ביי לכם...

קרניjack

New member
מה רע בצומי../images/Emo35.gif

לפעמים צריך את זה....אין מה לעשות....וזה לא כל כך רע !

thebaby

New member
אוקי../images/Emo12.gif../images/Emo101.gif

אממ... אני רק אגיד שאני לא כל כך מכיר אותך. אין לי שום בעיה איתך ואני גם לא מחבב אותך במיוחד. כמו שאמרתי, לא מכיר אותך. את נשמעת דווקא נחמדה... ממה שאני כן מכיר... רק רציתי להגיד שזה קצת חבל שאת משקיעה כל כך הרבה זמן בלהקשיב למה שאחרים אומרים עליך, זה נכון שכשחיים בעולם עדיף לא להיות מגעילים ולפגוע בכולם, אבל זה נראה שגם עשית כמה חברות\ים חדשות\ים בפורום ככה שבטוח לא היית מגעילה לחלוטין... ואם זה המצב ואת חושבת שאת בנאדם בסדר ואת אוהבת את עצמך, את לא צריכה להשקיע כל כך הרבה זמן להקשיב לאחרים... גם אם כל מה שיגידו זה דברים טובים. זו ההערה היחידה שלי. את מוזמנת לשוב מתי שתרצי, מבחינתי.
|

Just Angel

New member
אני ישמע ביצ'ית אבל...../images/Emo4.gif

אין לי ברירה אלא להסכים עם חלק ממה שאילי אמרה.. פשוט כי אני ממש לא חושבת שמישהו כאן חושבת עליך דברים כאלה-את ילדה ממש חמודה ונחמדה ואין כל סיבה שתעזבי את הפורום רק בגלל אולי כמה אנשים שלא ממש מחבבים אותך-אז מה?! אז בגלל הכמה אנשים האלה תעזבי? לא חבל? את רוצה את האמת?-בהתחלה לא ממש חיבבתי אותך אבל זה רק בגלל רושם חיצוני-אחר כך התחלנו לדבר ואני ממש לא חושבת שאת פקאצה או ווטאבר.. אני חושבת שפשוט יכולת לוותר על הודעה הזאת ולדבר עם כל מי שאת יודעת/חושבת שאמר עליך את זה..מושך יותר מדי תשומת לב מיותרת כי את יודעת שכל/רוב הפורום אוהב אותך.. אז..מקווה שתישארי..

thebaby

New member
חושבת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif>__<../images/Emo101.gif

ויותר גרוע "מישהו כאן חושבת". לא ידעתי אם זה טוב או לא
.

BillysGirl

New member
ממש לא נכון

אני לא ממש מכירה אותך, ולא מגבשת דיעה עליך... ממה שאני יודעת ושומעת את בן אדם ממש חמוד ושווה להיות בחרתך אז אני רק מקווה להכיר אותך!!! ואני אומתר את זה בכנות!!!

Glory For Death

New member
אני גם חייבת להסכים עם אילי.

אבל זאת לא סיבה לעזוב את הפורום. אם את חושבת שיש לך בעיות באישיות, אל תברחי, אלא תראי שאת יכולה לשנות. לי אין בעיה איתך, ואני חושבת שאת יכולה להיות נורא נחמדה... אבל ההודעה הזאת מראה קצת על קראית צומי די גדולה.

yardenbm

New member
שטויות

במידה והיו שונאים מישו כל כך בפורום אין לו מה לחפש שם. מה שאני לא מבינה איך הגעת (רונה) למסכנה ששונאים אותך. גם כל הקטע של הסטיגמה שאיך שבנדם נראה משפיע על האופי שלו זה כזה בולשיט אחד גדול אם את נראת כמו פקצע שיהיה לך בכיף זה מה שבפנים שמשנה

Unaffected

New member
אמ.

חבל שכ"כ חשוב לך מה אנשים חושבים עליך. בכל מקרה,אני לא הכי מכירה אותך אבל ממה שכן את מאוד נחמדה וחבל שתעזבי בגלל שכמה חושבים שאת פאקצה או משהו כזה :-\

EleVaTioN

New member
שטו?!../images/Emo12.gif../images/Emo129.gif../images/Emo156.gif

רק אני לא שמעתי חצי פורום אומר שאת פקאצה?
don;t leave!

lollipop1

New member
אממ...

אני לא מכירה אותך כי אני חדשה ולא מכירה כמעט אפחד... אבל.. אני לא חושבת כולם חושבים שאת פקאצה מתלהבת וכל מה שאמרת... אני חושבת שאת דיי רצויה פה אחרת לא היית כאן כבר ממזמן! אולי את יודעת את זה וסתם רוצה קצת יחס :\ ממש חבל שאת עסוקה בלחשוב מה האחרים חושבים עלייך... חבל שאת דופקת חשבון ומרגישה לא שייכת, כי בסך הכל אני לא חושבת שמישהו פה גרם לך להרגיש ככה בכוונה! אולי את גרמת לעצמך לחשוב ככה בעקבות דברים שהבנת לא נכון או שהיו בצחוק.... לדעתי... תשארי! וסתם משהו למחשבה... בנאדם הוא מה שהוא חושב שאחרים חושבים עליו....

