ביזיון

ERHAMU

New member
ביזיון

רבותי הצנחנים לדעתי המחטף שהתרחש כאן הוא ביזיון לשמו למרות כל הבקורת שמוטחת בו מידי יום ולמרות הספק הרב שכולם מטילים בצורך בו בכלל מרשה לעצמו האיגוד לשלוח על חשבון קופתו הדלילה רביעית RW שלא ברור בכלל מה היו הקריטריונים לקביעתה ומשלם עבורה 3500 יורו {כ 18000 שח} רבותי רק לי זה נראה מסריח? מי קבע את הרביעיה הזו ? מי אישר את ההוצאה הזו מכספי האיגוד שלהזכירכם כל אחד מאיתנו משלם תחת הכרך ואני מרשה לעצמי לומר גם תחת מחאה אני בטוח שכל אחד מאיתכם היה שמח לקבל נסיעה כזו זו חוויה לא נורמלית להשתתף באליפות העולם אז למה האיגוד צריך על חשבוננו לממן את זה? נקודה נוספת שיש לשים לב אליה היא שרבעיה זו מוצגת כנבחרת ישראל לדעתי זו בושה וחוצפה כאחד שיבוא אחד ויגיד לי שזו הקבוצה הטובה ביותר שיכולנו להעמיד אפילו רני ובועז שגם ללא אימונים יכלו להיות מדורגים הרבה יותר גבוה בקטגוריה שלהם החליטו לא לסוע אז האיגוד צריך להשתתף במימוש הגחמות הפרטיות של צנחן זה או אחר. רבותי הצנחנים לדעתי הגיע הזמן לשים קץ לפארסה הזו שנקראת איגוד לדעתי יש לחייב את הצנחנים לשלם דמי חבר לגוף ניטרלי שיעבוד רק בשבילם ולמענם ללא הוצאות מיותרות ללא שכירות וללא משכורות ב18000 שח היה אפשר להרים 3 או 4 ארועים כמו המסיבה האחרונה שהיתה בפאראדייב ותאמינו לי שזה יקדם את הספורט הזה קצת יותר לטובת כולנו אני מבקש ממי שתומך ברעיון להביע כאן את תמיכתו בכדי שנוכל לקדם את העניין ערן

rbagg

New member
הסבר קצר על השתלשלות הענינים../images/Emo70.gif

ברשותכם אחזור בקצרה על השתלשלות העניינים בצורה מסודרת: 1. לפני אליפות ישראל הוכרז שהתחרות לא קובעת מי ייצג את ישראל באליפות העולם. 2. הרביעייה שלנו (עדי אטקין, אורן תמיר, אורן אריאלי, רועי בג + צביקה מעוז הצלם) לקחה מקום ראשון באליפות ישראל. 3. לפני כחודש נשאלנו ע"י האיגוד האם נרצה לייצג את ישראל בתחרות, ענינו בחיוב באופן עקרוני. 4. נאמר לנו שמתארגנת רביעייה נוספת והרביעייה שתייצג את ישראל תקבע בתחרות בין שתי הרביעיות הנ"ל. 5. לאכזבתנו נמסר לנו ע"י מזכיר האיגוד שהאיגוד החליט לא לשלוח רביעייה לתחרות ולהשקיע את הכסף לרווחת כלל הצנחנים (קבלנו החלטה זו בהבנה) 6. להפתעתנו לאליפות נשלחה על חשבון האיגוד הרביעייה השניה ללא כל תחרות ו\או הסבר מניח את הדעת. אציג עצמי בקצרה למי שאינו מכיר: שמי רועי בג, חבר איגוד מזה 8 שנים (גם מתוך הבנה בחשיבות גוף שידאג לאינטרסים שלנו (לכאורה) אולם גם מחוסר ברירה כצנחן ב Paradive אני נדרש לשלם את דמי האיגוד גם אם איני מסכים לחלוטין על דרכי התנהלותו איכות השירותים שהוא מספק לי או התמורה לכספי) אני ספורטאי חובב (אך לא חובבן!) בענף שמתאמן ברביעייה מזה 5 שנים. לאור המתואר כאן אני חש שנעשה כאן עוול בלשון המעטה שלא לומר עבירה. כספנו הינו הפקר למימון גחמות מקורבים ובעלי ענין, והעצוב הוא שאין לנו שום יכולת לשנות זאת (נסו לא לשלם דמי איגוד) לדעתי על כולנו כחברי איגוד לדרוש הסבר כיצד נקבעה ההחלטה על הרביעייה שמייצגת את ישראל ואת עובדת מימונה מכספנו - חברי האיגוד המשלמים!!! יש בדעתנו לפנות לאיגוד התעופה שאיגוד הצניחה החופשית חוסה תחת כנפיה בדרישה לברור העניין (ברור לכל בר דעת שאין האיגוד יכול לבקר את עצמו תחת הנסיבות הקיימות) בברכת אני שונא להתעסק בחרא הזה ומעדיף לצנוח בלי פוליטיקה ובלי להרגיש פרייר שמשלם כסף סתם רועי
(Front Diver הרביעיה בכחול-אדום-צהוב)

