ביי ביי

ביי ביי../images/Emo25.gif

הגעתי למסקנה שאתם לא מתייחסים פה אליי, ובכלל אתם לא מעוניינים שאני אהיה פה. אתם לא נותנים לי אפילו טיפה של תשומת
, וזה מאוד פגע בי. הגעתי למסקנה שלא אכפת לכם ממני. הגעתי למסקנה שאתם לא רוצים שאני יהיה פה. הגעתי למסקנה שאני מיותרת כאן, וגם מבחינתכם. הגעתי למסקנה שיש עוד רבים כמוני שמרגישים כאן בודדים, ולא מעיזים להודות בזה. הגעתי למסקנה שאתם אוהבים רק את מי שאתם מכירים אותם טוב טוב. הגעתי למסקנה שאתם לא צריכים אותי, ושאני לא צריכה אותכם. הגעתי למסקנה שרק ל"מלכים" יש זכות קיום כאן. הגעתי למסקנה שזה פורום שונה.... זה לא פורום בכלל
זה פורום "שליטה ובלה בלה", פורום "חברים טובים ולא אף אחש אחד חוץ מזה". והגעתי למסקנה שאני שונאת אותכם
שלום ולא להתראות!!!

אייללוש

New member
אני אבל רוצה שנשמור קשר:]ו...:

זה ממש לא נכון אני חולה עלייך ובשבילי(ואניח בטוחה שגם אחרים)חולים עליך וחושבים שההפך חסר בלעדייך למרות שהיום ת'מת נזכרתי בך כשראיתי את הסוף(כי חזרתי מחוג)פלורסיינטה
באמת לא כתבת מלא זמן
קחי צומי:::::::::::::::
<im

קארין../images/Emo26.gif

מה רצית שאני אכתוב עוד
... את כתבת לי כל הכבוד.. אמרתי לך תודה רבה.. אם תשימי לב ככה עניתי לכולם
.. אני לא מבינה מה הבעיה .., בפורום הזה אין הפליות... אני מתייחסת אליך בדיוק כמו שאני מתייחסת פה לכולם! וקארינוש.., הפורום הזה רק מתחיל להתגבש.., הוא רק חודש וחצי מתפקד... תקחי ת'זמן!, הזמן יעשה את שלו!

אייללוש

New member
אזמה אני לא מגיבה מלא ואני כע הגבתי

לך לדברים מכל מיני סוגים יכול להיות יותר במשתמשים אחרים...(ולא ידעת שזו אני
) וזהו בינתיים.... ולמה לכעוס מאמוש

../images/Emo12.gif

מה עובר עלייך
את יודעת שיש לנו בצפר ויש לנו תקופה עם מלא מבחנים אבל עכשיו סיימתי ת'מבחנים שלנו למחצית א' אז אם את רוצה יש לי זמן בשבילך..אבל למה את שונאת אותנו
מה עשינו לך
וכולם פה חושבים אחד על השני ואף אחד לא מושלם
אז את יכולה להיות רגועה..

היללי 2

New member
../images/Emo12.gif

ממהה ניסגרר???? אם תיהיה פעילה הרבה בפורום לאט לאט את תשתלבי,ותיהיה עם כולם ביחד... לפי דעתי כולם פה מתיחסים לכולם... וחבל שאת חושבת ככה....

אם אני יהיה פעילה יותר פה../images/Emo35.gif../images/Emo25.gif

לידיעתך, זה הפורום הראשון שלי ברשימה ואני תמיד מתאמצת לכתוב לפחות 5-10 הודעות ביום
זה לא נקרא להשתלב
זה לא נקרא להיו תפה עם כולם ביחד
אוף, תעשו לי טובה

עובדה שאני לא../images/Emo70.gif../images/Emo25.gif

אני לא רוצה להיות מושלמת
אני בכלל לא רוצה להשתנות
אני רוצה להיות ולהישאר מי שאני!! אבל אני לא צריכה לבקש ממכם זמן... אני רוצה התייחסות כמו שאתם נותנים לכולם פה

לך זה פשוט להגיד "אל תעזבי".../images/Emo25.gif

את הרי לא מכירה אותי!!!!!! זו עוד עובדה שאכפת לכם פה רק ממי שהוא חבר שלכם!!!

אתה לא עשית כלום../images/Emo13.gif../images/Emo25.gif

אתה היחיד שהתייחס אליי פה כמו שאנ ירוצה
אני מאוד מודה לך אביחי
וזה בגלל שפתאום חשבתי על זה ואני עדיין רואה שאתם לא מגיבים לשרשורים שאני פותחת וב - 10 דקות הם פשוט יורדים למטה.....

למעלה