יש לך את זה!! BiG TiMe!!
S Super girl maia New member 19/7/02 #21 בייס שני שלי! הפעם לא עשיתי פרצוף כדי לא להרוס...ואני מסוגלת לזה... אז קבלו אותה! (היא דומה לראשונה, אבל יותר יפה לדעתי...)
בייס שני שלי! הפעם לא עשיתי פרצוף כדי לא להרוס...ואני מסוגלת לזה... אז קבלו אותה! (היא דומה לראשונה, אבל יותר יפה לדעתי...)
ד דנדוש383 New member 19/7/02 #22 אתם לא יודעים מה אני עשיתי../images/Emo123.gif אמוצ´אנק!!! זה הדבר הכי דוחה בעולם...
B Big Eyes New member 19/7/02 #23 ואייי...יפה... אני לא ההיתי מגיעה לרמה כזו גם בעוד 20 שנה .... ד"א- אני חדשה, ואני עדי! אני בת 13! אז תכף אני יפרסם את הדולי הראשונה שלי!
ואייי...יפה... אני לא ההיתי מגיעה לרמה כזו גם בעוד 20 שנה .... ד"א- אני חדשה, ואני עדי! אני בת 13! אז תכף אני יפרסם את הדולי הראשונה שלי!
B Big Eyes New member 19/7/02 #24 זה דווקא יפה! בהשוואה למה... שאני ילך לעשות עוד רגע, בקיצר- הדולי הראשונה שלי! (מה אני מתרגשת, היא תהיה מכוערת....)
זה דווקא יפה! בהשוואה למה... שאני ילך לעשות עוד רגע, בקיצר- הדולי הראשונה שלי! (מה אני מתרגשת, היא תהיה מכוערת....)
S Super girl maia New member 19/7/02 #26 זה חמודדד! זה דווקא דומה לבראט(בעברית- מונבטרית) קטנה! יו! באמת דומה!
B Big Eyes New member 19/7/02 #28 קבלו אותה-! הדולי הראשונה שלי! היא יצאה מכוער ואני יודעת את זה! למאיה- השארתי את החתימה שלך על הבייס, אם זה חשוב לך.... והחתימה שלי זאת השניה!
קבלו אותה-! הדולי הראשונה שלי! היא יצאה מכוער ואני יודעת את זה! למאיה- השארתי את החתימה שלך על הבייס, אם זה חשוב לך.... והחתימה שלי זאת השניה!
S Super girl maia New member 19/7/02 #29 ../images/Emo12.gif למי התכוונת??????????!!!!!!!!!!!!! לא הבנתי ואני חייבת לדעת כדי לדעת אם לשפר או לא...
../images/Emo12.gif למי התכוונת??????????!!!!!!!!!!!!! לא הבנתי ואני חייבת לדעת כדי לדעת אם לשפר או לא...
S Super girl maia New member 19/7/02 #30 אוףף...לא עונה לי... נה נה נה...1 2 3 4 5 6 7 8 9 0... תסלחו לי כי אני חסרת סבלנות בגלל המזגן שלא פועל וחחחחחחחחם לי...!
אוףף...לא עונה לי... נה נה נה...1 2 3 4 5 6 7 8 9 0... תסלחו לי כי אני חסרת סבלנות בגלל המזגן שלא פועל וחחחחחחחחם לי...!
S Super girl maia New member 19/7/02 #33 טופ...הנה אותו הבייס בתנוחה אחרת! נננננננננננננננננננננננננננהההההה! הוא קצת מכוער...אבל נסתדר...לא נמות!
טופ...הנה אותו הבייס בתנוחה אחרת! נננננננננננננננננננננננננננהההההה! הוא קצת מכוער...אבל נסתדר...לא נמות!
C ChocolateGirl New member 19/7/02 #44 אם...../images/Emo4.gif התכוונתי לlittel fairy... אבל גם שלך מאוד יפה
Y YalushA New member 19/7/02 #40 ווואיי!!! זה...זה....מ-מ-מ-המם!!../images/Emo12.gif ממש יפה עדי, קודם כל ברוכה הבאה..דבר שני, יווו!! זה מהמם!! מדהים!! אבל איפה הפרצוף? אני יודעת שלבייס אין פרצוף..אבל...לא יודעת.... אניוואי...זה פשוט מדהים, אני עדיין בשוק...את בטוחה שזאת הדולי הראשונה שלך? ווואיייי!!!!
ווואיי!!! זה...זה....מ-מ-מ-המם!!../images/Emo12.gif ממש יפה עדי, קודם כל ברוכה הבאה..דבר שני, יווו!! זה מהמם!! מדהים!! אבל איפה הפרצוף? אני יודעת שלבייס אין פרצוף..אבל...לא יודעת.... אניוואי...זה פשוט מדהים, אני עדיין בשוק...את בטוחה שזאת הדולי הראשונה שלך? ווואיייי!!!!