ביטוי אמריקאי

ביטוי אמריקאי

אשה אומרת לבעלה "it's our double D anniversary" כנראה שזה יום הנישואין שלהם, אבל מה זה דאבל D? אודה לעזרתכם

נשדידאן

New member
שי שלום. האם כוונתך לשיר

מהקישור הבא: http://www.divxmoviesenglishsubtitles.com/W/What_Dreams_May_Come_CD1_1998.html ? השורות הרלבנטיות: double D-anniversary and I'm ruining it. Double D, yeah. I'm sorry, Christy, I can't leave here. I'm sorry. שאלתי שני דוברי אנגלית (אחר אמריקני ואחר בריטי), והם לא יכלו לחשוב על פירוש ל-double-D anniversary. הצירוף double-D בהקשר הזה נראה לי כמו תואר השם. אולי double-D כאן פירושו two-dimensional? זהו ניחוש פרוע בלבד. מצטערת. אם אחשוב על משהו נוסף, אוסיף כאן.

נשדידאן

New member
אפשרי בהחלט. השיר מאוד ארוך

והזוי במקצת, ועדיין לא זכיתי/חוויתי/התנסיתי/השגתי וכו' (ב)הארה (ראה שאלת מילושקה למטה).

נשדידאן

New member
במחשבה שניה

D-Anniversary נראה לי כמו שם עצם. לכן חיפשתי ומצאתי את הלינק הבא: http://realitycheck.org.au/phpBB2/viewtopic.php?p=22438& שבו מופיע הצירוף D-Anniversary בשני הקטעים הבאים: Posted: Fri Sep 16, 2005 6:10 pm Post subject: D anniversary ________________________________________ I acknowledge it every year. My family also remember it. 2nd of June 1987. Don't really celebrate though...don't know that I want to, it wasn't exactly a happy day, although now I am at 18 years I think I might celebrate the 20th anniversary! ________________________________________ I wanna anniversary trouble is I don't remember the date being somewhere between 15 and 17 months old at the time dates didn't mean much to me, and Mum never remembered the exact date or month. Maybe we could have a d anniversary date-like the horses' birthday and all celebrate at once. I am already planning a month of festivities in a villa in Tuscany for the big 4 0 in a few years time-any suggestions for suitable celebrations for my 40th d birthday 15-17? אולי זה יעזור? אין ספק שיש לזה משמעות כלשהי, אבל אני לא מצליחה למצוא.

טוב, הנה רעיון.

אני גם לא בטוח אבל נראה לי שמדובר ביום השנה למוות (יום זכרון)- death anniversary. וה double הוא double death, כלומר מוות כפול.

זה אומנם לא לקח זמן רב,

אבל בהחלט שברתי את הראש בעניין, וערכתי חיפוש באינטרנט שלא העלה אלא את הסרט/השיר המדובר, ולבסוף הייתה לי הארה והגעתי למסקנה שלעיל.

Fanja

New member
ובסוף : גם תרועת חצוצרה! ../images/Emo6.gif יפה

(ובהצלחה מחר)

נשדידאן

New member
אני נשברתי כמה פעמים לאחר מספר

שורות, וגם כשניסיתי להתחיל מנקודות אקראיות באמצע ובסוף לא החזקתי מעמד. זה מסויט מדי ועצוב מדי בשבילי כרגע.

Fanja

New member
שאלתי

את האמריקאי שלי ואין לו מושג. אותי, בכלל, double D מוביל לכיוונים לגמרי אחרים ... וגם D זה diamond'75 שנות נישואין, אבל זה לא הגיוני כל כך ...

Y. Welis

New member
זה בכלל סרט שעוסק בחיים שלאחר המוות

מאוד צבעוני אבל גם מעט דוגמאטי - המפיקים שלו הם חברי כת שמאמינים בסוג של המשכיות הנפש.

Fanja

New member
בהמלצתו של פלדרייב הלכתי לחפש

ולשכור - ואין בשכונתי

feldrave

New member
Fanja, אל תייאשי!

חבל לפספס סרט כל כך מרהיב (אבל גם סוחט דמעות
), ששמו בשפת הקודש, דרך אגב - "לחלום אותך". משדרים אותו בלווין כל כמה חודשים, אם אני לא טועה.

למעלה