Ron Miasnikov

New member
Rbagg

i can't say much from here (usa) but i can understand how you feel. if i were you, i would make my point by jumping. you can find the draw on Gap site. take the draw and make the jumps and prove you could do it better now, don't train and then make a better job, but walk it the night before and jump as if it was the competition with same rules. how hard can it be to beat 1 point? good luck blue sky Ron

noamk

New member
צודק. אין מה להוסיף.

במדינה מתוקנת, היו"ר והגזבר היו מתפטרים (ביפן הם היו עושים כבר חראקירי). מצד שני במדינה מתוקנת - לא היה קורה כזה דבר בחיים. כל טענות כל שהן מצד הרביעיה הזוכה השנה, משלמי מיסים למועדון, צנחנים, ואנשים שאכפת להן בכללית, תהיה נכונה וצודקת. אם יש לאיגוד משהו להגיד להצדקת המקרה, ואפילו סיבה קטנה שבקטנה לקומבינה הזאת, הייתי שמח לשמוע. אחרת - הכל מריח מאוד לא טוב. אבל, יש מה לעשות (ולא רק לקטר).... א. שכל מי שאכפת לו - שיבוא לבחירות להצביע ולבחור אנשים שאכפת להם. אם תחליף את כל חברי ההנהלה - תוכל לעשות מה שתרצה. ב. ניתן לעשות "מרד" תשלומים - יהיה לך יותר קשה. ג. האיגוד הוא עמותה, ויש דרכים חוקיות לפזרו. הצדדים המשפטיים נבחנו לא מזמן, ואין שום בעיה מעשית לעשות את זה. כל עשיה, באשר היא, על מנת שלא ייגרמו מקרים כאלו בעתיד - מבורכת, ואצטרף בשמחה (אפילו מארגן לך ייעוץ משפטי צמוד חינם....).

ace spade

New member
רבותיי, להירגע בבקשה.

ההתלהמות לא תעזור. אולי כדאי לבדוק עם האיגוד את הנתונים האמיתיים. אני בטוח שהתמונה האמיתית היא הרבה יותר רגועה. אגב, אם היה ברור מאליו שהתחרות אינה קובעת את הרביעיה הייצוגית, אז בהחלט ייתכן שחלק מהצנחנים שראו את עצמם מועמדים טבעיים לכך פשוט ויתרו ולא נכנסו לתחרות או לא התאמנו אליה או משהו כזה. עכשיו, אנחנו לא יודעים כמה היו העלויות הכוללות ומה בפועל שילם כל אחד מהמעורבים. אני לא יודע אם הקבוצה שנסעה קיבלה סיבסוד מגורם מממן (אולי המועדון החליט לתרום משהו?). אני לא יודע אם הקבוצה שנשארה היתה מקבלת מימון זה או אם היתה מוכנה להשלים את ההפרש מכיסה. אז כשיש כל כך הרבה דברים לא ברורים, בואו כולנו נירגע עם הדיבורים על מדינה מתוקנת, חרקירי ועוד כל מיני פנינים. חוץ מזה, כל הדוברים בהחלט מוזמנים להצטרף לוועד ואני בטוח שאם זה ממש לחוץ אז אפשר לארגן אסיפת חברים שלא מן המניין ולצרף אותם. הייתי בוועד פעם ואם שום דבר לא השתנה אז הוופלים שמגישים שם לפעמים לא ממש שווים את הטורח. למען הגילוי הנאות, אבקש לציין, כי בשנה שלאחר התאונה בבונים הייתי חבר בוועד. בנוסף, אני מכיר אישית חלק מחברי הוועד ואני חושב שהם חברים שלי.

