בייבלייד

ash 1

New member
פלד-

אני לא מחבב אותו ולא אכפת לי מכל הכבוד שהוא מפגין לאחרים אני שונא את הרשע וכל עוד הוא אחד מהרעים אני לא אוכל לאהוב אותו אני פשוט מתעב את הרשע בכל צורותיו שונא רשע!!!! ואני מדבר בכלליות כל דבר שכשור לרשע גורם לי לבחילה! (כולל רייסטלין שכולם אוהבים) וואלה אנורקסיה איך שחכתי את זה? מה באנגלית קוראים לו פלדה? איזה טיפשי זה נשמע אגב רייסטלין- זה רק אני או שבספר הזה הוא נחמד פי 20 מברשומות? הוא ביקש סליחה מאחיו-אני בחיים לא חשבתי שאני אזכה לישמוע את רייסטלין אומר דבר כזה

הייי...

פלד לא כזה רשע...יש קטעים שהוא נחמד...זה נכון שהוא אדיש וזה..אבל הוא באמת נחמד..כלומר תחשוב על זה הוא גדל בלי אמא ואבא...יש לו עבר טראגי....ובהחלט רייסטלין נחמד יותר...וכן באנגלית קוראים לו פלדה וזה באמת מטופש..לא משנה..אני מדברת מתוך עייפות..עברתי את השעה שלי והעייפות משפיעה עליי...יש כאלו שיגידו שזה רע ויש כאלו שיגידו שזה טוב...אני עוד שנייה נרדמת על המקשים של המקלדת..ונדבר על רומח הדרקון בפורום של זה...מסכנה ליסטה היא תצטרך למחוק את השירשור..או שהיא תהפוך אותו לשירשור אוף...

ash 1

New member
לילה טוב

לי יש בערך עוד חצי שעה ליפניי שהעיפות תיתגנב אליי אני תמיד נירדם ב4 פלד נחמד? כניראה עוד לא הגעתי לחלק הזה בכל מיקרה את צודקת זה לא המקום לדבר עליו

rocket

New member
../images/Emo23.gifkai../images/Emo23.gif

הוא הכי יפה שם... כל השאר בסדרה הזאת פשוט לא שווה.....

מסכימה איתך...

ביותר מ100 אחוזים...הוא מדהים...מהמם...חתיך...אני אוהבת אותו..*מרחפת* זה מזכיר לי חברה שלי ראתה את קווין והיא חושבת שהוא חמוד...איכססס..או שעדיף לומר אימא´לה...{טוב זה לא מפתיע אותי יש כל מיני שאלונים באינטרנט ויצא לה שהיא תתחתן עם גדיל מרומח הדרקון..}

46 ריי

New member
../images/Emo108.gifבוקר טוב !!

תגידו היה לכם משעמם שרבתם מי הכי יפה בבייבלייד ????????? רק שאלתי אם מישהו מקיר אתרים של הסידרה דה?1

יאקומו

New member
אני מכירה!

ויופי! לא רק אני שמתי לב שהם דומים... לערפדים...
... ראיתי רק את הפרק החמישי אני חושבת... טייסון נורא דומה לאש (פוקימון) הבת הוורודה-ארנבית הזו ממש מזכירה לי את פני מסופר פיג, הצ´יף הזה מזכיר לי את מילטון...

בוקר אור ../images/Emo42.gif

אפשר לומר שהיה משעמם לנו...ורשמתי לך שתכנסי לגוגל תרשמי ביבלייד באנגלית וזה ימצא לך המון אתרים...ויאקומו..באמת יש להם שיניים כמו ערפדים..אגב מריה הזאת באמת מפגרת..{סליחה על המילה..} כלומר היא מאוהבת בריי שתגיד לו וזהו..היא מטומטמת בגלל ביבלייד לאבד אהבה...ho well זו בעיה שלה..חוץ מזה..יותר טוב שהיא לא אומרת לו..ככה הוא פנוי...חחחחחחח..למעריצות..חחחחחחח...עזבו בדיחה פרטית..מי שרוצה שיצחק ומי שלא אז זב"שו{זו בעיה שלו...} וקאי היה מגעיל היום בצורה חד פעמית מה זה לפגוע ככה בריי..זה ממש מגעיל..נו טוב..לא נורא נסלח לו...ואני מניחה שהעייפות משפיעה עליי כי אתמול הלכתי לישון ב3:30 בערך והתעוררתי ב7:00 ואני אוהבת לישון!!

Digi Lista

New member
בוקר טוב לכולם!../images/Emo140.gif../images/Emo98.gif../images/Emo24.gif

