ביי ביי שינוי

Charlie

New member
ביי ביי שינוי

בעוד כ-10 שבועות, פחות או יותר, שינוי תחזור לגודלה הטבעי, מפלגה של 6 מנדטים במקרה הטוב. טומי - עלה לך השתן לראש, ועל חטא הגאווה שלך תשלם ביוקר בקלפי בקרוב מאד. היה נחמד אתכם, לא עשיתם הרבה אבל לפחות לא ראינו חרדים בממשלה לאורך תקופה מסויימת. גם זה משהו. שירת הברבור של יוסף לפיד מתחילה כעת...

כולם כאן צחקו על סקר מינה צמח

שחזה את התרסקותה של שינוי, עוד לפני ששרון יצא מהליכוד.

אתה ממשיך עם זה?

הסקר של מינה צמח התייחס למקרה ששרון מקים מפלגה חדשה. אתה באמת כזה או שאתה רק עושה את עצמך?

מה שאני רוצה להגיד הוא

שהסקר של מינה צמח כבר גילם בתוכו את פרישת שרון מהליכוד ולכן התוספת שלך "עוד לפני ששרון יצא מהליכוד..." מיותרת ומעוותת את משמעות הסקר. עיוותים וסילופים הם תופעה די נפוצה בהודעותיך ואתה ממשיך עם אותם עוותים וסילופים גם לאחר שמסבים את תשומת לבך לכך ויותר מפעם אחת.

לא הבנת, אז טענת שזה לא רלוונטי.

ועכשיו אחרי ששרון פיצל את הליכוד, האם אתה עדיין ממשיך לטעון שזה לא רלוונטי הסקר הזה שלה?

אין לי כח להתווכח איתך

אתה טוען שאני טענתי שזה לא רלוונטי (ולא ממש הבנתי למה אתה מתכוון שלא רלוונטי) - בבקשה תביא קישור להודעה שכך כתבתי. מה שאני זוכר שטענתי הוא שההשוואה שלך בין שני הסקרים (של מינה צמח ושל טלסקר לא נכונה כי הם מתייחסים לתרחישים שונים).

טענת שכל עוד שרון לא פרש מהליכוד

אין כל טעם בסקר הזה. נראה לי שאתה כבר סנילי לעת זקנה.

בבקשה, תביא קישור

ואני שמח שאתה יודע מה גילי. אני מקווה שהטענה הזו שלך יותר מבוססת מהטענות ששינוי התנגדת לברית הזוגיות, שלפיד התנצל ושאתה שמעת בעצמך את הדברים שעליהם לפיד היה צריך להתנצל.

תעזוב אותי אין לי כוח אליך

במקום לענות לעניין, אתה מושך דיונים כמו מסטיק. אולי אתה נהנה מזה, אבל אני לא, אז תרוויח מהספק.

אשרת

New member
חחחחחחחחח

מי שעושה זאת , זה אתה. ארח חיים רק חושף את פרצוף האמיתי. וכאשר מטיחים את האמת בפנים, זה באמת נראה כאלו זה נמתח כמו מסטיק.

אתה ממציא, מעוות ומסלף דברים

בעברית יש לכך תיאור במילה אחת. לא רק בפורום שינוי הנוראי, גם בפורום הליכוד ואפילו בפורום של מפלגת העבודה (ביתך) כבר מכירים את הפרצוף האמיתי שלך.

גרשון, הנושא היחיד שבו אני מסכים

עם ממתיק סוד1 ולא איתך הוא שהוא לא טרומן. טרומן אהב להתווכח ולהתפלמס, אבל טרומן לא היה טיפוס שהדבר הכי בולט אצלו זה חוסר אמינותו.

gershon17

New member
אתה כנראה לא זוכר מיהו טרומן שלנו

טרומן נהג להמציא שיחות על ימין ועל שמאל. כלומר, נוהג גם עכשיו.

רק בגלל שזה לא מופיע בתקשורת

אז אני ממציא, מעוות ומסלף דברים? תגיד לי, יש לך מושג כבר דברים שקורים בארץ לא מופיעים בתקשורת? זה שמשהו לא מופיע בתקשורת, זה אכן תמוה, אבל זה לא דבר חדש. ועד עכשיו לפחות 4 אנשים כבר הספיקו לאשר את הידיעה הזאת. כך שמי ממציא, מעוות ומסלף דברים?

כיצד שינוי הצביעה בהצבעה על

ברית הזוגיות? איפה ההוכחה ל"משמעת הסיעתית"? היכן טענתי ש"זה לא רלוונטי"? איפה הקישור להתנצלות של לפיד?

אני טענתי שלפיד התנצל?

ההיפך, טענתי שלא שמעתי את מה שיוספוס שטען שלפיד הספיק כבר להתנצל על דבריו, שמע. אך בגלל שהשרשור שהוא פתח כאן לגבי זה נמחק, אין באפשרותי להוכיח את זה. אז תרוויח מהספק.

למעלה