בייבי.... כמה שאלות....

Lורליי

New member
בייבי.... כמה שאלות....

חברה שלי עומדת ללדת ואני מכינה לה מתנות... ואני צריכה עזרה... אני אצייר לה בגד לקטנטנים. (תאומים) ואני מחפשת איורים קלים להעתקה ומתוקים (מצרפת דוגמא) מכיוון שכבר עשיתי חיפוש ואני לא סגורה על מה שמצאתי, אשמח אם תשרשרו לי הצעות ולא תפנו אותי להמשך חיפוש. עוד שאלה... אני רוצה *להכין* סיכת ביטחון כזו...(כמו בתמונה, שלקחתי אולי מפה, סליחה שאני לא זוכרת מי...) הצלחתי למצוא סיכות סגורות אבל זה לא רלוונטי כי אין איך לשים את החרוזים. מצאתי סיכה פתוחה אבל העסק עבה מידי. יודעות איפה אפשר למצוא את הדבר הנכון? (אני מהמרכז) ושאלה אחרונה בנתיים... את הכל צריך להכניס לקופסא... עדיין לא החלטתי איך היא תקושט אבל אני חושבת, על תמונה מתאימה להדבקה. חשבתי על צילום של אן גדס. וכאן אני צריכה צילומים שלה שאול להחליט מבינהם. ולדעת איפה אפשר לקנות גליות של צילומים שלה. סליחה על הבלבול ותודות לעונים

smady a

New member
טוב ננסה לעזור כמה שאוכל.

הנה לך האתר של אן. http://www.annegeddes.com/

Springy

New member
האם ניסית לחפש בחנויות של ציוד צבאי

ריקושט ולמטייל וכאלה? אולי הסיכה הגדולה שמשמשת חיילות להצמדת שרוכי הדרכה וכו' לחולצה תתאים? על הסיכה שלי בצבא היו חרוזים - כך שעקרונית זה בר ביצוע, אבל אני לא בטוחה לגבי חרוזים בקוטר קטן - שכן הסיכה היא אכן עבה יחסית.

Lורליי

New member
סיכות סגורות יש לי

אבל אין איך לשים את החרוזים. אני צריכה סיכות פתוחות....

Springy

New member
לא הבנתי -

מה זה סיכה סגורה וסיכה פתוחה? יש סיכות ביטחון שלא נפתחות?

Lורליי

New member
יש סיכות שבאות ישרות

ואחרי ההשחלה מקפלים אותן סרקתי דוגמא

Springy

New member
תודה על ההסבר!

באמת בסיכה שהיתה לי בצבא השחלתי את החרוזים על הצד שנפתח בסיכה...

pizi33

New member
כאלו יש אצל ברוק

אבל נראה לי שממש קשה לקפל אותן. בילדותי היינו פותחים קצת את הליפוף של הסיכה ומשחילים את החרוזים.

Lורליי

New member
כן.. אני קניתי אצל ברוק

ואני רואה שקשה לקפל. ראיתי בחנות אחרת סיכות מוכנות עם חרוזים והכל, ובחנתי אותן ושמתי לב שהן מקופלות (לא תמיד הספירלה הייתה מושלמת) גם שמתי לב שהן דקות יותר.... כאלה אני מחפשת...

הסיכה הזו משמשת כסימניה

ולא כסיכת בטחון.. תבררי ב"ברוק" שוב. היה להם בעבר סיכות מתקפלות שאפשר להשחיל בתוכן את החרוזים..

3תיתי

New member
את יכולה לבנות חרוזים מפימו

ישר על הסיכה ולאפות אותם עם הסיכה

smady a

New member
ואני מנסה עוד משהו. טוב אז את מחפשת

ציורים חמודים לצייר על החולצות. נפלא שאת בורכת ביכולת ציור. אז תני כיוון מה בדיוק בעלי חיים קומיקס מה? והנה אני אשלח לך כמה תמונות.

למעלה