adi etkin

New member
לפני שאתה מדבר תבדוק!!!

לפני כמה הודעות רשמתי הודעה תחת הכותרת "הסברים"שם פרטתי את השתלשלות הענינים מבחינת הרביעיה שלנו. הסיפור כל כך מסריח מבחינת קבלת ההחלטה המשונה הזאת שזה ממש יריקה בפרצופם של כל!!!! חברי האיגוד במקרה זה ברביעיות, אבל זאת לא הנקודה כרגע אל תשקש לנו על להצטרף לוועד ולשנות כי הינו כבר בסרט הזה גם אני היתי חבר הנהלה אני מקווה שאף אחד לא יתלהם כי ככה לא פותרים בעיות וזאת לא הדרך אנחנו מתכונים לבדוק את השתלשלות הענינים של קבלת ההחלטה התמוהה הזאת כולל פרוטקולים לא יעלה על הדעת שבגלל שיש להם את המנדט הם יעשו איתו מה שהם רוצים כן אני פגוע!! וכמוני עוד הרבה חברי איגוד ולא נעבור על כך בשתיקה נמשיך הלאה לברור בקלוב התעופה הישראלי ועם כל מי מהנוגעים בדבר מהבוקר אני בשיחות טלפון עם חברי איגוד אשר רואים עצמם פגועים מהסיפור כולל מזכיר האיגוד ,נשיא האיגוד( שנחת לא מכבר בארץ ועדין לא מודע לענין ) ועוד חברים אני אשמח לקבל מסרים מחברים שרוצים להיות בענינים אני אוסיף ואעדכן דרך דפי הפורום על ההתפתחויות ועל המידע החדש שבידי ודרך אגב הם גם חברים של כולנו לכן זה עוד יותר פוגע אה כן עוד משהו אשמח אם תזדהה ולא תתחבא תחת יוזר נים

noamk

New member
מהצד הרגוע ביותר של העולם....

לא זיהיתי שום התלהמות.....להיפך. כתבתי ש"אם יש לאיגוד משהו להגיד להצדקת המקרה, ואפילו סיבה קטנה שבקטנה לקומבינה הזאת, הייתי שמח לשמוע". פה זה מתחיל ופה זה נגמר. לידיעתך. כם אני הייתי חבר בהנהלת האיגוד שנה שעברה. והסיבה היחידה שאני כבר לא, היא שגם שנה שעברה נשלחה משלחת שלא התאימה לדעתי (ושעלתה ביכולתה בעשרות מונים על הנבחרת של השנה), גם אז זה היה על חשבון הצנחנים, וגם אז כל ההליך היה לא תקין (חוקי - אבל לא תקין !!!). התפטרתי. עדיין אני יכול להביע את דעתי. עדיין מה שהיה השנה לא תקין, ועדיין (אני מקווה), כולם חברים שלי.

rbagg

New member
Ace Spade לגבי גילוי הנאות...

י. מ. אתה מוזמן להתבטא בפורום בשמך... למען הגילוי הנאות. רועי

noamk

New member
הערה (בעדינות....)

