ביי ביי

חלי 66

New member
מה יש לך??!!

מה את חושבת שאנחנו ההורים שלך?! זה פורום כולם משתתפים כולם כותבים כולם מתענינים.. מה זה הדבר הזה "לא נותנים לי תצומת לב"?! אנחנו לא פה "אוזן קשבת"זה פורום מתכתבים,נהנים. לא באים לשמוע צרות של אחרים... ואם לא טוב הולכים ומאמי אני לא חושבת שאת ביכלל צריכה לומר את זה רק עושה מעצמך צחוק כי זה שטויות

חלי 66

New member
תגידו לה כמה היא טובה כי זה מה ....

תגידו לה שהיא פעילה וטובה ובלה בלה בלה כי זה מה שהיא רוצה לשמוע... רק היא אמרה את זה בדרך אחרת.

פלורי2

New member
רגשות הן לא שטויות.../images/Emo19.gif

וזה לא מה שהיא רצתה לשמוע. ההתנשאות של חלקכם פה עברה כל גבול. התייחסות של כמה מכם מגעילה.וחבל, באמת חבל. שחלק מכם ככה מתייחסים או! הלוואי והייתם מבינים!!

תתחילי להרגיע, אוקי?!!?!?!?!../images/Emo25.gif

!! באיזו זכות את מדברת אליי ככה
כל אחד שכותב פה "רע לי", "אני לא מרגישה טוב", אתם וואי וואי וואי חונקים אותו מה שנקרא "חיבוק - דוב"!!!!!!!! ולכם לא אכפת, ובמיוחד לך, אז תתחילי להרגיע כי נהיית יותר מדי חצופה ואת מתחילה לעצבן אותי.... אז כדאי שתתחילי לצחצח קצת שיניים אם זה יעזור לך לספר פה מילים בפה שלך!! בואי נראה אותך עוברת את מה שאני מרגישה ותראי בדיוק מזה ותקבלי את הכול בפרצוף ותסבלי!!! הלוואי שזה יקרה לך, ואז תדעי איזה לא-חכמה היית

limor132

New member
../images/Emo12.gifכנסי שנייה...

אני בטוחה שאף אחד פה לא בא נגדך או משו..אין לי מושג מאיפה זה בא לך פתאום..אם תספרי בדיוק מה קרה אולי אני אצליח להבין..אבל מה שכן אני בטוחה שזה לא בכוונה רעה..!! כולם פה אוהבים את כולם זה נכון שיש ילדים שיותר בקשר אחד עם השני אבל זה לא אומר שהשאר לא רצווים!!

../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif

תקשיבי..אף אחד פה לא צריך יחס שונה מלאחרים... כולם פה שווים..נכון יש כאלה שמכירים יותר..כי הם כבר מפורומים אחרים מכירים...את לא צריכה לשנוא אפ'חד... אף אחד פה לא מקבל צומי כי זה פורום של צומי או משהו כזה חלי צודקת זה לא "אוזן קשבת"...אף אחד לא אמר שלא רוצים אותך פה אז לא תגידי בשמם של אנשים שלא אמרו שהם כן אמרו דברים כאלו..לא ראיתי מישהו שאמר לך את זה!! מה זה מיותרת?אין פה מיותר ולא מיותר כולנו מעריצים של אגם ואף מעריץ לא מיותר כמה שיותר יותר טוב,ואת בכלל לא מיותרת! תחשבי על אנשים את בגיל 10 אם אני לא טועה אין לך לחץ ועניינים כמו של ילדים בני 13-15..לנו יש 3 מבחנים בערך בשבוע!!את יודעת כמה זה,אין לנו זמן פה לתת לכל אחד צומי כל היום.. זה שטויות שאוהבים את מי שמכירים יותר נכון שיותר מכירים כי כבר מפורומים אחרים אבל אם כבר מכירים אז למה לא להיות חברים טובים ולאהוב אחד את השני בתור חברים זה שאת לא צחוברת כאן ממש טוב למישהו זה לא אומר ששונאים אותך את לאט תכירי ותתפתחי עם העניין ותכירי הרבה ותביני שאת כולם פה אוהבים! אין פה שום "מלכים" ולכולם יש זכות קיום זה שטויות אני לא'דעת מי פה את חושבת שמלך אבל לדעתי אין פה ממש מלכים! וזה ועוד איך פורום ואל סתם אלא פורום מגובש... לסיכום,אם קורה לך משהו ואת עוברת משהו תוכלי לספר ואולי יעזרו לך! מה קורה שאת פתאום ככה?את ילדה מאוד חמודה ממה שהספקתי קצת להכיר.. אין פה כאלה שיותר אוהבים וכאלה שפחות אולי יש יותר חברים טובים וכאלה אבל את כולם פה אוהבים ואני לא חושבת ששונאים אפ'חד!! תחזרי לפורום אם את באמתת מעריצה את אגם מכל הלב כי אני לא חושבת ששונאים אותך ואין לך בכלל על מה לשנוא אותנו..!! את צריכה להבין שיש כאן ילדים שיש להם מלאא מבחנים והם לא מתכוונים כל היום לשבת פה ולתת צומי ואהבה לכל אחד שיבקש..אנחנו עמוסים את אולי פחות כי את יותר קטנה אבל אנחנו עמוסים!!..(הגדולים שמבנינו)... את לא צריכה לעזוב אוהבים אותך כאן אני חושבת וכמעט בטוחה... מקווה שתעשי החלטה נכונה ותחזרי,אוהבת ביוש!

