ביט69

«Jimmy Page»

New member
לפחות אפשר להתנחם

בזה שעוד כמה שנים תסתכלי על הניק הישן שלך בתפוז ותרצי לירות לעצמך בראש על כל דקה בה עשית את זה לעצמך.

MilkShack

New member
אני בספק אחי.

כל המעריצות שלהם אלה ילדות מהכיתה\שכבה לפי מה שהבנתי XD בטח הם יסתכלו על זה כעל תקופה יפה. אאלללללללאא אם כן קיימת מישהי בעולם שבאמת מעריצה אותם סתם ככה - ואז לא רק שהיא תרצה לירות לעצמה כדור בראש - היא גם תעשה את זה.

../images/Emo6.gif

חמוד, לא מעריצה ולא נעליים. אני יודעת מוזיקה מהי. אבל, Guess what אתה, לא יודע אנושיות מהי. אם אתה כ"כ בטוח בדעה שלך, אתה לא צריך לפגוע בילדים בני 15 בדרך. אתה בעצם המסכן פה. והמבין יבין.. (אגב, הניק שלי משויך לביטלס)

«Jimmy Page»

New member
שמעי,

אי אפשר להתייחס לביט 69 כמוזיקה. מצטער אם זה הופך את עולמך, אבל יש דברים כל כך, כל כך הרבה יותר טובים. אנושיות אין מה ללמד אותי, אני לא פוגע באנשים לעיתים קרובות, וכשאני עושה את זה- זה עם סיבה. ביט 69 מייצגים את כל מה שרע בתעשיית המוזיקה הישראלית ובכלל, כי ברגע בו מגיעים למצב בו אפשר לקנות הופעות, מעריצים ושם, משהו פגום מן היסוד. מבחינה מוזיקלית? כן, אני רואה שאת הליריקה כתבו ילדים קטנים. המתופף הוא נקודת האור היחידה שם, ואני מניח שגם הוא כבר עם הראש בתחת בגלל הפרסום. זו דיעה, כמובן, אני לא מבקר מוזיקה מקצועי אני מדבר מתוך הנסיון שלי. ולא, למען האמת, הניק שלי משוייך ללד זפלין. והוא פקאצתי עד דמעות, אבל אין לי רעיונות או כוח להחליף.

«Jimmy Page»

New member
וואו, אני לא בפוקוס.

נאשים את זה שהייתי ער באותו יום מ4 בבוקר ועברתי מיונים חובלים :) לוקח בחזרה את מה שאמרתי בנוגע לזה. וכן, גם ה-L בניק שלה ברח לי. +לפגוע בילד בן 15? אם הוא לא רוצה להיפגע, שלא ינסה להיכנס לתעשייה. ככה זה עובד, אי אפשר לעשות מוזיקה בלי לצפות לביקורות שליליות, כי אי אפשר לרצות את כולם.

Anuerysm

New member
גבירותיי ורבותיי, העשור הנוכחי בתגובה אחת:

התחלה- לשמוע מה שבמיין סטרים אמצע- לא ללכת עם הזרם סוף- ההתחלה והאמצע מתחברים ולכן הזרם הוא ללכת נגד הזרם עד שאיזה משהו יעצור את המעגל קסמים המשונה הזה

M e n s R e a

New member
חחח, "חמוד, לא מעריצה ולא נעליים."

איך אני אוהב את זה שמישהו נכנס אחרי זה, מגן על הלהקה הורסת המוסיקה שמסתלבטים עליה פה, ואחרי זה אומר שהוא לא מעריץ/חבר בלהקה.

שוב, חמוד (כן, גם אתה)

יודעת אני מוזיקה מהי. הייתי בהופעות של אריק קלפטון וטום פטי, בטח חצי ממה שאתה תספיק בחיים שך. ולא, אני לא אוהבת את המוזיקה של ביט69, א ב ל אני לא מוצאת כל שרשור לרדת עליהם בצורה כ"כ מחפירה. כנראה לימדו אותך שמוזיקה יותר חשובה מאנשים. שוב, אתם אלו שצריכים להתעורר. לא אוהבים אותם? פסדר!! אבל למה בצורה הזו?! זה פשוט כואב לי שיש אנשים כאלה בעם ישראל.

M e n s R e a

New member
בואי לא נתחיל לדבר על הספק, סבבה

בטח לא עם בחור בן 25, כשאת כולך בת 17. ולמען הרקורד-אני לא נוהג להתפלצן על אנשים שיותר צעירים ממני רק בגלל זה, אבל זה קצת אידיוטי שאת עושה את זה. פרט לכך, אני לא מבין למה העובדה שנכחת בהופעה של של קלפטון וטום פטי ואני לא עושה אותך מבינה במוסיקה יותר ממי ששומע מוסיקה ומכיר אותם עוד לפני שנולדת, ועושה מוסיקה בעצמו. אבל אם כבר זה הסטנדרט שלך, אז הייתי במגהדת' פעמיים, במטאליקה ובפו פייטרס. Eat me!

«Jimmy Page»

New member
מה הקשר?

מבקרי מוזיקה צריכים להיות עדינים, כדי שחס וחלילה לא יעלבו האמנים? את מבינה מה ביקורות כאלה יעשו לעולם המוזיקה? אי אפשר להתקדם במוזיקה בלי לספוג ביקורת, חיובית ושלילית, ככה זה. מי שלא יכול לספוג ביקורת לא צריך להיות חלק מהתחום הזה.

יודעים מה?

אתה, הזה למעלה בן 25, יודע מה, צודק. זה שהייתי בהופעות שוות לא אומר כלום, ואני באמת לא יודעת מה הספקת. ויכול להיות שבמוזיקה אנחנו אותו דבר. אני חוזרת בי. ואתה ג`ימי- בקשר לביקורת אתה צודק מאה אחוז. אבל בסופו של דבר, יש גבול. בקיצור, לסיכום, כולנו מבינים במוזיקה, נותנים ביקורת אבל גם נחמדים! יאללה?! יאללה שולם שולם לעולם

למעלה