ביי ביי

p r u d e n s

New member
ביי ביי

נראה שחלק מכם לא אוהבים כל כך את האייקונים החדשים שלי... ואני לא מוותרת עליהם-לעומת זאת אני לא רוצה לעצבן אף אחד. אז אני עוזבת. בה-ביי.

טווב..../images/Emo54.gif

תסלחי לי, אבל איזה שטויות! בגלל התמונות שאת שמה ואולי 3 אנשים העירו לך עליהם, אז את צריכה לעזוב? לא יודעת מה להגיד לך..תעשי מה שבא לך ואם את רוצה קצת צומי,קיבלת.

פפסית

New member
אל תלכי!

מה יש?! מה איכפת לך?! אל תשימי על אף אחד כאן!! יש לך את הזכויות שלך לעשות המ שאת רוצה ומי שיש לו בעיה עם זה שלא יקרה ת'הודעות שלך! זהו זה כל מה שיש לי לומר היום!

shmulik15

New member
לא מסכים אתכן,

התמונות לא קשורות לפורום, ומכבידות עליו, וכבר הבנו שהיא רוצה צומי... "איזה סדרה שלי הכי אהבתם וכו"

לומית

New member
צומי???

מה קשור זה שהיא שמה תמונות לצומי?? מותר לה לאהוב את הסדרה!! זה לא שהיא נכנסת לפורום סימס ומדברת על מכושפות!! אלו סתם תמונות שלא כל אחד חייב להסתכל בהם!! מי שזה מפריע לו, שלא יסתכל!!
פרו, על תעזבי!!

SimsY

New member
אני חושב שאתה מאוד צודק

אני בטוח שאם אני יתחיל לשים כאן תמונות של תחרויות זמר זה לא יתקבל בברכה ... כי פשוט - זה =לא= המקום.

HuGo Hell

New member
מה שיש לי להגיד על השירשור: ../images/Emo1.gif

1. החתימה לא מתחלפת אוטומטית, ברגע שאתה רושם הודעה- היא מתחלפת. 2. התמונות אכן לא קשורות לפורום, ואם בקשתם אז אפשר להקשיב לבקשה ולא ישר להעליב ולפרוש. 3. התמונות לא מכוערות, לפחות לא הנשים המדהימות שיש בהן. ואממ.. שכחתי איך קוראים לך - למה להעתיק מאתי?

S m e l l y Cat

New member
../images/Emo108.gif

1. אפשר לראות את החתימה המעודכנת בלי לכתוב הודעה ופשוט ללכת לארכיון ולראות שם הודעה שלך... 2. התמונות האלה מעצבנות כמו לאדעת מה. 3. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

PopPy

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo11.gif

אוקי, ביקשתי בפורום מכושפות לא להשתמש ברעיון שלי עם ההבעות ממכושפות אז את לוקחת את זה לפורומים אחרים? ממש מגעיל.

S m e l l y Cat

New member
חחחחחחחחח יאללללה../images/Emo108.gif

מה את בגן?!!?! הקטע של התמונות מעצבן פחד, אבל עדיין זכותה "להעתיק" את זה ממך, מצטערת:|

תראי...

כמו שנאמר כאן, אני לא חושב שזו סיבה לעזוב. מהבנתי יש בעיתיות עם התמונות, הן מבחינת ההכבדה על הדף וגם משהו עם הסיפור של אתי שגם צחי הזכיר (לא יודע בדיוק על מה מדובר), אבל בכל אופן אני חושב שבעיות צריך לפתור ולא לברוח מהן. אם מישהו העיר לך משהו, זה לא אומר דבר על דעת הפורום הכללית, ולא צריך לקחת באופן אישי. באינטרנט אנשים תמיד מרגישים פחות מחוייבים לחברה, ולא צריך להפגע מזה. אני מציע לך לשקול מחדש את עזיבתך.

catherin

New member
לכי כבר...../images/Emo123.gif

את כזאת ילדותית ומעצבנת שאי אפשר בכלל לסבול אותך.... לפי דעתי אם תעופי מהפורום יהיה יותר טוב לכולם!!!

לומית

New member
אפאפאפ..

לא ככה מדברים! אם יש לך הערה חשובה כל כך כמו זאת שרשמת, תשמרי אותה לעצמך!

למעלה