ביי לכם...

ביי לכם...

אני עוזבת את הפורום. ויש לי סיבות לזה.. הסיבה העיקרית היא שאני לא מרגישה פה רצויה בכלל! אני מרגישה ממש כאילו כולם פה מתים שאני אעזוב כבר.. אני לא אומרת את זה סתם! אני באמת מרגישה ככה! בגלל זה יש לי בקשה אחרונה אליכם-אני מבקשת שתגידו לי את כל מהשאתם חושבים עליי באמת...אני לא הולכת להיפגע וזה לא משנה כלום כי אני במילא הולכת לעזוב..אז בבקשה תגידו לי מה אתם באמת חושבים! אמרו לי שחצי פורום חושב שאני איזה פקאצה מתלהבת...אם זה נכון אני רוצה לדעת! אז תגידו לי בבקשה מה הדעה שלכם עליי כי חשוב לי לדעת רק עוד את זה לפניי שאני עוזבת! בבקשה תגידו לי הכל ואל תחסירו בפרטים *שפת הכריך
* כי באמת שזה לא יפגע בי!! אני פשוט רוצה להרגיש שעזבתי לפחות עם כל הדעות של כולם עליי בפתוח.. ואם אתם חושבים משהו אולי זה משהו בשבילי לשפר...אני רק רוצה לדעת לתשומת ליבי מה אני צריכה לשפר בשביל לא לעצבן אנשים ולא להתנהג בצורה מגעילה..אז אני מבקשת ממכם-אם יש לכם איזשהו יושר...בבקשה תגידו לי!! זהו...אני לא הולכת למשוך את זה עוד.. ביי לכם... רונה.

SAMAR

New member
לא!!!!

תאמת, אבל באמת באמת, אני לא חושבת שאי פעם דיברנו....ראיתי אותך בעבר??? בכל מקרה אני לא חושבת שיש סיבה מספיק טובה לעזוב...אני לא מאמינה שכול הפורום רוצה שתעזבי! אני לא רוצה!!!! סניף סניף! לכול אחד יש מה לתרום...ואני בטוחה שגם לך, את בטח מתחברת לכמה חבריה פה, אני הייתי שמייחה להתחבר! בבקשה תשקלי שוב את עזיבתך, אני לא מאמינה שמישו רוצה אותך בחוץ, ואם כן זה כמה יחידים... בבקשה! אל תעזבי! רוצה לדבר על זה? המסנג'ר שלי[email protected]

just jenny

New member
ת'אמת.........??../images/Emo12.gif

אני לא חושבת כלום, כאילו אני לא חושבת שאת פאקצה וילדה מפגרת מתלהבת או משו כזה.. באמת! אני לא מכירה אותך אישית אבל את נראת לי חמודה.. אני מודה שאני לא שונאת אפ'חד מהפורום! ואנלי לא חושבת שאת צריכה לעזוב
קודם תבררי ותבדקי שזה באמת נכון... וגם אם כן [ואני לא מאמינה כך] אז תתני להם לנצח?? שיחשבו מה שבא להם.. שימי פס ועל תתיחסי לכאלה אנשים, דווקא תגלשי בפורום ותעשי מה שבראש שלך! אל תתני לאנשים שחושבים עלייך דברים לא נכונים להשפיע עלייך ככה..
מקווה שלקלחת בחשבון את התגובה שלי
*סורי על האורך*

bRoken faiRy

New member
תקשיבי ותקשיבי לי טוב -

את לא עוזבת לשום מקום גברת !!!!!!!!! ואפחד לא שונא אותך ולא חושב שאת פקצע !!! אז תרגיעי את עצמך מיד ותשבי בשקט !!!!! ואת לא עוזבת !!! למה ?! כי אני לא מרשה לך !!!!!!!!!!!!!!!!!
טוב עכשיו רציני - רונה אני חושבת שאת בנאדם מדהים ואת חברה נורא טובה שלי :) אני חושבת שאת מתנהגת בטיפשות כי אפחד לא שונא אותך !! אני בטוחה שכולם מסכימים אם זה שאת ילדה מתוקע ושאת צריכה להשאר .. טוב אני לא אכריח אותך להשאר .. תעשי מה שבראש שלך .. אבל את יודעת שאני אוהבת אותך המון המון אחותי ! ושאני ממש רוצה שתשארי :) . KISSIM

גרד3

New member
לא!!!!!!!!

למה??? אני אישית לא מכירה אותך ואין לי שום דבר נגדך! לא נראה לי שאנשים שלא מכירים אותך יכולים לשנוא אותך או משו. בכל אופן אם את רוצה לדבר אני אשמח... [email protected]

רונע.......אל תעזבי......

