ביזיון בספרד

zה ani

New member
עזבתי

שמע מכיוון שיש שם צמד משחקים יכול להיות שבמשחק הראשון מבין השניים אחת מהן ניצחה 3 או 4 ה פרש אז במשחק הגומלין זה יותר מברור שעלו עם הרכב שני כי ההתמודדות גמורה,אבל אומר לך באחריות שבספרד הקבוצות,בטח הבכירות,עולות בהרכב הראשון,תצטרך להאמין לי,או שלא,גם זה בסדר

afc2

New member
לא מאמין לך אבל שקרן אני לא

כי להביא דוגמאות מגוגל אפשר להביא לכאן ולשם... אני זוכר שאתלטיקו לפני שנתיים עלו בחצי הרכב מול אלבסטה בשמינית והפסידו...

ריאל מול יריבה חלשה אני זוכר לפני כמה שנים גם כן, עלו בהרכב חסר מאוד ובסוף רונלדו הבקיע שער בהארכה של המשחק גומלין בחוץ והעלה אותם...

עוד פעם אני לא מחפש דוגמאות אני פשוט מאמין למה שאני רואה בעיניים.

ולדעתי לפחות אתה לא שקרן...

zה ani

New member
לעולם לא טענתי שאתה שקרן,טענתי שאתה טועה כאן

זכרון לפעמים מטעה...

לטעות מותר,לא לזכור טוב מותר,לשקר במודע זה אסור,וזה מה שהבחור בדיון השני עשה ועושה כל הזמן,ולכן אחרי שעליתי על השקר המכוון שלו סיימתי את הדיון מולו,כי חבל על הזמן שלי

nyr1994

New member
עושה כל הזמן????????

אני מבין שהעובדות קשות לך אבל שקרן אתה לא תעשה ממני

ברסה שלך מנצחת כל מיני אוססונות 0-8 ללא שום הרחקה אז אל תכפיש סתם

ברמה המקצועית אתה צודק

ברור שקבוצות לוקחות ברצינות את הסופר קאפ ויעלו עם הרכבים חזקים , אבל יש לזה כמה סיבות
א הסופר קאפ הוא סוג של משחק ראווה שבא לציין את פתיחת הליגה
ב. במפגשים כאלה נופלים על תקופת תיירות בספרד , הרבה אנשים יעדיפו לעשות כסף ולספסר בכרטיסים ,אלא אם אתה באולטראס סוד ( האולטראס של ריאל)
ג. זה טיימינג מעולה לחלק הזמנות לכל מיני עסקנים ומקורבים שיבואו לראות את המודל של הקבוצה אתה יודע למה? כי זה מכניס כסף בטווח הרחוק .
אולי קצת הגזמתי באמירה של "לא סופרים את הסופרקאפ", אבל בעיני זה עדין לא מבחן רציני שאתלטיקו עמדה בו משום שאין בו את הלחץ של הליגה , הסופר קאפ הייתה דוגמא לטענה של הבחור בתחילת השרשור
ופרשנות אישית שלי, אני לא מכיר אף אוהד בארסה או ריאל שיסתפק רק בלהיות מחזיק הסופר קאפ, אני גם מאמין שהקבוצות בעצמן לא יהיו שבעי רצון אם זה יהיה התואר היחיד שהם יאספו לאמתחתן

zה ani

New member
או עכשיו אתה נשמע אחרת

א - זה צמד משחקים על תואר ידידי,תואר.לא התואר הכי חשוב בספרד אבל עדיין תואר.הקבוצות מתייחסות אליו ברצינות
ב - בברצלונה ובמדריד יש תמיד תיירות,הייתי שם בנסיעות מטעם העבודה גם בשיא החורף ועדיין הערים היו סופר מתויירות.בכל מקום בקיץ זו עונת התיירות
ג - אני לא מסכים איתך לגבי ההזמנות.בכל מקום יש הזמנות,אבל אתה ממש נסחף,אבל ממש,רק דעתי.לגבי הסעיף הזה נסכים שלא להסכים?
ד - ברור ששום אוהד ריאל או בארסה לא יסתפק רק בתואר הסופרקאפ אבל זה לא ממעיט בחשיבותו,אני גם בטוח ששום אוהד שלהן גם לא יסתפק רק בגביע,ולפחות מהצד של ריאל האוהדים שלהם גם לא מסתפקים רק באליפות,הם אובססיבים על ליגת האלופות כי לא זכו בו משנת 2002,אפילו לא היו בגמר מאז

אתלטיקו בליגה מפסידה כבר איזה 15 שנה רצוף לריאל,בבית ובחוץ. א-ב-ל מאז שסימואנה המאמן זו קבוצה שונה,יחדה מגובשת עם ההגנה הכי טובה בספרד ולדעתי לפחות בין ההגנות הכי טובות בעולם.אשתקד היא גם ניצחה בגמר גביע בברנבאו,ובצדק.השנה וגם אשתקד הם חיות בליגה,ברור שאין להם סגל רחב ועומק כמו למפלצות מבארסה וריאל,וברור שיש להם אולי שליש תקציב משתי המפלצות,אבל זו קבוצה סופר רצינית שלדעתי לפחות באנגליה או באיטליה הייתה מתמודדת יותר מרלוונטית לאליפות.בספרד היא לא תסיים יותר ממקום 3,ובמפגש הקרוב מול ריאל היא אנדרדוג מובהק כי - היא פחות טובה מריאל,והמשחק בברנבאו שם ריאל קבוצה מפחידה בניגוד למשחקי החוץ שם היא פגיעה ביותר,ראינו היום.לדעתי אתה די מזלזל באתלטיקו,זכותך

