך..

למעלה