ביי לכם...

thebaby

New member
אני כל הזמן מדביקלאנשיםתוויות../images/Emo101.gif

לא אמרתי שלא.

SAMAR

New member
אם לא אכפת לך...

אז למה את שואלת?.... רוצה לעזוב, לכי על זה, כל הטיעונים שהבאת רק חיזקו את התחושה שאת רוצה להישאר.... אבל את רוצה לעזוב....תעזבי, אף אחד לא עוצר בעדך..... להיתראות לך!

thebaby

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo101.gif

אני לא יכול, כל הדיון הזה מצחיק אותי :-X

Knotted String

New member
האמ. רילקס?../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

אולי זאת רק אני, אבל התגובה הזאת נשמעת טיפה היסטרית. אז קודם כל תנשמי. נראה לי שמשהו מאד העליב אותך. אז ככה- להעלב ולכעוס זאת בחירה. את רוצה לעזוב? תעזבי. את לא רוצה לעזוב? אל תעזבי. אבל חלאס. אם לא שמת לב, יש כאן הרבה אנשים שחושבים שאת נחמדה, ושאת ככה וככה וככה, למרות שלא דיברת איתם, וגם כאלה שאת כן מכירה יותר מקרוב ושלא רוצים שתעזבי. אז יש כאלה שלא מסתדרים איתך כל כך. בו פאקינג הו. אז מה, כל פעם שתמצאי מקום שמוצא חן בעינייך תבררי שכולם אוהבים אותם ואם לא אז תעזבי? זאת המציאות, צריך להתמודד איתה. לפתוח את העיניים ולראות שוואלה, לא כולם אוהבים אותנו. אז לא מתחבאים ובוכים ו"אני עוזבת כי יש פה כאלה שחושבים שאני פקאצה". אז. מה.? אז הם -חושבים-! את פקאצה? לא? אז זהו, ביי, נגמר. את מכירה את עצמך, תהיי מי שאת ופאקינג תפסיקי לחשוב שאם מישהו אחד פחות מחבב אותך אז את לא רצויה וצריכה לעזוב. אני אולי לא פעילה חברתית הרבה בפורום הזה, אבל אני קוראת פה כל הזמן ויש פה אנשים מקסימים בזכות עצמם (אלינה, נדב, נטלי [שנעלמה
] ועוד הרבה שעכשיו אני פחות מדבר איתם) ואני בכלל לא מכירה אותך, אז למה שאני אחשוב עלייך משהו? [ולא בקטע מתנשא. ><] קיצר, תנשמי, קחי בפרופורציה ותעשי החלטות עם עצמך. הכי חשוב- אם את רוצה לעזוב, תעזבי להשאר- תשארי. אבל תחליטי ותהיי שלמה עם עצמך קודם, תקבלי החלטות בשלמות ואז תבצעי אותן. יום טוב.

thebaby

New member
אני אוהב את הביטוי ../images/Emo6.gif../images/Emo101.gif

בו פאקינג הו... אני משתמש בזה הרבה במציאות
. זה ענק

thebaby

New member
ביי נגמר ../images/Emo6.gif../images/Emo101.gif

אני קורא וכל רגע צוחק ועוצר לכתוב תגובה

thebaby

New member
ברור. נערה מתבגרת עם../images/Emo101.gif

פרופורציות... like that ever gonna happen... איפה את חיה

אוקיי שמעי..

זה ממש לא ככה.. אני באמת עוזבת! אני לא מחפשת תשומת לב וחוצמיזה זה פשוט עניין של הרגשה כללית.. האנשים היחידים שאני מרגישה שסובלים אותי פה הם אלינה *טוב זה לא ממש נחשב כי היא חברה הכי טובה שלי..*, איריס *
*, ברע וטלי אולי... אני לא מרגישה כאילו רוצים שאני אשאר פה.. וזה לא בנאדם או שניים...זאת הרגשה כללית שכאילו כולם רוצים שאני כבר אלך מפה.. אני יודעת שלא יגידו לי את זה..אבל זאת הרגשה.. אני לא יכולה לשנות את איך שאני מרגישה! ואלינה באמת מקסימה..היא חברה הכי טובה שלי מסיבה מסוימת..נדב חשבתי שהוא נחמד אבל עכשיו הוא צחק על הכל אז אני כבר לא ממש יכולה להגיד את זה...ונטלי-היא היחידה שאף פעם לא הסתירה את זה שהיא לא מתה עליי..היא אף פעם לא הייתה נחמדה אליי..היא אפילו אמרה לי לשתוק כמה פעמים.. קיצר, אני בטוחה שיש פה אנשים נחמדים, אבל אני עדיין מרגישה מה שאני מרגישה אז מה לעשות?! ואני באמת עוזבת את הפורום.. אני לא מחפשת "צומי". אבל אם עדיין אנשים ירצו לדבר איתי הם מוזמנים.. אבל אני לא אהיה פה אם אני מרגישה שכמעט כולם לא רוצים אותי כאן כי אני לא רוצה שתזייפו כאילו אתם אוהבים אותי.. טוב זהו בעיקרון...אם יש לך משהו עוד להגיד תגידי.

