בייבלייד

46 ריי

New member
בייבלייד

אולי את יודעה או שמעת על האתרים של בייבלייד?

כן..אני יודעת..

תכנסי לגוגל..ותרשמי באנגלית ביבלייד..{beyblade} וזה ימצא לך אתרים...אגב אם כבר..אז קאי וריי הכי חתיכים...חחחחחח..יש שם הרבה אתרים של ביבלייד..אפילו אתר יפני..{אגב קאי יותר חתיך מריי..ונה..נה..בננה..מה קורה לי היום??}ואני הכי שונאת את מריה...מגעילה..סנובית..הבנתם את הפואנטה נכון??וזה שהכי מפחיד אותי זה..זה...קווין..הזה..עם השיער הירוק בקיצור שדון..האמת היאש אין לי מושג למה הוא מפחיד אותי...ואני מצרפת תמונה יפהההה של קאי...

ash 1

New member
לא נכון ריי יותר חתיך!

ולא לא אכפת לי לדבר על נושאים כאלה!!! לילד עם השער הירוק יש ניבים ועיניים ענקיות (מידיי) והוא גם קופץ בצורה לא אנושית גם לי הוא עושה צמרמורת נו אז מי יענה על החידון? 1- הזאב הבודד 2- החנון 3- המגניב 4- הידידותי (והמוזר) 5- החכם 6- והמיסטי מי הוא מי?

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

קאי יותר חתיך..ולא לריב איתי על זה...אני רגישה בנושאים כאלה...מאוד...היו אנשים שאמרו שריי יותר חתיך מקאי..ומשום מה הם לא נמצאו בשום מקום...{בצחוק..} 1.קאי 2.קני-ציף´ 3.טייסון?? 4.זה בטוח מקס!! 5.מר דיקנסון?? 6.ריי..{כמעט בטוח..} אגב קווין..גורם לי ליותר מצמרמורת..הוא מפחידד

ash 1

New member
חחחחח מאיפו אתם משיגים את-

-החומר הזה?? חחחחחחחחחחחחחחחח טייסון מגניב חחחחחחחחחחח LOL LOL LOL LOL!!! חחחחחחחחחח גדול ענק בדיחה מעולה טייסון מגניב חחחחחחחח!!! אם את כזו רגישה אז אני אוותר אבל (בלחישה) "ריי הרבא יותר חתיך" 1- נכון 2- למי את קוראת חנון!?!?! 3- פחחחחחח!!!! 4- נכון 5- אני מדבר על החבורה 6- מיסטי!? ריי!? ריי=מיסטי!?!?!?!? מה לע?????

ash 1

New member
אהההה הבנתי מה הבעיה

מיסטי=מיסטי מפוקימון לא מיסטי מהמילה מיסטיקה

אההההה..למה אתה לא אומר..

1- הזאב הבודד-קאי..כאילו דההה 2- החנון-קני..זה ברור שזה הוא..אל תגיד שלא... 3- המגניב-ברור שטייסון מגניב..אז מי ריי??{בלי לפגוע בו..} 4- הידידותי (והמוזר)-מקס..אתה אמרת.. 5- החכם-בוא נגיד שזה ריי... 6- והמיסטי-וזאת דייזי... ואם זה לא טייסון אז מי??? אגב לא לרדת על טייסון..נכון שהוא טמבל..ולא גאון..אבל גם לו יש רגשות...{או שלא..עדיין לא סלחתי לו על זה שהוא ירד על קאיו´ש..} וקאי יותר חתיך מריי...במיוחד בפעמים שהוא יורד על טייסון..חחחחחחח..ריי גם מתוק וחמוד אבל חתיך?? נו באמת...נגדיר אותו כ...יפה!!..{וזה אומר שהייתי שמחה לצאת איתו}

ash 1

New member
אממממ את רישמית מוזרה!

אבל לא לידאוג זה דבר טוב-מחמאה 1- נו זה ברור בישבילך אני אוסיף גם חתיך 2- הוא לא חנון גאד דמת >_< הוא אינטיליגנטי 3- לאאאאאאאאאאאאאא! זה ריי ריי ריי ריי המגניב! אוליי קאיי יותר חתיך אבל ריי הכי מגניב התיספורת שלו שולטת! לא כמו החצי קצוץ בצבע כחול וחצי ארוך מידיי בצבע כסוף של קאיי 4- הוא באמת מוזר נכון? שמת לב לזה שהשפה העליונה שלו היא חתולית? 5- ריי? זה קני כאילו דההה (או בגירסא שלי- כאילו WHAT EVER) (ערבוב אנגלית עם עיברית זה כיף) 6- גם זה ברור כשמש (למרות שהשמש לא ברורה ביכלל) ומה את עושה בשעות כאלה של הלילה מול המחשב את לא צריך לישון? לי זה מותר כי אין לי חיים

ash 1

New member
אין אין לא אכפת לי!

ריי שולט תיראו בתמונה- (למרות שבתמונה הזו אפילו מקס ניראה בסדר) היי דיג´י-הילה גם את מצתרפת לדיון או שאת רק מביעה אותות חיים? איכות טובה יותר

חה..חה..חה..