אני אתחיל מהסוף

אני ממש לא אבל ממש לא מזלזל באתלטיקו , אני אפילו די בטוח שהם ינצחו אותנו ביום שבת , דיברתי עובדתית עד לשנה זו, כרגע הם נראים טוב , אבל יש להם עוד דרך ארוכה ומפגשים קשים שהם צריכים להוכיח את עצמם נכון ? גם פה לא ראיתי עוד מישהו שהכתיר את ב"ש לאלופה .
עכשיו להסכים שלא להסכים איתי זה נחמד, אבל אין לך כל כך מה להתווכח עם עובדות , אני לא רושם דברים שאני לא יודע, אז אני מקבל את זה שהסופר קאפ הוא תואר, למרות שזה שווה ערך למחזיקת גביע הטוטו,או למלכת החן, ואכן יש בספרד כל השנה תיירים .
עכשיו אני לא יודע אם אתה כלכלן או לא, אבל אתה עושה רושם של אדם נאור שיכול להבין את העובדות ובעיקר את ההיגיון .
חביבי , ריאל מדריד זה עסק לכל דבר, וכמו בכל עסק יש לה אנטרסים להרוויח , עכשיו לעסק שנקרא ריאל אין בעלים, אוהדים מנהלים אותו והם בוחרים נשיא פעם בכמה שנים , המצב הכלכלי בספרד לא משהו בעליל, בעיקר בקסטיליה , סתם לידע כללי בקטלוניה המצב הכלכלי הרבה יותר טוב , אחת הסיבות שהם רוצים עצמאות זה להוריד את הנטל הספרדי מהגב שלהם.
אתה חושב שזה הגיוני שבמצב הקיים יכול פלורנטינו להגיע לבנק ולהגיד "גבר תארגן לי 450 מליון יורו , אני אחזיר לכם מהמכירת חולצות של בייל ורונאלדו" ? ממש לא , אל תחיה בלה לה לנד, הכל זה אינטרסים , זה מתחיל בספונסר שהוחלף כמו בבארסה שעד לפני שנתיים זה היה יוניכיף שמקושרת לאבא של בוז'אן קרקיץ' , זה ממשיך בעיצוב תלבושת, חוזים עם עם אדידס ואפילו הספר של רונאלדו, יש המון אנשים שיש להם אנטרס להשקיע בריאל , אז צריך גם מן הסתם להביא אותם לשווק להם מוצר , זאת הקבוצה היחידה בעולם לדעתי שממנת את הארגון של האולטראס סוד בשביל האותנטיות , יש הרבה עסקונה ואינטרסים גם בספרד , אל תחמיא ללוזון יותר מדי

עם כל הכבוד לאתלטיק

יש הבדל גדול בין האל פרטידו דה לה קלאסיקו , למשחקים של אחת מהגדולות נגד אתלטיקו, אל תחמיא ללוזון כי הוא לא המציא את העסקונה .
בריאל מדריד וברצלונה אין דבר כזה לקנות מנוי כל עונה או לחדש, יש זיכיון על מנוי שמחולק למשפחות עפ"י ותק דורות ויחוס, זה מקביל למספר למונית, בארץ זה משהו שעובר בירושה ,ויש משפחות שמחכות לזיכיון הזה דורות, רוב הקהל של בארסה וריאל מושתת על תיירים, ואם חברות התעופה הקיקיוניות לא צדו אותם, הם נשאים לספסרים שחיים על המשחקים האלה, בגלל המצב הכלכלי שמה המנוי מהווה לאנשים נכנס להשכרה או למכירה פר משחק , כמובן שיש מכסה של כרטיסים חופשיים למכירה שלרוב נגמרת ארבעה או חמישה ימים לפני משחק כמו באנגליה .
יש הזמנות ונוס שמה , למלא מקורבים, העסקונה בספרד לא שונה מזו של הארץ בהרבה ההבדל היחידי שאני רואה שבמחצית האוהדים מוציאים כריך מהבית ולא חותכים אחרי המשחק בבלומפילד לנקניקיה שכזאת או לפיצה הסובל

afc2

New member
אם אני מבין נכון

זה מקביל ליחידות נופש בבית מלון רק שפה זה על בסיס כל משחק??

בדיוק ככה

תחפש באיביי או בגוגל, יש כאלה שמשכירים לשנה ויש כאלה שמגיעים לפני המשחק ומוכרים, בדיוק אותו דבר כמו הספסרים בארץ

afc2

New member
לגבי ליגת האלופות

זה גם תקף כי לפי מה שאני יודע צריך לחלק מנויים וכרטיסי בית ויריבים בצורה נפרדת מהליגה...

זה אותו קונספט

אבל זה משתנה לפי הדרישה אופ"א , כמו הדוגמא שנתת ביחידת נופש , יש זיכיון שמכיל את ליגת האלופות ויש זיכיון שלא

מתנצל, אבל לא הבנתי כ"כ את ההסבר שלכם על

המנויים באירופה ואשמח להסבר יותר מפורט

itzikon5352106

New member
בושה

אלצ'ה עשתה בית ספר לריאל,אני מניח שהתקציב של אלצ'ה הוא בין הנמוכים בליגה אם לא הנמוך ביותר וריאל היא העשירה ביותר ואלצ'ה באה שיחק עם הלב והנשמה,שחקנים אלמוניים ועשתה בית ספר לריאל עד שבא הפנדל ההזוי.

מאחל לריאל שבשבת בדרבי של מדריד היא תחטוף רביעייה,לא אתנגד שדויד וייה יכבוש שלושער

למעלה