ביי ביי חנוך

ביי ביי חנוך

עצם העובדה שכל הפרק ניסו לשכנע אותנו שזיו בוודאות עף גרמה לי להבין שחנוך הולך וזה בעיקר חבל ומשעמם שההפקה כזו שקופה. הם חושבים שאנחנו מפגרים שרואים לראשונה הישרדות ולא מבינים שכל השתיקים שלהם חרושים וכ"כ משעממים. בנוג להליכתו של זאב- אני מודה שלא חיבבתי את חנוך ואני דיי שמחה שהוא עף. הוא נורא שעמם אותי והיה טרחן בעיניי ברוך שפטרנו! יחד עם זאת אני כ"כ מאוכזבת מהשבט הזה. תומי,ריקי,הדס,אוהד... חבורה של מטומטמים חסרי בינה ועמוד שדרה. זהו. תומי בטח יתעופף בפרקים הבאים ולאחרי ושאר חברי הברית שלו. מגיע להם. כ"כ מגיע להם. היחידה שהתחלתי לחבב בזכות הפרק הזה זו אביגייל. לפחות יש לי פייברוטית מבין המתמודדת וזה גם משהו...

MagSimps

New member
ההפקה הציגה את זה בסדר גמור

בדיוק כמו שהיה צריך להיות...וכך שברגע האחרון טומי יבחר אם הוא הולך עם הצעד הזה..ככה שזה לא אשמת ההפקה שניסתה ליצור פה משהו. היה פרק מהנה סה"כ.

ere4

New member
כצה אפשר לחכות להדחת זיו ושי נמאס כבר לא אמין

פרק אחד ניחא פרק נוסף כבר נראה כאילו מישהו מההפקה התערב פרק שלישי כבר יותר מדי לא צריך למתוח את החבל יותר מדי בסוף הוא יקרע ואני אפסיק לבהות בהשרדות כאשר בסוף מי שעושה הכי הרבה רעש נשאר. טומי יצא שפנפן. מאכזב מאוד. אם בהפקה היו משאירים אנשים טובים עדיין היה מעניין. שימו לב שבכל העונות של השרדות זכו האכזריים/רעים- לי הם מזכירים צבועים (החיה). נעמה העוקצנית-זו ששמחה לאיד ונו איך קוראים לו... אריק התחמן שיקר גם כשלא היה צריך. זהו. לילה טוב

השורד

New member
לעבאדן גיסנו יש 9 נשמות ../images/Emo6.gif לא יאמן

פעם רביעית כבר שהוא כמעט מודח. פעם ראשונה: כשנועה ניסתה להדיח אותו, אבל זה היה מוקדם מדי בשביל יעל. פעם שניה: כשטל ירוק ניסה לגייס את טלכו להצביע נגד זיו, ובסוף נטלי פרשה. פעם שלישית: כשזיו כבר נשא נאום פרידה, ואז הגיע הבליינדסייד לטל ירוק.

רנדו

New member
אז מה זה אומר לדעתך????

במיוחד שהוא קיבל 50 אלף מאמצע שום מקום.. יש דברים נסתרים.. לא נבין.. לא נדע.. ככה שזו בכלל לא אשמת טומי שהוא לא הודח. טומי מדהים!

השורד

New member
תיאוריות קונספירציה זה אחלה דבר

במיוחד כשאין שום הוכחות. טומי באמת מדהים. בטיפשותו

השורד

New member
ברור

יש כמה מתמודדים שיש להם אינטרס גדול לסחוב את זיו לגמר מולם: טלכו, שי...

רנדו

New member
דווקא התכוונתי לטומי.

כי כתבת טפשי עליו. ואם הכנסת את זיו למשוואה. ברור שלכולם טוב להתמודד מול זיו בגמר (גם לטומי).. למרות שאני חושבת שאין מצב שזיו יגיע לגמר.

yellow38

New member
אני לא רוצה להגיד שטום טיפש אבל

אם טום יגיע לגמר בגלל שהוא יזכה בכול החסינויות, זה לא אומר שהוא חכם. אם הוא יגיע לגמר זה לא יהיה בזכות איזשהי הברקה שלו. מישהו אמר שטום פחד ששי יתן לזיו את פסלון החסינות וקשה לי להאמין שזה היה החשש שלו. עובדה שהוא לא אמר את זה בווידוי ואם הוא היה אומר את זה בווידוי, אז העריכה לא היתה מוציאה דבר כזה.

