בייס חדש!
H Hugs a Kisses New member 25/5/02 #2 חמוד + ניצול שרשור קצת חסר פרופוציות תקראו לו טי וי בגלל שיש לו צורה של טלוויזיה! חחחח וניצול שרשור לדולי חדשה שלי!
חמוד + ניצול שרשור קצת חסר פרופוציות תקראו לו טי וי בגלל שיש לו צורה של טלוויזיה! חחחח וניצול שרשור לדולי חדשה שלי!
P Puzzle Girls New member 25/5/02 #4 מתוק...+דולי על הבייס../images/Emo58.gif עשיתי אותו ב-4 שניות, לא אשמתי... טענות על העיצוב לאחותי, היא בחרה, אל תאשימו אותה...(היא בת 5)...
מתוק...+דולי על הבייס../images/Emo58.gif עשיתי אותו ב-4 שניות, לא אשמתי... טענות על העיצוב לאחותי, היא בחרה, אל תאשימו אותה...(היא בת 5)...
S sivan zaltz New member 25/5/02 #15 שאלה חשובה!!!../images/Emo29.gif מישהי יכולה בבקשה להסביר לי איך עושים שהבגדים כאילו יהיו שקופים על הגוף siv siv
שאלה חשובה!!!../images/Emo29.gif מישהי יכולה בבקשה להסביר לי איך עושים שהבגדים כאילו יהיו שקופים על הגוף siv siv
V victorya New member 25/5/02 #16 קחי דולי עם בגד שקוף ותסתכלי בה... זה בעצם הרבה יותר פשוט ממה שזה נראה...
S sivan zaltz New member 25/5/02 #17 שאלה חשובה!!!../images/Emo29.gif מישהי יכולה בבקשה להסביר לי איך עושים שהבגדים כאילו יהיו שקופים על הגוף siv siv
שאלה חשובה!!!../images/Emo29.gif מישהי יכולה בבקשה להסביר לי איך עושים שהבגדים כאילו יהיו שקופים על הגוף siv siv
T T u t t New member 25/5/02 #6 ניצול שרשור... הנה שתי הדוליז הראשונות שעשיתי מהסוג הזה. ב ב ק ש ה תגיבו! נ.ב. ----------- בייס חמוד, אני אנסה לעשות עליו משהו!
ניצול שרשור... הנה שתי הדוליז הראשונות שעשיתי מהסוג הזה. ב ב ק ש ה תגיבו! נ.ב. ----------- בייס חמוד, אני אנסה לעשות עליו משהו!
T T u t t New member 25/5/02 #7 ניצול שרשור... הנה שתי הדוליז הראשונות שעשיתי מהסוג הזה. ב ב ק ש ה תגיבו! נ.ב. ----------- בייס חמוד, אני אנסה לעשות עליו משהו!
ניצול שרשור... הנה שתי הדוליז הראשונות שעשיתי מהסוג הזה. ב ב ק ש ה תגיבו! נ.ב. ----------- בייס חמוד, אני אנסה לעשות עליו משהו!
S swirrrly New member 25/5/02 #13 וניצול שרשור מתוך כל הדולי שעשיתי עד כה אני הכי גאה בזאת: הפרה-היסטורית שלי.
I Invisible TaL New member 25/5/02 #18 מהממות!! והנה דולי חדשה שלי!! ../images/Emo42.gif בבקשהההה תגיבוווווווו................
I Invisible TaL New member 25/5/02 #19 מהממות!! והנה דולי חדשה שלי!! ../images/Emo42.gif בבקשהההה תגיבוווווווו................