Glory For Death

New member
אני לא רוצה לפגוע או משו

אבל אם את רוצה ללכת- תלכי. אם את מרגישה כל כך לא רצויה, למה את רוצה הוכחות? ההודעות שלך נשמעות כאילו את רוצה להרגיש לא רצויה. מה אכפת לך מה חושבים פה? את מרגישה לא רצויה, תלכי. אני אולי נשמעת כלבה, אבל זה כבר מתחיל לעצבן. מילא היית שולחת "ביי אני עוזבת" וזהו.. אבל לבקש שיגידו לך מה הם חושבים עליך? לא יודעת.. נשמע לי כאילו את רוצה ליצור "אקשן" לא רצוי. אני לא חושבת שיהיה נכון לעזוב, אבל אם את כל כך רוצה- בבקשה.. תהני.. אבל זה אבסורד [אכן, מילה גבוהה] לשאול מה חושבים עליך ואחר כך להגיד שזה לא אכפת לך. אם לא אכפת לך- אל תשאלי. זהו. אם החלטת לעזוב- ייב ייב אם לא- תהני ;]

Knotted String

New member
נדב? את מתייחסת לנדב?../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

סתם.
נדבר צחק על דברים שכתבתי בתגובה שלי. מה לעשות, כנראה שאני משעשעת אותו. [
] ושוב, תעשי מה שבא לך, לדעתי זה טיפשי. כאילו, לכל הרוחות. זה לא פורום "אורלינדבאלינעטלירונהענתאנטוןטליבר-וכו-וכו". זה פורום גוד שארלוט. את אוהבת את גוד שארלוט? תשארי בשביל הנושא [שנעלם קלות.] ועוד משהו שמציק לי המון זמן: אם אתם כבר לא אוהבים את גוד שארלוט תפתחו קומונת "גוד שארלוט חברתי", ותבקשו שהיא תהפוך לפורום חברתי. כמו שיש מכושפות חברתי, וה"פ חברתי, אין שום טעם להציף את פורום גוד שארלוט באוף רק כי אתם אוהבים את האנשים אבל כבר בכלל לא אכפת לכם מהלהקה.

Cut Up Angel

New member
כנ"ל...

אבל מסתבר שיש צבעים יותר יפים^^ וחוצמזה! לא כול מי שלובשת ורוד פאקצה!!!!!!!!!!!!לקלוט.

kokain1

New member
רונה את טיפוס מקסים

כולם חייבם לאהוב אותך! פקאצה או לא אני אוהבת אותך. אני לא מכריחה אותך להשאר פה אם את לא רוצה. אבל חשוב שתשמרי על קשר גם אחרי העזיבה. וכל מי שאמר שזאת הודעת צומי <מה שרונה כתבה> אז מה לעשות, כל אחד רוצה לפעמים קצת צומי, זה לא פשע!

GC Lego

New member
למה לעזוב פורום מקסים?

וואו. למה להודיע על עזיבה? פשוט תעלמי. חהחה. ותבואי להגיב פה לפעמים פעם בכמה זמן בשרשורים טיפשים כמו זה.. בלי לפגוע זה היה ממש חסר טעם. את נחמדה מאוד. לא ניסיתי להתחבר איתך מההתחלה כי סיבות אישיות (אבל לא פוגעות.. באמת..) וזהו.. את לא צריכה לשים בכלל על מה שקורה פה בנט.. סתם דביליות. זה חסר תועלת מה שאת עושה. זה מזכיר לי את צ'אט 6 (הארי פוטר..) בגיל 11 שהיינו תמיד אומרים אני עוזב/ת" בשביל שישימו לב אלייך. דיבליות. ואנטון אוליי יכול להעיד על זה (על מה שהיה שם.. תמיד אמרו ולא עזבו). וזהו. תשקלי מה שאת אומרת לפני הכל.. כמה שנאי שונאת את הפורום (חהחה) היה ממש מגניב פה.. נהנתי להיות פה.. ואני לא עוזבת.. אני נעלמת.. ותעלמי גם את. זה מגניב. דני דין הוא מגניב. אז תהני לך בהמשך חייך ובהצלחה בהחלטותייך. חג שמח לכולם!!!

למעלה