אכן ביזיון!!!
אכן בזיון. אבל לא מהסוג שערן, עדי ונועם מדברים עליו. הבזיון הוא האופן שבו אנשים מבוגרים (?!) מרשים לעצמם להשתלח באופן כל כך בוטה ומפגיע באנשים שלפחות על פני הדברים אמורים להיות חברים שלהם (חברים לספורט, גם אם לא באופן אישי). בזיון גדול יותר הוא האופן שבו הדברים נאמרים קודם כל לקהל הרחב ורק אחר כך (הרבה אחר כך, הרבה יותר מדי אחר כך) נעשים נסיונות לברר את העובדות עם מי שמעורב. חמורה גם העובדה שעושים שימוש בחופש הביטוי ובפתיחותו (הטכנית והעניינית) של המדיום הזה, כדי לסגור חשבונות אישיים (גם אם בכסות של דיון ענייני וציבורי), ותוך כדי כך מנוולים לא רק את הפורום אלא גם את הספורט ואת העוסקים בו. אכן, אני לא צונח הרבה, לצערי. אבל בכל פעם שאני מגיע, זה בשבילי כאילו גן עדן קטן. אני לא מפסיק להתפלא על כל אלה שמתעקשים לסלק את עצמם במו ידם (או במו פיהם, או במחי מקלדת אחד - איך שתרצו) מגן העדן ולבוסס בביצה של אינטריגות, פוליטיקות והרבה לשון הרע. אנשים, אתם יושבים אחד על השני במטוס, תלויים אחד בשני באוויר, חולקים רגעים יפים ונדירים ביחד, אז למה אתם עושים את זה לעצמכם ולנו? הרי אם הייתם מתנהגים באותה אחריות ובאותו כובד ראש ושיקול דעת שהפגנתם כאן, כשאתם באוויר ולא מול המקדלת, אנשים היו נהרגים, פשוטו כמשמעו. אז אולי ניישם קצת מהמשמעת והאיפוק שעליהם מבוסס הספורט הזה גם בחיינו האישיים וביחסים בינינו, מה אתם אומרים? בואו ניתן לפורום הזה את המקום הנכון והטוב בחיים שלנו ובחיים של הספורט. מאד אהבתי לפרגן לתמונות יפות - גם שלך ערן, גם שלך אטקין. אני מקווה לראות עוד ביצועים כאלה שלכם בפורום, ולא ביצועים כמו שהדגמתם כאן. כפי שאתם רואים, אני ממש לא נכנס לגוף המחלוקת, שבעיקרה היא עובדתית ודינה להתברר בדרך המתאימה, בשיחה פתוחה בישיבת הוועד ולא בראש כל חוצות כשכל אחד כותב את הודעתו בזמנו החופשי ובמנותק מדינמיקה בריאה של שיחה ודיון, אבל ממה שהצלחתי לברר, איך לומר, זה לא בדיוק כמו שהצגתם את זה חבר'ה ואולי טיפסתם קצת גבוה מדיי ל העץ הלא נכון. בכל מקרה, שמיים כחולים לכולם ותשמרו על עצמכם. אגב, בעניין הכינוי שלי. הסיבה שאני כותב תחת כינוי היא שאני לעתים משתתף בפורומים אחרים, שבהם אני לא מרגיש כל כך בבית. אז מי שבאמת מסתקרן שיכתוב לי מסר פרטי ויקבל את הרזומה המקוצר.