ביט69

Zואי

New member
איזה רוע

מי שישמע - אביב מלכת היופי.. פחחחח מה נותן לך לרדת על אנשים ולעשות להם רע בלב? בעע

בריט23

New member
אוקי, אנ'לא יודעת איך את ניראית (אביב)..

בכולופן, זה באמת לא היה לעניין. זה לא יפה לשפוט אנשים רק על פי נתונים חיצוניים. ועכשיו משהו שלא קשור כ"כ, קניתי לפני כמה ימים ת'דיסק החדש של בריטני (אף על פי שיש לי אותו צרוב, עם עוד כמה שירים שדלפו לאינטרנט).. (אבל בגלל שאני אוהבת ומעריכה את בריטני עצמה, קניתי גם ת'דיסק המקורי!) אבל שמתי לב למשהו.......... בדיסק במקורי חלק מהשירים קצת שונים... למשל, לשיר הפייבוריט שלי, "גט נייקד", הוסיפו קטע דיבור של רובוטים וגם... צינזרו בו קללות כמו "מאדה פאקר". לשיר "פרפקט לובר", הוסיפו יותר קצב... וגם את "הט אז אייס" שינו... הקול של בריטני נשמע שם יותר נמוך... (בשיר שדלף לאינטרנט הקול שלה נשמע כמו של ילדה בת חמש) אני חייבת לציין שהתרגלתי מהר לשינויים ולאפקט הרובוטריקים אבל........ למה באמת שינו בדיסק ת'שירים? (כלומר - שיפרו)... של מי היה הרעיון וכל זה? סתם בא לי לדעת......... לא היו צריכים לצנזר את "מאדה פאקר" דוקא אי לב איט :]

מריה111

New member
עונה

בקשר לשאלה הראשונה אז השירים נשמעים אחרת בגלל מה שדלף אלה היו דמואים כלומר גרסאות לא גמורות אז אחרי שגמרו אותן הן נשמעות בצורה שבאלבום ובקשר לצינזור..לא יודעת למה כדי שילדים קטנים לא ישמעו מילים גסות XDD

YugiBoy

New member
../images/Emo6.gif

כל השיר מדבר על "תתפשטי, תורידי את זה" ... אני בטוח שהמטרה הייתה לעזור לאסטטיקה של השיר יותר מאשר לדאוג לתמימותם של הילדים.... זה מוביל אותי לחשוב, מעניין מה הורידו משאר השירים שלה לאורך הקריירה, שלא דלף.... ולבריט23 - מה שהורדת, כמו שמריה אמרה... אלו דמואים, גרסאות לא סופיות של השירים.... הדיסק מכיר את העריכות הסופיות
ותתחדשי
אחלה דיסק.

YugiBoy

New member
הקטע הוא המוזיקה... למה להכניס לילדים בני 13

לראש שהם לא טובים בגלל שהם לא נראים לטעמך? :-\ שיהיה להם בהצלחה ...שמעתי שהולך להם ממש מצוין

theone24

New member
וואלה הם רק בני 13?!

כל הכבוד להם! יש להם הרבה כשרון..... תמשיכו ככה.

YugiBoy

New member
עכשיו הם קצת יותר...

אני חושב שהם בין 14 ל16... הם הופיעו בערוץ הילדים ובהמון ערוצים אחרים, הבנתי שהם חיממו את נינט בין היתר... שהם מרימים אחלה הופעות. אני באופן אישי לא מתחבר למוזיקה שלהם (חוץ מהשיר על הבמבה
)..

theone24

New member
לא יצא לי לראות או לשמוע עליהם מעולם....

נינט לא ממש עושה לי את זה... ערוץ הילדים אני כמובן שכבר לא רואה. והאמת מוזיקה ישראלית לא עושה לי את בכללי.... אבל באמת כל הכבוד להם, לגילם הם מוכשרים בטירוף!

shir spears

New member
כפרעל היופי שלך../images/Emo99.gif

אז זהו שלא.. מי את שתגידי להם אם הם מכוערים או לא?? וגם אם את חושבת ככה את מוזמנת לשמור את זה לעצמך

Aviv Finkel

New member
לא באלי לשמור את זה לעצמי

אני חושבת שהם נראים כמו גורילות מה לעשות? תהרגי אותי? חח ושאני אבין!! למה לעזאזל את מתערבת? באלי לומר להם את זה. אם יש להם בעיה עם הדעה שלי, הם יענו לי.. מה את השומרת ראש שלהם?

shir spears

New member
חחחחחחח סליחה??../images/Emo6.gif

את תגידי לי על מה לענות ועל מה לא?? לא נראה לי מאמי אם אני חושבת שהודעה שלך לא במקום אז כן אני יגיד לך את זה ולא נראה לי שאת תרצי לשים פה תמונה ומישהו יגיד לך איכככככככככ איזה מכוערת את אלוהים איך את חיה??את דומה לגורילה

Aviv Finkel

New member
את יודעת מה?

צודקת. "ולא נראה לי שאת תרצי לשים פה תמונה ומישהו יגיד לך איכככככככככ איזה מכוערת את אלוהים איך את חיה??את דומה לגורילה" זה באמת היה לא במקום...אבל ככה אני חושבת. וברור שלא הייתי רוצה שמישהו יגיד לי את זה, אבל אם הם מפרסמים תמונה שלהם באינטרנט, הם גם צריכים לדעת שהם הולכים לקבל ביקורת שלילית. ואל תקחי את זה כ"כ קשה זה כולה אינטרנט. אל תדאגי לי אם אני אפרסם תמונה אף אחד לא יגיד לי גורילה. ואיך כולכם מתממים..אני בטוחה שכולכם חושבים כמוני חחחחחחחחחח

shir spears

New member
חחחחחח תאמיני לי שלא כולם צריכים לעבור את

הביקורת השלילית הזאת במיוחד לא ממך[זה לא בזילזול כן?]ובמיוחד לא בגיל הזה שזה יכול לערר לבנאדם תביטחון למרות שלא נראה לי שהם קראו את מה שכתבת. לא באתי לתקוף או משהו כזה זה פשוט היה חוסר טאקט

למעלה