גילוי משתמשים שמסתתרים מאחורי שמות בדויים (outing), הינו מעשה לא כל כך מנומס בעולם האינטרנט. אנשים שרוצים להסתתר מאחרוי אלמוניותם, רשאים לעשות כן, והציבור בדרך כלל מתבקש לא לתת פרטים מזהים (כמו ראשי תיבות).

rbagg

New member
תגובה עדינה גם כן

נועם, אין לי מושג קלוש מי הוא י.מ. - לקחתי פרטים אלו מפרטיו האישיים תחת הכרטיס האישי שגלוי לכל. רועי
(=בג)

israel mt

New member
הפורום גועש והאיגוד שותק

נשיא האיגוד שכנראה אחראי להחלטה חובתו הציבורית להסביר לחברי האיגוד על החלטתו ולא לשמור על זכות השתיקה שאינה שמורה לו ישראל המקורקע

Kobi Israeli

New member
תגובה לא רישמית של חבר איגוד

1. אני חבר איגוד כשנה. הייתי מאלה שתמכו בתמיכה ביציאת הרביעייה לתחרות. 2. לאור התוצאות עד כה, בהחלט לא נוח לי עם ההחלטה.... 3. השיקולים שלי לתמיכה ברביעייה היו: א. הרביעייה הטובה יותר לא יכלה לצאת משיקולי מימון, כך הבנתי. ב. הרביעייה הנוכחית התאמנה והשקיעה מזמנה. ג. הרביעייה הנוכחית השקיעה כסף רב הרבה מעבר למימון של האיגוד. ד. חשבתי שכדאי שמישהו ייצג את מדינתנו הקטנה. שוב במבט לאחור, לא נראה טוב. עם זאת, אשמח עד מאוד אם מישהו יגלה לכוווולם איזה אינטרס יש לי ? מה יצא לי מהקומבינה הזו ? אני בקושי מכיר את מי שנסע... יש להפריד בין ביקורת על החלטות האיגוד לבין מה שמסתתר מאחוריהן. גם בעיני עדיין לא מצאנו את הנוסחה לעשות עם הכסף מה שצריך (אם צריך) והדעות כנראה לעולם תהיינה חלוקות. ממש לא בא לי להרוס לעצמי את ההנאה מהספורט הזה במלחמות מסוגים שונים. אולי למישהו אחר בא ? אשמח לפנות את מקומי. באמת אשמח.

adi etkin

New member
קובי

אני לא מבין מאיפה לקחת את מידע שאתה מציג כאן בינו לבין המציאות הקשר הוא מקרי לחלוטין !!!! א הרביעיה שלנו השיבה בחיוב להצעת האיגוד למימון הטיסה והשהיה בצרפת!!!! ב הרביעיה שלנו מתאמנת כבר כחמש שנים ביחד !!! ג אם זה לא נקרא בעניך להשקיע כסף רב אז מה כן??? ד גם אנחנו חושבים שמגיע שויון לכל חברי האיגוד בליצג את הספורט בארץ ובחו"ל אני מקווה שההחלטות שלך בחיים לא נלקחות כמו ההחלטה הזאת!!!!! נשמח לשמוע תגובה רשמית מההנהלת האיגוד

noamk

New member
ראשית

אף אחד לא ביקש שתפנה את מקומך. להיפך, עדיף שיהיו חברי הנהלה שאכפת להם, ושיוכלו בעתיד להשפיע. אני מודה, שאם שנה שעברה לא הייתי מפנה את מקומי, אין סיכוי שהשנה הייתי נותן לדבר שכזה לקרות. אבל משהו שכן מפריע לי הוא, האם תאורטית השנה האיגוד היה נותן לי, או לכל צנחן אחר - לא חשוב מה הישגיו - לצאת בתור מתחרה FreeStyle לדוגמא, לאור העובדות הבאות: 1. הצוות הטוב ביותר לא היה יכול לצאת משיקולי מימון, למיטב הבנתי. 2. אני די מתאמן ומשקיע מזמני. 3. הצוות שלי ואני היינו משקיעים כסף רב מעבר למימון האיגוד. 4. תמיד כדאי שמישהו ייצג את מדינתנו. ברור שגם לי לא בא להרוס את ההנאה בספורט במלחמות שונות, אך ברור שהטענות של אטקין ושות' מוצדקות ודורשות תמיכה.

