אני אתחיל מהסוף
אני ממש לא אבל ממש לא מזלזל באתלטיקו , אני אפילו די בטוח שהם ינצחו אותנו ביום שבת , דיברתי עובדתית עד לשנה זו, כרגע הם נראים טוב , אבל יש להם עוד דרך ארוכה ומפגשים קשים שהם צריכים להוכיח את עצמם נכון ? גם פה לא ראיתי עוד מישהו שהכתיר את ב"ש לאלופה .
עכשיו להסכים שלא להסכים איתי זה נחמד, אבל אין לך כל כך מה להתווכח עם עובדות , אני לא רושם דברים שאני לא יודע, אז אני מקבל את זה שהסופר קאפ הוא תואר, למרות שזה שווה ערך למחזיקת גביע הטוטו,או למלכת החן, ואכן יש בספרד כל השנה תיירים .
עכשיו אני לא יודע אם אתה כלכלן או לא, אבל אתה עושה רושם של אדם נאור שיכול להבין את העובדות ובעיקר את ההיגיון .
חביבי , ריאל מדריד זה עסק לכל דבר, וכמו בכל עסק יש לה אנטרסים להרוויח , עכשיו לעסק שנקרא ריאל אין בעלים, אוהדים מנהלים אותו והם בוחרים נשיא פעם בכמה שנים , המצב הכלכלי בספרד לא משהו בעליל, בעיקר בקסטיליה , סתם לידע כללי בקטלוניה המצב הכלכלי הרבה יותר טוב , אחת הסיבות שהם רוצים עצמאות זה להוריד את הנטל הספרדי מהגב שלהם.
אתה חושב שזה הגיוני שבמצב הקיים יכול פלורנטינו להגיע לבנק ולהגיד "גבר תארגן לי 450 מליון יורו , אני אחזיר לכם מהמכירת חולצות של בייל ורונאלדו" ? ממש לא , אל תחיה בלה לה לנד, הכל זה אינטרסים , זה מתחיל בספונסר שהוחלף כמו בבארסה שעד לפני שנתיים זה היה יוניכיף שמקושרת לאבא של בוז'אן קרקיץ' , זה ממשיך בעיצוב תלבושת, חוזים עם עם אדידס ואפילו הספר של רונאלדו, יש המון אנשים שיש להם אנטרס להשקיע בריאל , אז צריך גם מן הסתם להביא אותם לשווק להם מוצר , זאת הקבוצה היחידה בעולם לדעתי שממנת את הארגון של האולטראס סוד בשביל האותנטיות , יש הרבה עסקונה ואינטרסים גם בספרד , אל תחמיא ללוזון יותר מדי