בייסים חדשים!!! אני אהבתי אותם ואתם?
D Dracos Love New member 30/5/02 #3 חחחחחמודים! ../images/Emo108.gif ציירתי בגדים - אבל הציצי שלהן מעוות! התעקתי את השיער הזה מאמוקיס מפורסמת אחת, אבל זה כל כך מתאים! אה, ופעם ראשונה עשיתי הצללה עם יותר מ-5 צבעים!
חחחחחמודים! ../images/Emo108.gif ציירתי בגדים - אבל הציצי שלהן מעוות! התעקתי את השיער הזה מאמוקיס מפורסמת אחת, אבל זה כל כך מתאים! אה, ופעם ראשונה עשיתי הצללה עם יותר מ-5 צבעים!
H Hugs a Kisses New member 30/5/02 #4 פרסמו אותם כבר+ניצול שרשור הכנתי דולי חדשה ברוח חג המולד, מחכה לתגובות! ואת הבייסים כבר פרסמו... לא זוכרת מי....
פרסמו אותם כבר+ניצול שרשור הכנתי דולי חדשה ברוח חג המולד, מחכה לתגובות! ואת הבייסים כבר פרסמו... לא זוכרת מי....
T tottally L New member 30/5/02 #6 אני חדשה כאן, הדולי הכושית היא שלי. הבובות פה מדהימות... אני מתחילה הלרגיש נחותה ^_^ טוב אני אשתפר ננה בננה והנה דולי חדשה שלי..
אני חדשה כאן, הדולי הכושית היא שלי. הבובות פה מדהימות... אני מתחילה הלרגיש נחותה ^_^ טוב אני אשתפר ננה בננה והנה דולי חדשה שלי..
T tottally L New member 30/5/02 #7 ועוד אחת... אחותי אומרת שהיא לא יפה, מבחינת השמלה! לאאא זה לא מכנסיים עם שרוול אחד דק ושרוול אחד עבה! זה שמלה עם שסע !! טוב המבין יבין לאב יה! תגיבו בבקשה.
ועוד אחת... אחותי אומרת שהיא לא יפה, מבחינת השמלה! לאאא זה לא מכנסיים עם שרוול אחד דק ושרוול אחד עבה! זה שמלה עם שסע !! טוב המבין יבין לאב יה! תגיבו בבקשה.
T tottally L New member 31/5/02 #9 זאת הראשונה שהכנתי!!! הראשונה שהכנתי היא דיי חמודה אהבתי את הבייס הזה טוב התלהבתי מהפורום הזה אבל אתם לא מגיבים לייייייייי ככה מקבלים מישהי חדשה? אנטיפתים סתם תגיבו בה ביי
זאת הראשונה שהכנתי!!! הראשונה שהכנתי היא דיי חמודה אהבתי את הבייס הזה טוב התלהבתי מהפורום הזה אבל אתם לא מגיבים לייייייייי ככה מקבלים מישהי חדשה? אנטיפתים סתם תגיבו בה ביי
T tottally L New member 31/5/02 #11 עדו אחת התכוונתי לעשות לה קוקו בהתחלה אבל תוך כדי שאני עושה את ההתחלה של הקוקו אני רואה שיותר יפה לה שיער קצר שכזה מה דעתכם?
עדו אחת התכוונתי לעשות לה קוקו בהתחלה אבל תוך כדי שאני עושה את ההתחלה של הקוקו אני רואה שיותר יפה לה שיער קצר שכזה מה דעתכם?
D Dracos Love New member 31/5/02 #8 עוד אחת ../images/Emo108.gif הן ממש מקסימות! את זאת הכנתי לבד כולל השיער אבל אני חושבת שעם אזניים היא הייתה יכולה להיות יותר חמודה
עוד אחת ../images/Emo108.gif הן ממש מקסימות! את זאת הכנתי לבד כולל השיער אבל אני חושבת שעם אזניים היא הייתה יכולה להיות יותר חמודה
H Hexagon New member 31/5/02 #12 מוזרים, לא משהו ../images/Emo4.gif אבל הנה שתי דוליז חדשות שהכנתי (הכנו)
T T u t t New member 31/5/02 #17 ניצול שרשור... הנה כמה דוליז יפות שלא אני עשיתי!!! what do you think?