ביטוח מקיף

TheJoCKeR

New member
ישיר לא מוכנים לבטח CBR600F !!!

אז בעצת חברים פניתי לדודי וכמו שכתבתי צריך תמיד להשוות מחירים - עובדה שלי זה עזר - הורדתי לו אלף ש"ח ! (כמובן שעדיין אני צריך אזעקה... וסטינג רוצים 880 ש"ח לטרייד אין! רק צרות וכסף כל ה"תחביב" הזה
) וד"א, לקח לעו"ד פרחי שנה להוצא מהם כסף בשבילי ! הג´וקר

Easy_Rider

New member
לוחות מכירה לאופנועים ברשת.

אני מכיר את לוח מוטו, לוח בייקר (האתר המת...), לוח אלטה, יש עוד ??

sony850

New member
ביטוח ישיר..אין ברירה

לפני חודשיים רכשתי tdm חדש..הסכמת ביטוח ישיר לבטחו הייתה הגורם הסופי לקנייתו, כשהברירה הייתה בינו לבין bmw 1150 gs /החלטה שבהחלט ניתן לברך עליה..אגב, המחיר שנדרשתי לשלם הינו 3950 ש´ח.. ובאותה הזדמנות..איך השפעת המשקף הגבוה על מכת הרוח הזוועתית מעל 140 ? מה מחירו ? והיכן לקנותו ? תודה...

ספייק ®

New member
../images/Emo45.gif קודם כל תתחדש - אחלה בחירה!

ה-TDM ללא ספק אופנוע טורינג מדהים, סוחט קריאות התפעלות ברחוב לגבי יופיו החיצוני כאשר גם הביצועים די יפים בכבישי בארץ. ביטוח ישיר הם אכן הנורמליים ביותר במחיר של המקיף - וזה שווה לו רק בגלל השקט הנפשי שבעקבותיו. ממני הם דרשו קצת יותר, המחירים שלהם מחושבים בדולרים והדולר עלה בהרבה. השפעת המשקף היא פאטאלית, הרוח כמעט ואיננה מורגשת. אני התקנתי (באדיבות יוני אופנועים - ירושלים) משקף של GIVI גבוה וכהה, סבל של GIVI ובעתיד הקרוב הולך להתקין לו ג´ק אמצע ופיירינג תחתון של TCP. מקווה שבקרוב היצירה תהיה מושלמת. כרגע אני עדיין בהרצה, בדיוק לפי הספר, די מתבאס מהמהירות הסופית ומחוסר היכולת לבצע תאוצות מרשימות (שבהן האופנוע חזק ביותר) אבל אני מאמין שהמחלה הזאת תעבור בתוך שבוע. אגב באיזה צבע ה-TDM שלך ... שלי כחול מטאלי. ספייק.

כRובי

New member
ספייקי..

מאיפה אתה מתכוון לרכוש את הפיירינג התחתון? מה המחירים הצפויים ?

ספייק ®

New member
כרובי - פיירינג תחתון ל-TDM ...

אז ככה, מדובר בחברה ספרדית בשם TCP שמייצרת פיירינגים תחתונים לאופנועים ערומים (... זה חולירע
). אני מצרף לינק לאתר שלהם. הם לא מוכרים ישירות דרך האתר אלא רק דרך הדילרים שלהם. הדילר שלהם בארץ הוא ... אבניר בע"מ. (שים לב לרשימת הדילרים באתר) ספייק.

Magius

New member
מחיר הביטוח..

אני שילמתי על הDR350 שלי 3400 ש"ח חובה ועוד 3800 ש"ח מקיף! זה טירוף! מישהו הצליח לקבל מחיר יותר טוב?

למעלה