למה הם ממשיכים לעשות את זה? הם יודעים מה יהיו התגובות פה... P=
M M e n s R e a New member 30/11/07 #7 מה השטויות האלה? הרי יש לכם יחצ"נים באלפי דולרים מהכסף של אבאמא מסביון. די לשחק אותה להקת רוק שרק רוצה לפרוץ. הייתי אומר גם-ותתבגרו, אבל...זה לא תלוי בכם בעצם
מה השטויות האלה? הרי יש לכם יחצ"נים באלפי דולרים מהכסף של אבאמא מסביון. די לשחק אותה להקת רוק שרק רוצה לפרוץ. הייתי אומר גם-ותתבגרו, אבל...זה לא תלוי בכם בעצם
O o pie New member 1/12/07 #13 כן. הם גרועים. מאוד. אבל אתה לא יכול לצפות להרבה מז'אנר שהלהקה הכי נחשבת בו היא בלינק 182. זה כמו שאני אגיד על שיר היפ הופ שהוא גרוע. נכון שזה גרוע, אבל בהשוואה לשאר האמנים בז'אנר זה לא רחוק מהסטנדרט.
כן. הם גרועים. מאוד. אבל אתה לא יכול לצפות להרבה מז'אנר שהלהקה הכי נחשבת בו היא בלינק 182. זה כמו שאני אגיד על שיר היפ הופ שהוא גרוע. נכון שזה גרוע, אבל בהשוואה לשאר האמנים בז'אנר זה לא רחוק מהסטנדרט.
M M e n s R e a New member 2/12/07 #16 והבעיה היותר רצינית היא שעוד בסיקורי האלבום שלהם טוענים שהם מאד מושפעים מבלינק, עד כדי שימוש באותם ליינים. עצוב.
והבעיה היותר רצינית היא שעוד בסיקורי האלבום שלהם טוענים שהם מאד מושפעים מבלינק, עד כדי שימוש באותם ליינים. עצוב.
M M e n s R e a New member 3/12/07 #19 אני לא מישהו אמר לי. וכן, זה נשמע רע. וכן, אם הייתי קורא סיקורי אלבום שלהם, זה היה ממש בעייתי. ואם הייתי קונה אותו...
אני לא מישהו אמר לי. וכן, זה נשמע רע. וכן, אם הייתי קורא סיקורי אלבום שלהם, זה היה ממש בעייתי. ואם הייתי קונה אותו...
F fire witch New member 4/12/07 #20 זה נשמע לי כמו .... לחבר שלי יש בעיה... הוא חושב שהוא נמשך לבנים ...
י יערונת מ New member 1/12/07 #14 לא אוהבת את הז'אנר הזה של הפאנק-רוק.. קיצר, סורי אני לא אוהבת.. בכלל.. [שונאת את כל הלהקות כפייה האלה סטייל הגייםבויז/טוקיו הוטל/דיימונדז/ביט69 ואחרות.. זה מעצבן אותי ]
לא אוהבת את הז'אנר הזה של הפאנק-רוק.. קיצר, סורי אני לא אוהבת.. בכלל.. [שונאת את כל הלהקות כפייה האלה סטייל הגייםבויז/טוקיו הוטל/דיימונדז/ביט69 ואחרות.. זה מעצבן אותי ]