אני לא חושבת שאת פאקצה מתלהבת!!!!11 את לא! את חמוטה ביותר וילדע מקסימה! ואני רוצה שנכיר אחת תשניה יותר טוב גם :]]] אל תעזבי...

G othiC A nGeL

New member
תקשיבי לי ותקשיבי לי טוב טוב

את מפה לא זזה ! האם זה ברור !? טוב מי שואל אותך ... ! מקומך פה ! עם כולנו ! את לא זה מפה ... ואם כן ... תחטפי אותי ...
בבקשה ... אני לא אתנגד ..... ואת את לא חוטפת אותי את לא זזה ! נקודה .

RoCk StaR 1

New member
צומי o_O

לא מכירה אותך בכלל, אבל ההודעה שפתחת פה עכשיו זה שיא הצומי והרצון לריב ולעשות לעצמך ולכולם רע ובמילה אחת-טיפשי.

Jasmin333

New member
סתמי .. מה הקשר צומי !

לדעתי למרות שאני לא כול כך מכירה אותך את בכלל לא נראה כמו פאצקה .. את דווקא ממש חמודה .. וחבל שסתם תעזבי בגלל מה שאנשים חושבים (שזה בכלל לא נכון) מקווה שתישארי !

thebaby

New member
איזה יחס אוהב../images/Emo6.gif../images/Emo101.gif

זאת דעתה מזה מפריע לך... היא ביקשה תאמת. אז היא כתבה את מה שהיא חושבת. קשים אתם.

yardenbm

New member
לא מסכימה איתך

לדעתי זה צומי. אני לא מכירה אותה אבל למה נראה לה שמישו שבאמת שונא אותה יגיד את זה פה כולם יעלו עליו ואותו ישנאו כתוצאה מכך אני יודעת על הרבה אנשים ששונאים אנשים בפורום הזה שלדעתי זה קצת מטופש זה לא שאתם מכירים כזה טוב את הרוב לא פגשתם עדיין מה אתם יכולים לשנוא בבנאדם שלא פגשתם?! נחזור לעניין שלה בקיצור אפחד לא יגיד לה שהוא שונא אותה כל מי שלא שונא אותה יגיד מה פתאום תשארי ואלה ששונאים אותה אם יש כאלה פשוט לא יגיבו. אז זה בהחלט לא המקום לשאול אם שונאים אותך וזה חתיכת צומי

Cut Up Angel

New member
רק שאלה אחת..

אם היא כ"כ צומי... אז למה אפחד לא אמר לפאקינג אייל הזה שהוא פתח הודעת צומי!? אני מודה גמאני רציתי לעזוב אז.. מה רק בגלל שאייל "אהוב" הפורום אור סמטינג לא ירדתם עליו?!

RoCk StaR 1

New member
אייל גם פתח הודעת צומי

ובאותו מקרה חשבתי בדיוק אותו דבר והחלטתי לא להגיב ועכשיו החלטתי כן להגיב. ואני באמת לא יודעת מאיפה לקחת את זה שאייל "אהוב" הפורום.

Cut Up Angel

New member
אממ..

אממ...אייל "אהוב" הפורום-לקחתי את זה מהנושא של ה-"ככל שאתה יותר וותיק בפורום יותר אוהבים אותך" אילי-את יודעת על מה אני מדברת, אני לא יפרט. אממ...ולמה להיות כ"כ זין....בואו נזכר כשאמילי רצתה לעזוב את הפורום...האם מישהו אמר לה שהיא פתחה הודעת צומי? ומה אייל יותר שונה מרונה שאי אפשר להגיד לו שזאת הודעת צומי?

yardenbm

New member
מה זה לא קשור לותיק

יש פה הרבה לפני אייל שאוהבים אותם פשוט אני גם חושבת שכולן פה מתות על איי לאבל לא בגלל שהוא ותיק אלה בגלל הוא בן והוא יפה אז יש לו פה מעריצות אפשר למור מה שדיי פתטי לא שאני לא אמרתי שהוא יפה אבל יש פה כמה בנות שממש סוגדות לו וזה עצוב

Cut Up Angel

New member
הוא לא >.<

אבל אממ...עזביי..תחשבי על זה לבד... לא מתכוונת לעלות את הנושא>.<

yardenbm

New member
ככה אני חושבת

שמעי אני אישית לא מתה עליו יש עליו חתיכת פוזה ולא אכפת לי שהוא ידע את זה ממה שדיברתי איתו הוא ממש היה סנוב אלי. ויש פה פול ילדות קטנות שסוגדות לו והן ילדות קטנות הן יעברו את שלב ההערצה כולנו היינו שם או עדיין שם.

למעלה