פלורי2

New member
לפי ההתנהגות שלכם לא נראה../images/Emo19.gif

חלי את הילדה הכי מגעילה שראיתי, הכי סנובית ומתנשאת! אני פשוט לא יכולה להשאר פה יותר. תגידו ביי ביי כי את פורום אמל ואת אגם אני מורידה מהמועדפים שלי, חבל.

מצטערת בכל זאת אם פגעתי..כנסי

לא התכוונתי לפגוע פלורי2..אני יודעת שזו אחותך אבל אם היא נעלבה או משהו תגידי שלא התכוונתי..ושתחזרו אתן מדהימות חבל עליכן.. אתן מתוקות וחמודות... אוהבתותכן מקווה שתחזרו!=]שיר

נילי../images/Emo26.gif

מה את שמה על כמה מפה
? פשוט אל תתיחסי אליהם... אני מסכימה איתך שחלי לא היתה צריכה להתנפל ככה... אבל בסדר.., לא כולם כאלה..., אני בטוחה שתהני פה ותמסרי לקארין שגם היא... הפורום עדיין לא הספיק להתגבש.., תקחי את זה גם בחשבון הוא כולה חודש וחצי פועל...

Orrlyy

New member
חלי ממש לא מגעילה וממש לא סנובית

היא רק אמרה את מה שהיה לה להגיד:/

בצורה הכי מגעילה שמישהו יכול../images/Emo25.gif

להביע!!! את מגנה עליה רק בגלל שהיא החברה שלך, אז הייתי מעדיפה שלא תתערבי

אבל אנ ירואה שאנ ילא רצויה!!../images/Emo25.gif

חוץ מאביחי, אני לא חושבת טובות על אף אחד פה...
ועינב, אם את מצדיקה את חלי זה אומר שאת בדיוק כמוה!!! את לא יודעת להיות חברה!!! שניכן!!! את וחלי!!! אתם פשוט................................. אוף!!!!!
אין לי מילים

גזניוס

New member
אמ..

היית צריכה לדבר על זה ולא פשוט לעזוב..אבל שיהיה אני בקושי בפורום הזה..

קרין..עליי את לא חושבת טוב..

בסדר..אחרי שניסיתי לעודד שתישארי ותביני שאת חשובה זה היחס בסדר.. יאללה ביי!!

אביחי 33

New member
קארין וואו תרגיעי רוחות../images/Emo20.gif../images/Emo70.gif

את יודעת שאני מאוד אוהב ומכבד אותך, אבל באמת הגיע הגבול. אמנם נפגעת לפי טענותייך, אבל באמת לא צריך לעשות את זה שרשור התפרקות הפורום. כנראה עבר עלייך משהו, והחלטת להוציא את הלחץ והעצבים על הפורום. זה קורה לפעמים-וזה ממש בסדר
כל טענותייך ממש לא נכונות לדעתי, ואני יכול להעיד בפניייך, שכל הגולשים הקבועים היומ-יומיים מגיבים לך, באותה צורה כמו לכל אחד אחר. הייתי חושב שמגיע לכולם כאן התנצלות קטנה
אביחי

למעלה