ביייבלייד!!!

טראנקס עוד לא הגיע ואת כבר

מנבאת לו שחורות?! את צריכה להתבייש בעצמך! שמעת? להתבייש! וזה מאווווווווווווווווווווווווווווד רע, אופיר!!!!!!!!!! זה שאת אומרת שזה לא רע רק אומר שאת בכלל לא מכירה את הסדרה, וערוץ הילדים הם בני-זונווווווווווווווווווווווווווות! אוף, שונא אותם. אני לא אראה את זה בחיים, זה רק מרגיז אותי.

Light woman

New member
לכולם!../images/Emo140.gif

למרות שזה קצת מבאס, ולא בא כל כך לזה להתייחס, אין מה לעשות- החופש הלך, וזה הזמן שלי לקחת טיפות באך (הייתי צריכה חרוז P:) תהנו בשנת הלימודים, שהמורים לא יהיו יותר מדי אכזריים, תזהרו מהאלה שיורקים, שתהנו מאוד עם החברים, שתמיד תמיד תדעו- לימודים זה לא הכל בחיים! בתקווה להמון מאיות (או לפחות ממוצא ה85 המדהים שלי
) אני^^ אבל זה שלימודים זה לא הכל בחיים, לא אומר שלא צריך להיות משקיענים, לכן אם אתם רואים, שאם אתם לא ממש מבינים, אז קצת מתאמצים, למורים מתחנפים, וכולם יוצאים מרוצים!
^^ המוזה שלי מקבלת השראה מפגסוסי^^ אבל אם המניאק הזה לוקח שוב את הנשמה של סטו שלי אני ארצח אותו! ><

יפה! ^o^

מיזה סטו? בעצם... אני לא אשאל, אני לא רואה את הסדרה ^^' (עזבו בישים, אני צריכה תוכן בסדרה יותר מבנים
, מספיקים לי אינויאשה ודאיסוקה ופאקייה *-*) ועכשיו אני רוצה לדבר על השפעה של העונה ה3 על הלימודים שלי: (משעמם לי
) שנה שלמה ישבתי וציירתי דיג'ימונים בשיעורים בהשפעת טקאטו, שאולי יום אחד אני אקבל איזה קלף כזה, אכניס אותו לכונן המחשב ואקבל דיג'ימון מאחד הציורים הסרוקים שלי (אני בנאדם עצוב ^-^;). אלה היו 29 מילים שטויות ב2 דקות כתיבה, תודה שקראתם, ולהתראות בשבוע הבא

Light woman

New member
סטו=סטו קאיבה=הבחור הכי שווה ביוגי

הו^^ וכן נייקו'שיקה, הוא הרבה יותר שווה מיוגי! אבל מה? מצאתי הודעה חצופה שיאמי יותר שווה מסטו! כאילו, יאמי! ><! זה סטו-באקורה-יאמי-מאליק! ^^; אבל הוא כזה חמוד עם ניבים^^;

Light woman

New member
טוב,כאן יש לו משקפיים..מי יכול עליו

?!?!?!!?!??! *מסתכלת על התמונה ונמסה*

Light woman

New member
וזו תמונה רעה ולא נכונה ><

אבל יפה 0__0 יש לי עוד שתיים אבל עכשיו אני יוצאת עם הכלבה שלי לטייל... בעע היא עוד שניה רוצחת אותי.... נתראה עוד 20 דקות^^

Ray girl

New member
פריטייייייייייייי

במיוחד ג'ואי עם משקפיים ויוגי הפחיד אותי...

Light woman

New member
וזו תמונה שאנשים עם מוח מעוות עשו..

כדי להבין מה הולך שם תתבוננו מקרוב קרוב... בהתחלה חשבתי שהוא לופת לו את הצווארון עם היד ומסתכל עליו במבט זועם... P: (דרך אגב זה הכהן סטו, מעיין גילגול נשמות קודם שהיה סטו פעם... כמו יאמי יוגי ויוגי...)

למעלה