ביי ביי

Sweet Angel12

New member
חכי שנייה, אני פשוט צריכה

לנגב דימעה....אוקיי ניגבתי. תגידי ילדה מה יש לך חשבתי שתם לך עידן הצומי אם את לא יכולה לקבל הערות של כמה ילדים אז את במצב קשה כי בהתחלה כולם הבליגו על הקטעים שלך אבל זה כבר נהיה מגעיל אז רק שתדעי שאת לא עושה פה לאף אחד טובות! ביי ביי.....

shmulik15

New member
catherin...

תראי, אני מאד מאד מקווה שתפסיקי עם הנימה הזאת, בגלל שאנחנו לא אוהבים אותה כ"כ

לומית

New member
תגידו, מה יש לכם???

אתם יודעים שיש דבר כזה שקוראים לו להעליב וזה בדיוק מה שאתם עושים!! תשמרו את הדעות שלכם לעצמכם!!

את בסדר?חתול|

היא העליבה וכתבה " מטומטמת מי שעשתה אותך שרלילה", ואת עוד אומרת שאנחנו מעליבים אותה?!! לשמור את הדעת שלנו לעצמנו?! אז בשביל מה יש פורום? בשביל לכתוב את הדעות שלנו ולא שאת תטיפי לנו.

*../images/Emo54.gif

היא העליבה וכתבה " מטומטמת מי שעשתה אותך שרלילה", ואת עוד אומרת שאנחנו מעליבים אותה?!! לשמור את הדעת שלנו לעצמנו?! אז בשביל מה יש פורום? בשביל לכתוב את הדעות שלנו ולא שאת תטיפי לנו.

shmulik15

New member
הנה שוב הזוג הגיע

קושקושית וקטרין, יופי, שוב פורום מלא ריבים
הפורום היה שקט!

אני לא רבה../images/Emo54.gif

לומית אמרה מה אנחנו מעליבים אותה, והיא זאת שהעליבה ראשונה,מטצטערת זה נשמע דפוק כמו ריב של ילדים בגן אבל לא יכלתי להתעלם מההערה הזאת.

hen 111

New member
../images/Emo12.gifלא יפה!

אני הייתי מיתביישת לומר מה שאמרת!

HaDaRoSh

New member
../images/Emo14.gifשיר לא!!!!!!!!!!!!

את לא עוזבת!ברור??!?!?! טוב זה לא שאלה את פשוט נשארת למה את רוצה לעזוב בשביל שטות כזאת? וגם התמונות מכבידות על הפורום אז תביני שלאנשים זה מפריע אז...בשביל זה לעזוב?בגלל שמעירים לך?ממש לא!! אל תעזבי!!אל תשאירי אותי בודדה

פפסית

New member
וואי מה יש לכם?!?!

חח אני נדהמתי מלקרוא ת'תגובו האלה!!! היא החליטה שהיא רוצה לצאת היא אוהבת ת'תמונות רוצה להכניס ואין לי כוח לומר כל מה שהועלה כאן... אבל הגזמתם כי מישהי אומרת שהיא עוזתב את הפורום לא צריך לומר שהיא רוצה צומי ואם היא החליטה פשוט לצאת מהפורום זה זכויותיה לא משנה מה הסיבה!!! וזה שכמה כאן מקללים אותה זה בכלל לא יפה!!! מי שקיללה רק שתדעי שלפי דעתי לא יהיה כל כך טוב אחרי שהיא תצא!! היא הביאה תמונות מכל מיני משחקים בהתחלה עשתה כל מיני סדרות בקיצור היא עשתה דברים שחבל שהיא תעזוב!!! וגם די לקלל מה יש לכם מזה?! כאילו מה זה כבר נותן לכם!!! טוב זהו אמרתי את דברי

לומית

New member
מסכימה!!

זה לא יפה שאתם מקללים!! את פרו אני מכירה מהמסנג'ר ומהפורום, אני חושבת שהיא הייתה פה קצת אחרי שאני הצטרפתי!! היא הוסיפה הרבה דברים!!! אני חושבת שאם תחליפו ככה את כל וותיקים הפורום לא יהיה במצב טוב בכלל!!! (לא שעכשיו הוא במצב טוב...)

SimsY

New member
אני לא

אני חושב שאין כאן מקום לתוכן של כל סדרה טלוויזיה או מה שלא יהיה אם מישהו רוצה להעלות תמונות של סדרה או של משהו אחר שלא קשור לסימס שיעשה את בפורום המתאים - ושלא ייתקף בתסביך נחיתות שהוא לא רצוי כשמעירים לו. אני בטוח שאם אני יעלה לכאן תמונות של ארוויזיון 1979 או משהו כזה זה גם לא יתקבל בברכה - פשוט מסיבה אחת - זאת לא המסגרת המתאימה (.)

????

איזה מוזרים רק הריב הזה מכביד על הפורום אתם מתלננים שהתמונות עושות את זה חחחח על תריבו גם כן לא צריך לעזוב כי לא את כולם זה מעניין עם יש הערות (בלי להעליב)תילכו לפורום מכושפות וזהו:)

ziv payne

New member
איזה שרשור מיותר

על מה היא עוזבת רבק לא הבנתי?! בגלל זה שהיא שמה תמונות יענו "החתימה??" איזה שטויות אמרו לך לא לשים אבל את אומרת שאת עוזבת. מקרה טיפשי אבל מה אני יגיד לך בהצלחה בהמשך הדרך
למרות שלא הכרתי אותך אבל.....
מקווה שתחזרי לפורום אבל בלי התמונות האלה!

תראו...

מה זה הקללות האלה?!?!?!?!!?!?!?!?!מי שכתבה אותן מנסה לעשות פה פוזות על מישהו?!?!?!?!?!?!אז דחפי את הקללות לתחת שלך... אני אחזק את דבריה של הדר ואוסיף... תראו שיר החליטה לעזוב...אתם ואני כחבריה לפורום לא אמורים לשמוח ואם אנחנו שמחים אז נשמור את זה לעצמנו ברור!?!?!?!?!!? וגם אנחנו צריכים לגרום לה להישאר תראו היא ממש צודקת היא פשוט מנסה להוסיף לפורום דברים מעצמה וכותבת לכם מיני-סדרות ומנסה לגרום לכם להנות!!!אז למה ככה לגרום לה ללכת אני לא מבינה!!!!!!! שיר את לא עוזבת ברור?!?!?!!?! תראי אם כמעט כל חברי הפורום אומרים לך שזה מפריע אז אל תשימי את התמונות וכך הם יבינו איזה הפסד זה יהיה!!!!והם יבקשו שתחזירי את התמונות ובמידה שלא...אז תשימי את התמונות רק כדי להראות אלא לא הלך אז אל תגרמי לריבים ותמשיכי לשם תתמונות.... ---------------------------------------------------------------------
אני אוהבת את ליאורררררר!!!!!!!!
אני וליאור 6 ימיםםםם!!!!!!!!!!! מממממ.... היהודים בדםםםםםםםםםםםםם דרמה????!!!!!חולה על זה.....

למעלה