בייסים של פונים אנשים אני ממש מעוניינת בביסים של פונים... למישהו יש?! בבקשההההההההההההההההההההההה
S shaililo New member 4/10/02 #1 בייסים של פונים אנשים אני ממש מעוניינת בביסים של פונים... למישהו יש?! בבקשההההההההההההההההההההההה
א אינדיאנה New member 4/10/02 #2 אממ איזה פונים? סוסים או שיער??? כי אם הכונה לסוסים אין לי בעיה לתת לך.....
ה הרמיוניDanger New member 5/10/02 #7 עוד בייס..+ הקפצה קלה.. אחת שתיים שלוש ארבע חמש שש שבע שמונה תשע עשר
ג גברת פלפלת New member 5/10/02 #10 יש לו ראש של איש וגוף של ילד... קצת חסר היגיון... הראש שלו מתאים לאדם מבוגר והגוף לילד...
ג גברת פלפלת New member 5/10/02 #11 בלעעעע... ניסיתי להכין משו על הבייס הזה !! והמצאתי שיטה חדשה... יש לו משהו מיוחד על החולצה... וזו השיטה החדשה ! אתן מוזמנות גם להשתמש בזה... (אבל למה שבכלל תרצו הא?) *מחייכת בהתלהבות* וגם תגיבו באופן כללי על הדבר הזה... יעעעעעעעעע
בלעעעע... ניסיתי להכין משו על הבייס הזה !! והמצאתי שיטה חדשה... יש לו משהו מיוחד על החולצה... וזו השיטה החדשה ! אתן מוזמנות גם להשתמש בזה... (אבל למה שבכלל תרצו הא?) *מחייכת בהתלהבות* וגם תגיבו באופן כללי על הדבר הזה... יעעעעעעעעע
N Nitsניץ New member 5/10/02 #13 צבעתי מקווה שאת לא כועסת יצא מכוער נראה לי מה דעתך אני מקווה שאת לא כועסת את כועסת? השארתי חתימה
ה הרמיוניDanger New member 6/10/02 #18 למה כועסת? ../images/Emo24.gif זו המטרה ואת לא חייבת להשאיר חתימה כשאת מפרסמת דולי, אלא רק כשאת מפרסמת את הבייס (שידעו מי הכין אותו )
למה כועסת? ../images/Emo24.gif זו המטרה ואת לא חייבת להשאיר חתימה כשאת מפרסמת דולי, אלא רק כשאת מפרסמת את הבייס (שידעו מי הכין אותו )
T TaAaLi New member 5/10/02 #14 טאל? מיכל?? מחקתן את ההודעה שלי?! למה?? *פורצת בבכי* סתם לא... טוף, נו, היא ממילא לא הייתה הכי חשובה... אבל למה?
טאל? מיכל?? מחקתן את ההודעה שלי?! למה?? *פורצת בבכי* סתם לא... טוף, נו, היא ממילא לא הייתה הכי חשובה... אבל למה?