בייס חדש!

Super girl maia

New member
בייס חדש!

קבלו אתתת...הבייס מספר 2 שלי! עשיתי אותו לגמרי לבד... אני חייבת ללכת...אז בייי!

PizzaGirl

New member
תגובתי-

ראש - מעוך מדי לטעמי. עיניים - לא יפות כ"כ. פה - לא משתלב טוב עם העיניים. רגליים & ידיים - דקיקות מדי. חזה - יש לה כזה בכלל? :) זקוקה להרבה שיפוצים לדעתי...

בייס נחמד...

לא אהבתי אותו בגלל ה...אמממ...מוזריות שלו...הוא מוזר. ובאותו נושא, הכנתי גם בייס, ואז הכנתי עליו דולי...
עכשיו קודם הדולי...הבייס...לא תקבלו. למה? כי הוא רע.

משהו הפריע לי...../images/Emo4.gif../images/Emo19.gif

הכפלים.הם לא הגיוניים. הם ישרים כאלה, כלומר-בעע, לא יכולה להסביר...

Mooa-Numi

New member
הסוף של הרגל לא יצאה טוב.

כאילו-בבייס. אבל ביצוע מעולה! הייתי רוצה לראות גם תבייס...

-הבייס- לא יצא טוב....../images/Emo4.gif

והוא נועד רק לדולי הזו כך שתתעלמו מזה שיש לו רגל אחת.

Mooa-Numi

New member
תגובות בונות-

האזור של הרגל-תחת נראה כמו רכס הרים. חוץ מזה, דווקא בסדר...

HoRsEs

New member
וואו ענת!!!

ממש מדהימה ואהבתי מאוד את רעיון ההשתקפות! אני
בדוליז שלך!! בקיצור אהבתי.

Black Cat15

New member
דפנטלי מדהים.

אין לי מילים. מדהים! מדהים! ענת!! תפסיקי להיות כזאת מוכשרת!!

חמוד ../images/Emo60.gif

חבל שלא סיימת וגם עשית פרצוף... גם אני אהבתי את הרעיון של ההשתקפות ב"שיש" השחור. נראה טוב.... הכפלים לא משהו (לא נכונים מבחינה מציאותית).

Ophel McNeil

New member
מהמם.

השיער פחות אהבתי... אבל כל השאר, השמלה, ועוד על הרקע השחור.... מהמם. ולי דווקא הקפלים נראים בסדר....
(בסדר?! בסדר?! רררר..... מהמם).

BIG wannabe

New member
את האמת?

(ברור שאת האמת, מה את רוצה שאני אשקר לך?..) אממ לא הכי אהבתי. זתומרת, ההצללה בכלליות טובה (חוץ מהחלק של הלמטה שדי חסר שם משו נראה לי...), אבל היא נראית כמו חיקוי עלוב לאמו-קיס, ויכול להיות שזה מה שהיא, לא יודעת.. וגם- הבייס נראה קצת "ילדותי", זתומרת, אין לה ממש גוף של אישה, אלא יותר של נערה. אם זה בכוונה ככה, אז סבבה וכל הכבוד- הצלחת! אבל אם לא, אז תנסי להפוך אותך ליותר "נשית".. נראה לי.

BIG wannabe

New member
וכמובן..

שעד שכתבתי את ההודעה (שנראתה לי נורא ארוכה אבל בעצם היא קצרה..) ענת כתבה משו וזה היה נראה כאילו הגבתי לה (לך. אני לא צריכה לדבר כאילו את לא פה..). זה היה למאיה. וענת- רגע.. אני צריכה להגדיל את הדולי. מרחוק היא מאוד יפה, בואי נראה איך היא מקרוב (סביר להניח שמדהימה
). שנייה.. כמובן.. זה... זה... זה.. כל כך יפה!!!!!!! את חייבת לשים את הבייס! לפי מה שאני רואה הוא לא מכוער בכלל.. השמלה ממש יפה!! והרצפה! לא יודעת למה כל כך התלהבתי ממנה, אבל פשוט ככה. זה כזה יפה רצפה שחורה!

לא. זה לא נראה כאילו הגבתי לי.

וחוצמזה, תודה
אני עדיין לא בטוחה אם לשים את הבייס...

Super girl maia

New member
תודה!../images/Emo13.gif

תודה שמחקת את ההודעות...מיכל...(אני רושמת למי הכוונה כדי שלא תתבלבלו)

little fairy

New member
בייס ראשון...

היי, זה בייס שהכנתי לגמריי לבד! אני יודעת שזה לא משהו אבל הוא הראשון שלית אני אשתפר! מבטיחה! בבקשה תגיבו...
מיטל!

למעלה