בייבי.... כמה שאלות....

Lורליי

New member
מתוקים תודה :)

לא בורכתי ביכולת לצייר לצערי... אני מעתיקה בגלל זה אני צריכה משו קליל... צרפתי בהודעה הראשונה שלי ציור שמהממם לדעתי. אני אשתמש בו. אבל אני צריכה עוד אחד מהממם לא פחות כדי לא ליצור קיפוח... :) לגבי אן... יש לי זכרון של תמונה חמודה בש.ל של תינוק "קשור" בסרט, מכירה? זה של אן? ותודה על ההענות :)

smady a

New member
תכנסי לגוגל ותחפשי שם כל מיני

ציורים חמודים ואיורים מדליקים

פומיקיז

New member
הצעה..

אני השתמשתי לקופסה כזו במפיתעם הנעליים של התינוקות (את יכולה לראות אצלי בגלריה תחת קופסאות) והיא גם קיימת לפחות בשני גוונים. תמונות (צר לי..) אבל את יכולה לחפש בדפי צביעה (אם יש לכם מאגר בתפוז) אם לא אז בפורומים השכנים... מבטיחה שאם אתקל - אשגר אלייך בהצלחה - שירי

Badolinna

New member
ציורים מתוקים ../images/Emo9.gif

מציעה לך דווקא להכנס לאתרים של כל מיני גלויות מאוירות - שם יש ציורים מהשימים, מתוקים וקלים להעתקה, כדוגמת התמונה שהוספתי... צירפתי לך מס' אתרים שכאלה - אבל יש ממש אין סוף!! אתר 1 אתר עם קישור למלא אתרי ברכות בהצלחה!! לירון

Lורליי

New member
מק../images/Emo78.gif

אולי מישהי בכל זאת יכולה לעזור לגבי הסיכה (בעיקר) ולגבי מכירת גלויות של אן גדס (במרכז הארץ) אם למישהי יש איורים חמודים היא מוזמנת לשרשר... לדיין לא מצאתי תודה שוב

מ ש כ י ת

New member
למה לקנות גלויה?

תצדפיסי מה שמוצא חן בעיניך על נייר מדפסת, תדבקי או לא על בריסטול ותניילני, זה הכל. הנה עוד כמה תמונות נפלאות וגם אתר מקסים. מהסגנון הזה
יש לי המון, אז אם תרצי עוד רק תגידי.

מ ש כ י ת

New member
התמונה הזו מדהימה בעיניי

לא חושבת שאפשר לצייר אותה על חולצה אבל אולי תמצאי לה שימוש אחר.

למעלה