אני שמחה שאתם נמצאים כאן ביום הראשון(השני אם לא מחשיבים את שבת...אצלי זה השלישי
...)של חופש חנוכה!
ועכשיו לנושא השרשור- גם אני צופה בבייבלייד,וזאת סידרה מאוד חביבה(לדעתי), ולגביי דיבור עליה כאן- אני מניחה ש"החוקים" תקפים לגביה כמו על גבי "מדאבוט","שינזו","סופר פיג"... מותר לדבר עליה כאן!(הפתעה!!!),מותר בהחלט לדון בה,לשרשר תמונות וכו´(לפחות עד שיהיה לה פורום משל עצמה,ואני מאמינה שזה עניין של זמן),כהצעת ווילו אני אפתח לה אפילו גלריה(ואתם תעזרו לי כי אין לי עדיין תמונות...אני אצא במסע חיפושים,ובנוסף כול מעריצי הסדרה בפורום ישלחו לי תמונות דרך האימייל או האייסיקיו!)בסדר מבחינתכם?! אבל...לא לשכוח שנושא הפורום הוא קודם כול דיג´ימון,ואסור לשכוח את זה,ולכן אני אשמח אם נמלא שרשורים שלמים,משחקים,פיקים,תמונות,שאלות וכול דבר על דיג´ימון(אחרת תפוז לא יסכימו שתדברו רק על בייבלייד....)...הצחיק אותי לראות איך בכמה שעות שאני לא נמצאת(זה בדרך כלל ככה...אישי נגדי
...)הפורום התמלא וכבר לא יבש במיוחד(לא לפתוח פה לשטן-הוא לא רופא שיניים...
),אני בעד!(בעיקר אם נתמקד יותר בדיג´ימון...)

שלום ליסטה!!!

מה המצב??? אני מחכה שפייפר תמשיך את הפיק על שני..היא ביקשה.. אגב תכנסי לאייסקיו..אני אשלח לך כמה תמונות..תגידי מי הדמות המועדפת עלייך בביבלייד??{אפשר כמה..} איזו חיית כוח היית מעדיפה?? אם מי היית שמחה לצאת?? הדמות הכי שנואה?? אגב אלה שאלות לכולם..אתם מוזמנים לענות.. הנה התשובות שלי.. 1.קאי וריי..{זה ברור למה לא?!} 2.חיית כוח חד קרן.. 3.הייתי שמחה לצאת עם קאי וריי..שניהם חמודים באותה מדה..אבל קאי קצת יותר... 4. הדמויות הכי שנואות עליי הם קווין ומריה..קווין בגלל שהוא מפחיד אותי ומריה בגלל שהיא סתם מעצבנת..ומכוערת..ושוב מעצבנת בקיצור הבנתם את הרעיון...

ash 1

New member
בוקר טוב

ווילו איך את מסוגלת ללכת לישון בשלוש וחצי בלילה ולקום בשבע???? אני הרגע קמתי (בקושי) דמות מועדפת-ריי וגם קאיי אבל ריי הוא הדמות הראשונה שראיתי בחיים שיודעת להפסיד בכבוד חיית כוח-אני עדיין לא החלטתי זה מסובך כי אני אוהב את כל החיות דמות שנואה- כל מי שעשו לו דיבוב גרוע לצאת? בסידרה הזו?- אף אחד! ^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^_^;

חחחחחחחחחח...

אני מסוגלת..האמת היא שאין לי מושג איך התעוררתי.. והשאלה של עם מי הייתם רוצים לצאת..היא במיוחד לבנות..אבל בנים גם יכולים לענות..ואתה צודק אם הייתי בן אז באמת לא הייתי יוצאת עם אף אחת..הן מכוערות..{במיוחד מריה..}

ash 1

New member
או מיי גאד זה הורור!!!

ראיתם את ה"טורניר" בייבלייד בערוץ הילדים ממש ליפני הסידרה???? זה כל כך עלוב!! משחקים בסביבונים על צלחת!?!?! מה הם השתגעו? ועודד מנשה ביכל עלק "סוב סוב סוב!" אוי באמת

חחחחחחחחחחחחחחחחחח...

זה היה פשוט קורע...זה היה ממש מפגר{וסליחה על המילה..} כלומר לפחות היו משיגים להם ביבליידז´ נורמליים..כמו שיש בחנויות...אולי זה היה יכול להיות נורמלי...

ash 1

New member
צודקת!

ועוד התחפושות האלה והקפיצות שמחה המזויפות

כן....

באותו הרגע דמיינתי מה הם אומרים באותו הרגע רק בצורה שונה לדוגמא: "וואו איזה כיף..ניצחתי בשלב הזה של טורניר הביבליידז´ ספינרס..איזה כיף לי.." זה היה ממש ממש עלוב!!

תגידו..

מה הקטע של מריה וריי..טוב הבנו שהיא אוהבת אותו...היא סתם מכוערת..אני שונאת אותה!!!! אם היא לא הייתה דמות מצוירת היא לא הייתה נמצאת בשום מקום..{ותבינו לבד למה?!} זה פשוט מגעיל כל הקטע הזה של מריה וריי עוד יעשו לנו מזה טלנובלה...ויקראו לה לחיי הביבלייד...נו באמת..כלומר מה הקטע של לא אכפת לי מה עשית, הרגשות שלי כלפייך לא ישתנו לעולם אפילו אם ייגמר העולם..{ציטוט מהשיחה של אחותי,חברה שלי ואני-"אז בואו נגמור את העולם..} וגם מה הקטע של הו ריי..איכסססססס ענק...{וגם הקטעים שקווין דיבר עם מריה על ריי...}

תשמעו משהו...

אני ואחותי לא אוהבות את מריה אז כשריי אמר היום בפרק "יכול להיות יותר גרוע.." או משהו בסגנון אז אחותי ישר אמרה.."שמריה אוהבת אותך.." אני מניחה שאחרי שהוא יישמע את זה הוא ירוץ בצרחות..או שלא..אבל לא להרוס לי את הפנטזיה..חחחחחחחחחחח...ולא אני לא משוגעת..או שכן..*צוחקת צחוק משוגע ונלקחת ע"י רופאים לבית משוגעים*

למעלה