ביי ביי שינוי

לפחות שניים מהם משלכם

איתמר ברק שהיה הראשון שהעלה כאן את הידיעה, ויוספוס שהודיע שלפיד כבר הספיק להתנצל על דבריו, כבר מתחיל להימאס לי לחזור על דבריי. אבל עזביגם כך את לא מאמינה לשום דבר שאני אומר, אבל שלחתי אי-מייל לקול ישראל באתר שלהם, וביקשתי מהם לעלות את שעת השידור 17.00-18.00 ששודרה ביום שישי האחרון ברשת ב' לפינה תוכניות מוקלטות כבקשתך, ארכיון של קול ישראל, ואני מצפה שהם יעשו זאת בהקדם האפשרי. כך שתאמיני או אל תאמיני, בקרוב תהיה הוכחה.

אשרת

New member
לגבי

איתמר, יש ספקות גדולים מאוד של אמינות. מוזר שרק אתה והוא שמעתם אותם, שרק אתה והוא שמעתם אותו מתנצל. ואף אחד אחר. שני דמויות וירטואליות הזויות לחלוטין. אולי , כדאי שפעם אחת , מישהו יתבע אותך על לשון הרע ואז אתה תחשוב פעמים לפני שאתה מפיץ שקרים.

Charlie

New member
אני שמעתי את טומי היום ברדיו בגל"צ

תוקף את עו"ד שחל והייתי בהלם! "מי הוא בכלל? פרשן סוג ד'" ועוד... שחל תקף אותו בחזרה וטען שהוא גזען ודיבר על פיגמנטציה וכו'. לפיד התחיל להשתולל אבל אז יעל דן הבינה שלפיד לא הבין מיהו הדובר וכששמע לפיד שזה שחל מיהר להתנצל. הרי עו"ד שחל מכניס אחד כמו טומי לכיס הקטן של המקטורן שלו. אבל אם זה פרשן פוליטי של גל"צ - מותר לו לדבר ככה?! בקיצור, לפיד בהיסטריה, הוא רוצה להקפיא את הבחירות בשינוי ולרוץ באותה רשימה ויודע שלא רק ששינוי תתרסק, היא תתקשה אפילו לשחזר את הישגה מבחירות 1999 (6 מנדטים) וזו שירת הברבור שלו כמנהיגה הנאלח של המפלגה הזו.

אשרת

New member
לגבי

איתמר, יש ספקות גדולים מאוד של אמינות. מוזר שרק אתה והוא שמעתם אותם, שרק אתה והוא שמעתם אותו מתנצל. ואף אחד אחר. שני דמויות וירטואליות הזויות לחלוטין. אולי , כדאי שפעם אחת , מישהו יתבע אותך על לשון הרע ואז אתה תחשוב פעמים לפני שאתה מפיץ שקרים.

אז למה את לא פונה לאיתמר?

אם באמת יש לך ספקות גדולות לאמינותו, הרי הוא הראשון שפרסם את הידיעה הזאת, אני רק השני, ורק אחרי שהוא פרסם אותה בפורום הזה, ואת עצמך התייחסת דווקא לדבריו ברצינות. אבל תעשי מה שאת רוצה, טומי כבר נתבע פעם אחת על לשון הרע והפסיד...

אשרת

New member
אז?

מה הקשר בין זה לבין זה? מבחניתי שיתבעו את שניכם בגין לשון הרע.... ואולי להבא , תלמדו להביא סימוכין לדברים שלכם. כי כרגע שניכם בגדר שקרנים.

כלומר לטייח?

בטח שחשבתי, בגלל זה ביקשתי במפורש מקול ישראל שיעלו בהקדם האפשרי את כל שעת השידור ששודרה ביום שישי האחרון בין 17.00-18.00 בדיוק כפי ששודרה לאלפי מאזיני קול ישראל, מבלי להשמיט ממנה אפילו שניה, ומבלי "לערוך" אותה מחדש, רק בגלל שמדובר ביו''ר שינוי שבמקרה גם שימש כמנכ''ל רשות השידור. ואני מקווה מאוד שהם ייענו לבקשתי בהקדם, ואז נראה מה תגידי.