זאת לא תמונה יפה שלו...קאי יותר חתיך בתמונה... הנה תמונה יפה של ריי...למעריצים ולמעריצות...ריי וקאי שניהם חתיכים..ובזה נגמור את הדיון!!!ומושלמים...

הנה תמונה..

שבה קאי חתיך..מהסרט...{והוא תמיד חתיך!!} אם היה לכם ביבלייד איזה חיית כוח הייתם רוצים??? אני הייתי רוצה חד קרן...זו חיה מדהימה...

טוב..אם זו מחמאה אז אני מקבלת...

אגב אני מול המחשב ולא ישנה כי מחר זה חופש..לכל מי שלא ידע... 1- הזאב הבודד-כמו שאמרת זה קאי החתיך!!! 2- החנון-מה שאתה אומר..אז רגע אתה רומז שטייסון הוא החנון??!!..לא חשבתי על זה ככה... 3- המגניב-ריי??טוב נו...ועד פה...התספורת של קאי הרבה..הרבה יותר שווה משל ריי..אז נא להירגע בבקשה...ולא לרדת על התספורת של קאי!! אגב מה שלא אהבתי אצל ריי זה הצמה..מה שלא תקראו לזה שנמצא מתחת לבד הלבן... 4- הידידותי (והמוזר)-וזה מקס... 5- החכם-קני?!..נו טוב..הייתי בטוחה שהוא חנון... 6- והמיסטי-דייזי... אגב יש סרט לביבלייד..אני מצרפת תמונה של קאי מהסרט...וזה רק אני הוא שהמכנסיים שלהם בביבלייד יותר מדי גבוהות מהרגיל...אגב בסדרה הם יותר יפים מבסרט...וגם הבגדים שלהם...

ash 1

New member
אני הייתי רוצה אממ- לא יודע ^_^;

בקשר לצמה של ריי אני עוד לא החלטתי האם אני שונא אותה או מת עליה אז כרגע אין תגובה בתמונה שצירפתי יש להם בגדים שונים-(ויפים יותר) מבסידרה-(או שאוליי רק מהפרקים בישראל) אני חייב להגיד משהו- בסידרה גם ריי וגם קאיי ניראים טוב אבל דמייני אותם בעולם האמיתי לדעתי ריי היה עוד ניראה בסדר אבל במציאות קאי יהיה פריק כלומר דמייני לך נער שמגדל שער רק מקדימה וצובע אותו בצבע כסף ועוד מסתובב עם צבעים על הפנים ולובש צעצועים על הידיים-וירד!-אבל בעצם למי אכפת מהמציאות עולם החלומות והאנימה הרבא יותר כייפי זהו אמרתי את שלי בואי נפסיק להתווכך על זה ונתחיל לדבר על מה שבאמת חשוב כמו-כמה שהם יותר מגניבים משאר הדמויות! או על נושא אחר כי אני נהנה לדבר עם מישהוא זה יותר כיף מלישון!

אני חושבת..

שהצמה שלו סתם מכערת לו את התסרוקת..מי הדמות שאתה הכי שונא?? אני את קווין ומריה...בעצם את כל חבורת הנמרים הלבנים..הם סתם מעצבנים.. הם באמת יותר מדליקים מכולם..אבל בסדרה הבגדים של קאי יותר יפים..ובכלל הבגדים שלהם לפי דעתי...ואגב התמונה ששמת של כולם אז זה מהסרט...

תחשוב..

איזו חיית כוח היית רוצה??וכמוש אמרתי אני הייתי רוצה חד קרן וגם המצאתי לו שם...steel וזה בגלל רומח הדרקון מי אמר שספרים לא משפיעים על אנשים..חחחחח..

ash 1

New member
שונא?

את טייסון ביגלל הטיפשות ואת קני ביגלל התירגום המחליא בעעעעע! אה ואת המוזר הזה מהפרק הראשון ההוא עם השפתיים המוזרות מה הקשר סטיל לרומח הדרקון? (קראתי רק את הרשומות ואכשיו אני קורא את להבת הקיץ) חיית כוח אני לא יודע כל חייה תיהיה מגניבה אבל כניראה מישהוא ממשפחת החתוליים או איזו ציפור למרות שאני לא אתנגד לדרקון (לא כמו הפריק ה### של טייסון) חחח שחכתי את שם המחלה- ###= המחלה הזו שאתה מרעיב את עצמך ובסוף אתה יוצא מורעב חיוור וחלש איך קוראים לזה? לא חשוב כזה הדרקון של טייסון!

אההההה

אגב אתה לא שונא את קווין ומריה??? מהנמרים הלבנים...מוזר... steel=פלד בתרגום...הוא הדמות המועדפת עליי מדרקוני להבת קיץ... וקוראים למחלה אנורקסיה...חחחחחחח..בקשר לדרקון של טייסון זה נכון..כלומר מה ציפית הוא היה כלוא בתוך חתיכת אבן הרבה זמן אני מניחה שלא האכילו אותו...

למעלה