בייסים דנדנשיםםםםםםםם

ברבורה

New member
בייסים דנדנשיםםםםםםםם

ואחריהם כמה תמונות של בובות עם הבייסים האלו :) אני לא הכנתי אותם אז לשם שינוי תגיבווווווווווווווווווווווווווווווווו

מ-ה-מ-ם

פשוט מהמם איך תמיד יוצאות לך כאלה דוליז יפות אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

hello you

New member
../images/Emo43.gif../images/Emo43.gif../images/Emo43.gif../images/Emo43.gif../images/Emo43.gif

crazy chicka

New member
וווווואו!!!!! איזה מהמם!!!!!

זה ממש ממש ממש ממש ממש מש ממש ממש ממש יפה!!!!!

mgirl

New member
יש להם גם שם

הם נקראות Miiris, מהאתר "מוניק´ס דולז"- ראיתי אותן אתמול בלילה באתר, וציירתי אחת אבל הייתי עצלנית מדי לצייר שיער...

כבר שמו אותן בפורום...

והן מגעילות אותי......בעעעעעע.... "איך תמיד יוצאות לך דוליז כאלה יפות"....חחחח....נקרעתי

ברבורה

New member
מה הם לא יפות :(

נעלבתי ענת.... איך זאת? ותראים יש לה מכנס אדוםם :) חחח

crazy chicka

New member
ניצול שירשור

איזה מצחיק אם חושבים כמה אנשים אומרים את זה חחחחח יש פה בכלל בנים???????

crazy chicka

New member
ועוד דולי

שאין לי מושג מאיזו סוג היא אבל זה מהמם! כאילו הבייס..

נראה כמו דיווה+אמוקיס ......

וד"א עם כבר דיווה מה קרה לדיוות מה הן כבר פאסה? אז לא כי אני רוצה לפתוח תחרות חדשה (פליז פליז פליז שתפו פעולה ובלי פדחות
) אז ככה אני מכריזה בזאת על תחרות בובות דיווה!
מה עושים מציירים דיוות! למה כי אני מתגעגעת לדיוות פיתאום כולן עושות רק אמוקיס אז למה לא לרענן ת´זיכרון עם קצת דיוות אז מה אתן אומרות תכינו דיוות בבקשה ו.... עם מיכל המנהלת רוצה שהיא תבחר ת´מנצחת!

NasTy GirL

New member
UUUU!!!../images/Emo108.gif

בקשר לדיוות, בדיוק אתמול עשיתי אחת:) אז הנה היא-> תגיבו! ו"קרייזי צ´יקה", טל מי פליז... השיר הזה-אני מחפשת אותו כבר 3 שנים, איזה שיר זה?! ובבקשה-שמישהו ישרשר לי פלטות, אין לי מספיק צבעים...

למעלה