אשרת

New member
בסדר....

אני קצת פחות סבלנית מארח חיים. תהיה לי בריא, אתה והשטויות שלך.

אשרת, יש לך מושג מי זה "יוספוס"?

הוא נוהג לכתוב בפורום שינוי? הוא ותיק בפורום? עשיתי חיפוש משנת 1999 ועד היום ולא מצאתי אפילו הודעה אחת של "יוספוס" בפורום שינוי.

אשרת

New member
יוספוס??

אולי הוא מתכוון ליוסף, משתמש חדש בפורום - have no idea ובתור משתתפת מאוד מאוד ותיקה בפורום, לא ידוע לי על הניק כזה. אולי זה חבר דמיוני של ממתיק סוד, אין לי מושג. אבל בשורה התחתונה --> כל הפרשה הזאת הזויה לחלוטין, מוזרה לחלוטין. שאנשים יתחילו למצוא לעצמם קצת חיים וקצת אמינות וכנות, ויהיה קצת יותר טוב.

התכוונתי אליו: yosep nanon

הרי הוא זה שפרסם כאן הודעה על כך שלפיד כבר הספיק להתנצל על דבריו ולטעון שדבריו הוצאו מהקשרם, שרשור שכבר הספיק להימחק מהפורום, או שאולי תטעני אשרת, שגם בזה אני משקר?

אני טוען שאת לא מכירה את היו''ר שלך

אז תמשיכי לסגוד לו כמו לאל ולקנות את כל האמירות שלו, ואולי בסוף הוא עוד ינטוש אותכם ויצטרף גם הוא למפלגה החדשה של שרון, בדיוק כמו שרון שנטש את הליכוד אחרי שפרק אותה לגזרים.

הלוואי...הלוואי שגם הוא וגם פורז

יעזבו את שינוי ויצטרפו לשרון. אז אפשר יהיה להצביע "שינוי". מהפה שלך ל.....

תלוי מי יעמוד במקומם בראש שינוי

ועוד יותר תלוי בצמדיניות הכלכלית שהיא תאמץ בעקבות זה. אם שינוי תאמץ מדיניות חברתית, שלא תהפוך את המשק לשוק של עבדים, כמו שתומכים בזה לפיד ופורז, ובעזרה גם לשכבות החלשות ומעמד הביניים, ולא רק לעשירים, יכול מאוד להיות שיהיה טעם להצביע לה, ואולי אז יתאפשר גם להפריד בין דת למדינה ולהילחם באמת בכפייה הדתית. אך עד שזה יקרה, אני נשאר עם פרץ שהוא עכשיו התקווה הגדולה והאלטרנטיבה היחידה של העם הזה.

כשזה יקרה אז שינוי כבר לא תהיה

שינוי. בשביל זה יש את פרץ - לא צריך את שינוי. כשכתבתי שיהיה אפשר להצביע לשינוי, התכוונתי אליי, לא אליך. אתה תצביע שינוי כשיצמח לי עץ בכף היד. אתה תישאר עם מפלגת העבודה בראשות פרץ - מכיוון שבאמת ובתמים זו המפלגה המתאימה ביותר לעמדותיך. את שינוי צריכים אלה הקרובים לעמדותיה ורחוקים מעמדות המפלגות האחרות, בטח לא אחד כמוך שעמדותיו מנוגדות לאלה של שינוי. אפשר להתווכח לגבי העמדות אבל אני ממש לא מבין מדוע השאיפה הזו של מי שמצא כבר מפלגה התואמת לעמדותיו ששינוי תשנה את עמדותיה שלה. אתה מתנגד לעמדותיה - אל תצביע עבורה. אבל יש (ולא כל כך מעט) שזקוקים למפלגה עם עמדות כשל שינוי.

אשרת

New member
תביא לי לינק בבקשה

שבה אני אמרתי בצורה מפורשת שאני סוגלת ללפיד כמו לאל. אם אתה לא תמצא - אני מבקשת את התנצלותך בפני.

למעלה