ארזירון

New member
איך להוציא את כספי האיגוד

היה אפשר למשל לארגן אירוע פתיחה משולב למועדון החדש שבא עלינו לטובה, בשיתוף עם המועדון הקיים בארץ. תחשבו על ארוע שכזה, עם יותר ממטוס אחד, שני מועדונים, ותמיכה של האיגוד. אני חושב שזה המשמעות של להשקיע בקידום הספורט בארץ.

multi system

New member
שאלה חשובה

מכיוון שאני לא יודע מי צודק או לא צודק, חשוב לי לשאול... 1- האם כל הבלאגן בפורום באמת יעזור..? אתם לא חושבים שאתם קצת מקלקלים בשביל הצנחנים החדשים? 2- אם היינו ממוקמים עכשיו במקום השני אחרי ארצות הברית מישהו היה מדבר.? אתם כמו הכתבים שקטלו את מולי קצורין. 3 - לי לא איכפת שדמי החבר שלי ילכו לרבעייה כי אבא שלי מיליונר,שלכם לא? 4- האם הרבעייה השנייה יותר טובה מהרבעייה שנסעה ? אולי, אני לא יודע 5 - לא היה עדיף לפתוח בשביתת רעב במקום סתם להגיש מכתב התפטרות? מה שאני מנסה לומר פה בעצם זה שאני באמת לא יודע מי צודק ומי צודק פחות, אבל מה שאני כן יודע שיתכן שזה המקום, אבל זה בהחלט לא הזמן. אני חושב שאם כל הכתובים היו כותבים לפני התחרות אז הרבעייה לא הייתה יוצאת..

פ ל ו פ י

New member
אדון ברווז??

1. לא יודע, אולי כן. בכל מקרה אנשים כועסים/מרומים וזו זכותם להוציא קיטור. אנחנו מקלקלים??? אולי החלטות שגויות/שערוריות של האיגוד מקלקלות? 2. עדיין לא מצדיק מנהל לא תקין. יתרה מכך אם זו היתה הרמה של הנבחרת לא היה צריך את כל הסירחון הזה, הכל היה גלוי ברור ומוצדק (ולא מאחורי הגב של בעלי המניות באיגוד). 3. אני אישית מעדיף אירועים לטובת כלל הצנחנים (אירועי הפנינג מסיבות וכו'). 4. זה בדיוק העניין שצריך היה לבדוק - טרם הנסיעה !!!! 5. לא זה יעזור ולא יעזור. לסיכום זה בדיוק העניין!! אם היינו יודעים לפני הכל היה אחרת!!!! ושאלה אחרונה: מתי זה כן הזמן הנכון לדעתך?

duckwind

New member
אדון פלופי??

בהודאתו האחרונה של ברווז הרוח, שנכתבה לפני זמן רב, היה די ברור מה עלה בגורלי. הודעתו של מולטיסיסטם היתה צינית, אמנם, אבל... בכל אופן, נחמד שנזכרת. בברכת הרוח הקרה שמנשבת בפורום בברכת הרעל המפעם בכלי הדם ובברכת הפצעים שיגלידו, מתישהו... DUCKWIND

magdiel

New member
תשובה לא פחות חשובה...

1. גם צנחן חדש אשר קופץ במועדון שילם/ישלם לאיגוד. חשוב כי כל צנחן (ולא משנה מה הוותק שלו בספורט) ידע מה קורה! 2.אם, ואם ואם – ת'אמת, אנחנו לא במקום השני... אולי אם ישתפרו כאן העניינים נוכל להגיע מתישהו (בדור שלנו) למקום השני... 3.לצערי, שלי – לא... אני מתאר לעצמי כי אני לא היחיד... 4.אף אחד לא יודע – תחרות בין שתי הרבעיות היתה יכולה לקבוע זאת – לא? 5.לא יודע, אתה מוזמן לנסות לגבי תזמון הדברים: לא פורסם!! – איך נגיב?!?!

למעלה