Riot Boy

New member
לכי יא חתיכת פקצה מתלהבת../images/Emo168.gif

מה את חושבת שאת עושה פה בכלל?!?!?!?! סתם............. כבר חודש שלא הייתי פה... את הניק ניים שלך אני בכלל לא מכיר מפה... אני לא חושב עליך כלום (איזה מבזבז זמן אני, הא??) אבל אם את חושבת שבגלל דעות כאלה את צריכה לעזוב (דעות שהן בכלל לא נכונות) אז go ahead

ניפ. תגובה לכולם...

אוקיי...דבר ראשון...באמת לא ביקשתי ממכם צומי! לא רציתי שתגידו לי לא לעזוב! רק ביקשתי משהו אחד-שתגידו את האמת! אבל רוב האנשים שהגיבו לי בכלל היו אנשים שלא דיברתי איתם בחיים..אני לא אומרת שהאנשים האלו הם שקרנים או משהו-אני פשוט באמת לא רציתי שתתחילו להגיד לי לא לעזוב כי אני רוצה לעזוב מהסיבה שאמרתי קודם.. ואלו שחושבים שזאת הודעת צומי אז תחשבו מה שבא לכם! אני מצטערת אבל הם פשוט יכולים לקפוץ לי! אז bite me! אני באמת לא ביקשתי צומי..רק רציתי להגיד ביי.. אני אשמח לדבר עם האנשים שלא דיברתי איתם עדיין אבל עדיין יש לי פה הרגשה שאני לא רצוייה בכלל.. ואמרו לי שחצי פורום חושב שאני פקאצה אז איפה אלו שחושבים ככה? אולי זה האלו שלא ממש מכירים אותי.. עדיף לי לדעת את האמת לפני שאני עוזבת! ול-Riot Boy: אני פה כבר כמה חודשים, אז אני לא יודעת איך לא ראית את הכינוי שלי פה אם לא היית רק חודש פה..לא משנה.. ולא אמרתי שאני נראית כמו פקאצה.. פשוט בגלל שאני אוהבת ורוד *מה לעשות, אני אוהבת צבעים. את כל הצבעים!* אמרו לי שאנשים אמרו שאני פקאצה! זהו! ניפ. עוד דבר רק להבהיר-לא איכפת לי מה אנשים חושבים עליי!!! אתם יכולים לשאול את הילדים בביצפר שלי! את אלינה! את אמא שלי! את אחותי! את מי שבא לכם! כנראה שאתם ממש ממש ממש לא יודעים עליי כלום את אתם אומרים את זה! וזאת תכונה אחת שאני גאה בה בעצמי! פשוט מאוד-אני בפורום הזה בשביל לדבר עם אנשים! בשביל שיהיה לי כייף לדבר עם אנשים! לא בגלל שאני שרופה על גוד שארלוט-כי אני לא! אני אוהבת לשמוע את הדיסקים שלהם אבל אין לי אפילו את המקוריים!! ולא איכפת לי להגיד את זה אפילו! אני אוהבת את המוזיקה אבל מהלהקה עצמה לא ממש איכפת לי! אז מה הטעם להיות בפורום של להקה שאני לא ממש אוהבת אם לא סובלים אותי ומתים שאני אלך מפה! אל תגידו לי שזה לא נכון גם כי: א.אף אחד לא באמת הולך להודות פה שהוא לא סובל אותי, את זה הוכחתם לי עכשיו-כי אני יודעת שיש לפחות 2-3 אנשים פה שחושבים עליי לא מעט דברים! אז אל תנסו להכחיש... וב. ככה אני מרגישה אז גם אם זה לא היה נכון-ככה אני מרגישה ואתם לא יכולים להגיד לי שזה לא ככה... יש כמה אנשים בודדים פה שאני מרגישה שכן רוצים אותי כאן וככה אני מרגישה ועכשיו אלינה אומרת לי אלף פעמים "איזה תגובה ארוכהההה!!!" אז אני אסיים פה ואתם מוזמנים להגיב לזה-אבל אל תתווכחו עם מה שאני מרגישה.. רונה. בלי xxx

ועוד דבר ששכחתי-

כל החיים אתם אומרים שאתם לא אוהבים שמדביקים על אנשים תוויות או "לייבלים" אבל גם לקרוא לאנשים "ערסים" או "פקאצות" או כל כינוי דומה אחר זה גם לייבלים! זה שאתם לא קוראים להם "פריקים" או וואבה לא אומר שזה לא לייבל!! זה לא קשור לעניין-רק משהו שהייתי חייבת להגיד... רונה. עם xxx רק בשביל האנשים שיודעים מי הם

Unaffected

New member
../images/Emo45.gif

מה שנכון נכון. חבל שאנחנו יותר מדיי רגילים לזה :-\

Cut Up Angel

New member
ניפ זאת רונה עכשיו, אני אצל אלינה ב

בית. ניפ, אבל אחריי זה אומרים ששונאים אנשים שמקטלגים אבל בעצם אנשים בעצמם עושים את זה... ניפ זה מעצבן..אני לא יכולה להפסיק להגיד ניפ:-S

למעלה