ביטוח מקיף

Phangan

New member
ביטוח מקיף ../images/Emo35.gif

כרגע דיברתי עם ביטוח ישיר על מקיף לשנה רוצים 3374 ש"ח כמובן שצריך אזעקה מנעול דיסק ושרשרת, בדיקה אצל מתקין אזעקות ושמאי... תזוז לא קטן אבל זה מה יש... הדבר שקומם אותי זה במקרה של TOTAL LOST או גניבה מקבלים רק 90 אחוז מערך הכלי!!! האם בכל חברות הבטוח זה כך
השתתפות עצמית 2003 ש"ח ולכל מי שעדיין לא יודע מדובר ב EN שנת 99 Phangan

oren_hershco

New member
ת´שמע - תנסה ב"ביטוח ישיר"

יש לי KLE משנת 97´ , והם היו זולים משמעותית מכל הסוכנוית האחרות (אני משלם בערך 7% מערך בכלי לשנה, אבל לא זוכר כרגע כמה השתתפות עצמית). כמו ה KLE, גם ה EN הוא לא אופנוע גניב במיוחד, וגם בד"כ לא משתוללים איתו, אז אין סיבה שלא יתנו גם לך הצעה טובה.

ofnik

New member
אל- אני חוזר -אל תתקרב לביטוחישיר

הייתי מבוטח אצלם ואכלתי אותה בגדול-קונה בזול משלם יקר... הייתה לי תאונה לפני 4 חודשים ועדיין(!!) לא קבלתי את הכסף פנה לדודי בןדור 63929541 -סוכן ביטוח ואופנוען...

Phangan

New member
63929541 ../images/Emo35.gif

תקן אותי... אבל יש פה מספר מיותר
Phangan

ofnik

New member
דודי בן דוד רח´ צ´לנוב ת"א-כרגע אין

עלי את המס טלפון-SORRY-אז נסה לחפש בעצמך (144 או דפיזהב באינטרנט)

Phangan

New member
טלפונים של דודי בן דוד

6392952 6875950 6881636 כמובן בת"א ביטוח מקיף 4080 ש"ח גניבה 93% מערך הכלי TOTAL LOST 90% מערך הכלי Phangan שעדיין לא יודע אצל מי כדאי לבטח... Phangan

TheJoCKeR

New member
אני ביטחתי אצל דודי ואז גיליתי

שיש סוכן מאותה חברה שמבטח בפחות. בסוף גם דודי ירד. תמשיך לחפש לפ חברים ותסגור עם דודי מחיר טוב. הסיבה היחידה שאני אצלו היא בגלל שהוא אופנוען. הג´וקר.

ספייק ®

New member
דודי בן דוד יקרן אטומי!!!!!

לפי עצתכם, שהיא חשובה לי בפני עצמה, הרמתי טלפון לדודי בן-דוד וביקשתי הצעה לביטוח מקיף. להזכירכם מדובר על TDM850 חדש 2001. המזכירה שם נתנה לי הצעה של 8900 ש"ח!! זה נשמע לי הרבה מדיי ולכן אמרתי יפה תודה והלכתי לבדוק בעוד מקומות. התקשרתי לביטוח ישיר וקיבלתי שם הצעה לביטוח מקיף, באותם התנאים אבל ב-4300 ש"ח בלבד!! חשבתי אולי ההצעה שקיבלתי מדודי היתה כללית וכוללת גם את ביטוח החובה (בתשלום אחד מצידי), אז התקשרתי שוב ושאלתי "ברחל בתך הקטנה", האם ההצעה שהוצעה לי היא רק מקיף? אמרו לי: "כן, רק מקיף, אבל תתקשר יותר מאוחר אולי דודי ייתן לך הנחה". סיפרתי לה על ההצעה שקיבלתי מביטוח ישיר והיא נשארה עם הלסת שמוטה למטה "זה לא ייתכן! היא אמרה, בחיים לא תוכל לבטח בסכום כזה אצל דודי", אז אמרתי יפה תודה ושלום. זה לא שזה בכמה מאות שקלים יותר או פחות, זה פחות מ-50% מהמחיר!!! אז אולי באמת לא עובדים שם מול סוכן אישי, אולי באמת לוקח זמן להוציא משם את הכסף - אבל בסוף כן מקבלים! זה פשוט חסכון עצום. החסרון היחידי שלהם זה שהם מבטחים רק אופנועים חדשים! בשאר השנים הם מוכנים לבטח את מי שביטח אצלם מההתחלה (ואז הם יודעים את כל ההיסטוריה שלו). זוהי התרשמותי האישית, ספייק.

ונראה אותך אח"כ מקבל מהם את הכסף ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif

מפברואר אינ רודפת אחריהם!! כבר אין לי אפילו את האופנוע!! ממש לא לבטח אצלם!! לא שווה את ההנחה במחיר! כל פעם אתה מדבר עם מישהו אחר ויש שם סמטוכה שלמה!!

MikeE

New member
ספייק ידידי...

אותי לא רצו לבטח בביטוח ישיר אחרי שנתיים שהייתי מבוטח אצלם.

ofnik

New member
אמת!! גם אם מועילים לענות במענה

הקולי וגם אם המחשב עובד וגם אם לטלפנית יש זמן (וזה יקרה רק בחלק קטן מאד מהניסיונות) ב-100% מהפעמים לא ידעו על מה אתה מדבר- ולטלפן המסכן אין שמץ מושג מה זה אופנוע וכמה גלגלים בדיוק יש לו-ובסוף אחרי חודשיים של בזבוז זמן מצידם -הייתי צריך לרוץ ולהביא להם מחדש כל מסמך שקשור לתביעה כי הם מאבדים את המסמכים! אם הייתי מכין תביעה בעצמי הייתי חוסך חודשיים ואולי כבר הייתי רואה את הכסף! לא להתפתות בשום אופן- עדיף כבר לא להיות מבוטח בכלל !

למעלה