ביייבלייד!!!

moon flower

New member
הנה הפיק המובטח!

והוא שלי, ואך ורק שלי, מקורי 100% רינת כתבה! אני אוהבת את טאיטו, זוג שלא מיוחס להם כבוד גדול מדיי, אבל הם עדיין חמודים ^-^ (אה כן, כמובן, זה שונן-אי) (תגיד לנו משהוא שאנחנו לא יודעים...)

Light woman

New member
../images/Emo99.gif אה!!!! איזה יופי! ../images/Emo23.gif

*תופסת את מון פלאוור* אני לרצות עוד! עכשיו! *סוגרת אותה בחדר עם עט והמון המון דפי נייר* את לא יוצאת עד שיש עוד פיק! >< *קוראת את הקודם שוב ונמסה לי בשקט*

Goggle Girl

New member
*תורמת לשרשור העוף* שיר לשעמום

לצערי לא יהיה היום פרק בסיפור :\ בי"ס שעמם כמו אני לא יודעת מה, אבל... שעמם יותר מדי X_X אז הנה סתם משהו. שיר לשעמום. אני מביטה בדף המחברת, באמצע השיעורים צ'יבי קן ודייויס בחזרה בי בוהים אני רוצה להמשיך את ההכתבה בהיסטוריה רק למצוא את קוג'י וטאקויה בהיסטריה קואיצ'י רובץ לו בספר מחשבים ויולי ביומן בין הדפים מאט מנגן במפוחית על שער הקלסר ואפילו נארוטו והיקארו באו לבקר טאקאטו עוקב אחרי טאי על הקלמר והנה ריקה, ג'רי וסורה גם על שולחן נקי אין מה לדבר רק שלא למחוק את קאזו וקנטה להזהר על הדף התלוש- נימון, שומר המכנסיים, שעליו מאיימת חברתי עם מספרים ;_; המורה מזכירה גרומבלמון עצבני ושפיות כבר ממש אין לאנוכי הצלצול הגואל מפסיק את הכל ולי בשבילי זה ממש עול לאסוף את הכל בזהירות שלא ימרח ומהר, מבית הסוהר אברח. אגיע הביתה באושר ובשמחה וחיש מהר לפורום אתכנן הפתעה! את כל השטויות של היום לסרוק ולפרסם וליום חדש דנדש אתכונן! חוד חדש לעפרון ומילוי דיו לעט יש עוד הרבה דברים לשרבט! אז ביי ביי בי"ס, ועם לא מספיק רצון אגרור אליך מחר את עצמי ודיג'ימון מוסר השכל: להפחיד חברים שלך עם צ'יבים של שונן איי זה כיף D:<

../images/Emo45.gifXD

אכן, להפחיד בנות מהכיתה עם שונן איי ^^ *רצה אחריי חברה עם תמונה של גראווי*

lori4

New member
הלוואי ואני יכלתי לכתוב בבית-ספר...

מה זה ציבי?

moon flower

New member
שיר חמוד! ^^

מי זו החברה שמאיימת על נימון אהובי במספריים?!?!? אני יתלוש לה את של השיערות! אף אחד לא מתייחס לנימון ככה! (קטן ומסכן...), מעניין איך ייראה צ'יבי גבומון (חמוד! זאב בודד!), חחח צ'יבי קן מתה עליו, אני ינסה את מזלי בפיק על דאיקן (עדי וחופית היכן אתן???), אם יהיה לי הרבה מזל אז אני יצליח לעשות משהוא טוב, אה ועוד שאלה שתקועה לי בשכל: מה זה ראמן? (יצר לי רושם של אורז ושעועית, לא יודעת למה :p)

Goggle Girl

New member
אני? אני כאן ../images/Emo3.gif

ראמן = איטריות אורז. מאכל אהוב ביפן. זה מה שדייויס מכין במסעדה שלו ב"עתיד" ושטאקויה אכל (לפחות בגרסא היפנית) כשהם היו בבית חוף כשאיזומי מצאה את נשמת החיה שלה

moon flower

New member
אווך זה לא עולה לי!!! >< מוזה מעצבנ

ת אני יכתוב את זה פה...: הכיתי באגרופי על השולחן "מה ז"א חטפו אותו?!", הסתכלתי בנער שעמד מולי, מפוחד כולו, מכוסה כולו בזיעה הוא התחיל להתייפח, "היי, היי תירגע!" קראתי לעברו והרמתי את סנטרו, "זה לא בגללך, זה בגלל שני המפגרים האלא!" סיננתי מבעד לשיניי, הנער הסתכל עליי במבט מלא תקווה, את ההמשך מלמלתי בשפתיי, ללא קול "הם לא יחטפו את מי שאני אוהב וייצאו מזה בזול!", הנער הסתכל עליי בתמיהה ומצמץ ביעיניו הכחולות, "לא ידעתי שהוא... חשוב לך..." הוא אמר, לא יכול להיות! איך הוא יודע?! הרי זה הסוד הי כמוס שלי... ושל קן..., "לא! זה לא מה שאתה חושב!" אמרתי לו והסמקתי, "רק שתדע שאני לא מתנגד לכך, אתה יודע, זה היה דיי רצוי מצידי ש..."תרד מהתחרות" הוא אמר והסמיק גם-כן, "קארי נכון?" שאלתי אותו, הוא הנהן במבוכה והסמיק עוד יותר, "אני יוצא!" אמרתי לו ויצאתי מהמחסן הישן, "תחזור בשלום דייויס!" הוא קרא לעברי, הנפתי את אגודלי באוויר וחייכתי חיוך אופטימי, אני הולך להציל את קן ויהי מה! חשבתי לעצמי, כל ליבי התמלא בתקווה, הסתכלתי לאחור, טי.קיי עמד שם וסמל התקווה הופיע מאחוריו, עצמתי את עיניי ופתחתי בריצה לעבר הכתובת המסומנת, אחרי כמה דקות כבר הייתי שם, נכנסתי לבפנים, ריח חריף של עובש והאוויר העומד גרמו לי להשתעל, שני דמויות הגיחו מהאפלה, "הנה הוא..." הם אמרו לי ודלת חורקת נפתחה, קן שכב על הרצפה, קשור וחבול כולו, דמעות זלגו מעיניו, רציתי לרוץ אליו, לחבק אותו ולומר לו שהכל בסדר, לנשק אותו בחוזקה ולהכניס בו ביטחון, אבל שני הדמויות סגרו את הדלת, נפלתי על ברכיי, "מה אתם רוצים?!" צעקתי, "רק את שתי הביצים שלך!" קרא אחד מהם, "הביצים שלי?" *הערה ממני: זה לא מצונזר כי אין מה לצנזר מוחות מעוותים!*, "את ביצת האומץ והחברות" אמר הקול השני, בלעתי את רוקי... המשך יבוא בהודעה הבאה, הידיים כואבות לי...

OFIRB9

New member
ולחשוב שהשיחה הזו

התחילה בערפדים שמשחקים בסביבון... כולם תופסים עליי טרמפ כבר כואב לי הגב

Goggle Girl

New member
נו. שרשור עוף בגריל :X

אמרה חכמה: נארוטו הוא בין הדברים היחידים שכשמישהו יגיד עליו איכס, תוכלו באמת לומר לו "לא אומרים איכס על אוכל"

למעלה