רנדו

New member
בכל זאת מתחילת המשחק ועד עכשיו...

טומי לא זכה בכל החסינויות והצליח להגיע לשלב הזה. לא ככה? סימן שעשה לפחות משהו אחד חברתי בסדר. ואני לא אתייחס למשימות שכוללות גם חוכמה ולא רק פיסיות (עם הפאזלים למשל) ככה שהוא אולי תמים, אבל לא טיפש ולא מטומטם כמו שעושים אותו פה. לפני מועצת השבט, דיבר עם אוהד וסגר איתו שיהיה איתו בקשר עין אם יראה שמשהו ישתנה במועצת השבט בעקבות מה שאנשים יגידו. יכול להיות ששם קרה משהו ששינה את דעתו מבחינה אסטרטגית. אולי זה שהדס הגנה על טלכו, מה ששי אמר, מה שריקי... הכול ביחד..

יש גבול דק בין נאיביות לטיפשות

וכשמכנים את טום טיפש או נאיבי, מדובר על המשחק. הוא יכול להיות בחור חכם וכל התכונות הנהדרות שיש לו, ויש לו. אבל הוא ילד נאיבי. שמאמין בטוב שבאדם. בהשרדות זה לא עובד,אסור לו להיות נאיבי, והוא כבר קלט את זה. לדעתי הוא הגיע לאן שהגיע בעיקר בגלל החסינות האישית אבל גם בגלל שהוא נראה נאיבי ואף אחד לא סופר אותו. עובדה שהדס גם פה ואוהד וריקי. והם בכלל ניצבים במשחק הזה לדעתי. שי שינה את דעתו של טומי. וטומי אמר שהסימן לכולם יהיה אם הוא ישים את צמיד הווטו על זיו ואת שרשרת החסינות על חנוך. בקיצור - קשה לומר על טומי שהוא טיפש אך הוא בהחלט מתנהג ככה לעתים בגלל הנאיביות שלו

רנדו

New member
בהחלט. ולכן קשה לאנשים להבחין בין השניים.

אני חושבת שהוא מאוד תמים. זה גם מה שהוא בעצמו אמר: http://www.nrg.co.il/online/47/ART1/936/538.html אגב, גם נאיביות יכולה להיות סוג של אסטרטגיה, כמו שטלכו משחק אותה חלש במשימות. ריקי צריכה להיות כבר מודחת ממזמן ויפה שעת אחת קודם חח ניצבים בסרט טורקי אלה.

yellow38

New member
הוא לא עשה שום דבר מיוחד מבחינה חברתית

לפני האיחוד הוא היה נכס, כי הוא עזר לשבט שלו לזכות בחסינויות. אני לא אומר שהוא טיפש אבל בפרק של אתמול הוא יצא טיפש, כי היה להם רוב עפ פער של 2 קולות. אחרי שהוא היה משתמש בזכות הווטו זה היה 6 מול 4 .

רנדו

New member
זה שהוא נכס ייאמר לזכותו.

והוא כן ניסה אסטרטגית, התחבר לירוק, אינה ואביגיל. ומנגד גם לאבי. זה שאביגיל עברה צד בגלל קפריזה רגשית שלה, דפקה להם את כל המשחק. לגבי אתמול, אולי הוא יצא "טיפש" כי תכנן משהו וחזר בו. שזה לכשעצמו מצטייר טפשי.

yellow38

New member
אני דווקא חושב שזה בסדר לחזור בך

השאלה מאיזה סיבה את חוזר בך ובגלל שהיה להם פער של 2 קולות, אז הוא לא היה צריך לחזור בו.

yellow38

New member
אם הוא היה שם את הווטו על זיו אז היה לו

דרך אגב, אני חושב שעושים עוול להדס שמשווים את המקרה של טום למקרה של הדס. הדס הבינה שיעל ונטלי השתפנו וזה מה שגרם לה לא להצביע לזיו. צריך להשוות את טום ליעל ונטלי ולא להדס.

רנדו

New member
אם נניח הדס וריקי באמת לא היו איתו,

אז יוצא שלחנוך, בלי זיו, היו מצביעים 6. ולזיו היו מצביעים 4. ואז במקרה כזו יש דמיון בין טומי להדס, כי גם הדס השתפנה בגלל אחרים וגם טומי. אפרופו הדס, אז שהן השתפנו, נטלי חרטה את השם חזק בשביל שגם הדס תראה. שמת לב לזה נכון?

למעלה