ניפ. תגובה לכולם...
אוקיי...דבר ראשון...באמת לא ביקשתי ממכם צומי! לא רציתי שתגידו לי לא לעזוב! רק ביקשתי משהו אחד-שתגידו את האמת! אבל רוב האנשים שהגיבו לי בכלל היו אנשים שלא דיברתי איתם בחיים..אני לא אומרת שהאנשים האלו הם שקרנים או משהו-אני פשוט באמת לא רציתי שתתחילו להגיד לי לא לעזוב כי אני רוצה לעזוב מהסיבה שאמרתי קודם.. ואלו שחושבים שזאת הודעת צומי אז תחשבו מה שבא לכם! אני מצטערת אבל הם פשוט יכולים לקפוץ לי! אז bite me! אני באמת לא ביקשתי צומי..רק רציתי להגיד ביי.. אני אשמח לדבר עם האנשים שלא דיברתי איתם עדיין אבל עדיין יש לי פה הרגשה שאני לא רצוייה בכלל.. ואמרו לי שחצי פורום חושב שאני פקאצה אז איפה אלו שחושבים ככה? אולי זה האלו שלא ממש מכירים אותי.. עדיף לי לדעת את האמת לפני שאני עוזבת! ול-Riot Boy: אני פה כבר כמה חודשים, אז אני לא יודעת איך לא ראית את הכינוי שלי פה אם לא היית רק חודש פה..לא משנה.. ולא אמרתי שאני נראית כמו פקאצה.. פשוט בגלל שאני אוהבת ורוד *מה לעשות, אני אוהבת צבעים. את כל הצבעים!* אמרו לי שאנשים אמרו שאני פקאצה! זהו! ניפ. עוד דבר רק להבהיר-לא איכפת לי מה אנשים חושבים עליי!!! אתם יכולים לשאול את הילדים בביצפר שלי! את אלינה! את אמא שלי! את אחותי! את מי שבא לכם! כנראה שאתם ממש ממש ממש לא יודעים עליי כלום את אתם אומרים את זה! וזאת תכונה אחת שאני גאה בה בעצמי! פשוט מאוד-אני בפורום הזה בשביל לדבר עם אנשים! בשביל שיהיה לי כייף לדבר עם אנשים! לא בגלל שאני שרופה על גוד שארלוט-כי אני לא! אני אוהבת לשמוע את הדיסקים שלהם אבל אין לי אפילו את המקוריים!! ולא איכפת לי להגיד את זה אפילו! אני אוהבת את המוזיקה אבל מהלהקה עצמה לא ממש איכפת לי! אז מה הטעם להיות בפורום של להקה שאני לא ממש אוהבת אם לא סובלים אותי ומתים שאני אלך מפה! אל תגידו לי שזה לא נכון גם כי: א.אף אחד לא באמת הולך להודות פה שהוא לא סובל אותי, את זה הוכחתם לי עכשיו-כי אני יודעת שיש לפחות 2-3 אנשים פה שחושבים עליי לא מעט דברים! אז אל תנסו להכחיש... וב. ככה אני מרגישה אז גם אם זה לא היה נכון-ככה אני מרגישה ואתם לא יכולים להגיד לי שזה לא ככה... יש כמה אנשים בודדים פה שאני מרגישה שכן רוצים אותי כאן וככה אני מרגישה ועכשיו אלינה אומרת לי אלף פעמים "איזה תגובה ארוכהההה!!!" אז אני אסיים פה ואתם מוזמנים להגיב לזה-אבל אל תתווכחו עם מה שאני מרגישה.. רונה. בלי xxx