ביטורנט זה אחלה דבר כבר ירד לי 500 מגה מתוך 2 ג'יגה ההתקנה של פדורה לינוקס 3
נ ניר טייב New member 10/11/04 #1 ביטורנט זה אחלה דבר כבר ירד לי 500 מגה מתוך 2 ג'יגה ההתקנה של פדורה לינוקס 3
נ ניר טייב New member 11/11/04 #3 הוא מוריד במהירות גדולה רק כאשר הקובץ פופולרי. אני למשל הורדתי את לינוקס פדורה 3 (שרק מלפני שבוע יצא) שכל העולם ואשתו מנסים להוריד אז הביטורנט זה היה דבר מעולה אני צריך עוד לנסות אותו. אני אגיד לך
הוא מוריד במהירות גדולה רק כאשר הקובץ פופולרי. אני למשל הורדתי את לינוקס פדורה 3 (שרק מלפני שבוע יצא) שכל העולם ואשתו מנסים להוריד אז הביטורנט זה היה דבר מעולה אני צריך עוד לנסות אותו. אני אגיד לך
I ilsites New member 11/11/04 #4 זה אחלה של דבר בכל מקרה הוא הרבה הרבה יותר מהיר מאימיול.בד"כ אני מוריד ב-40-50 קילו בייט לשניה ולפעמים זה מגיע אפילו ל-80..
זה אחלה של דבר בכל מקרה הוא הרבה הרבה יותר מהיר מאימיול.בד"כ אני מוריד ב-40-50 קילו בייט לשניה ולפעמים זה מגיע אפילו ל-80..
I ilsites New member 11/11/04 #7 הכי בסט היה קאזאא.. אבל משום מה הפסיקו להשתמש בה אלא אם כן זה מוזיקה..
מ מיסטר גזר New member 11/11/04 #6 הפרוטוקול ניכתב על ידי יהודי אם אני לא טועה, עוד נקודה בישבילנו בעולם ההיטק