ביזיון בספרד

ביזיון בספרד

עוד שנה שהליגה הופכת להיות תפאורה למאבק של ריאל ובארסה , בושה וחרפה .
לפחות בארסה היו צריכים עזרה מהשופט לנצח את סביליה , ריאל של אנצ'לוטי הכל כך מת והגרוע צריכה עזרה מהשופט בשביל לנצח קבוצה שביום טוב התוצאה היא 5-0 בדקה 70 , גועל נפש
אנצ'לוטי מאמן שפשוט לא מתאים לריאל מדריד , עושה חילופים הגנתיים על אלצ'ה , מה נהיה ? הוא צריך לנחות מהר ולהבין שזה לא הסריה A

גילוי נאות, אני אוהד ריאל, אבל קשה להתעלם מהביזיון הזה

אני מלא מספיד

אבל צריך לראות אותם משחקים מול ריאל וברצלונה , יום שבת יש להם מבחן ראשון, סביר להניח שגם השיפוט יהיה לרעתם, כי הם מפריעים למאבק של ריאל וברצלונה .

nyr1994

New member
הם שיחקו נגד ברסה בסופר קאפ

וסיימו פעמיים בתיקו ורק בגלל שער חוץ הם לא זכו

זה מסגרת שונה

בליגה משחקים כאלה זה רצח, ביחוד בתקופות שאתלטיקו במומנטום טוב, את הסופר קאפ אף אחד לא סופר בספרד

nyr1994

New member
דווקא התרשמתי אחרת

הם לוקחים את זה מאוד ברצינות בייחוד אם זה קלאסיקו

נדמלי שהאצטדיונים היו מלאים בשני המפגשים

אין קשר בין תכולת האיצטדיון

אחוז לא מבוטל של הקהל גם הגיע עם הזמנות , הגרלות וכו'

zה ani

New member
מה?את הסופרקאפ בספרד לוקחים הכי רציני שיש

בכל העונות האחרונות שריאל ובארסה נפגשו היה דם במפגשים הללו,גם תקרית האצבע של מוריניו היה בסופרקאפ,ותמיד עולים עם ההרכב הכי חזק שיש,אותו דבר היה השנה בין בארסה לאתלטיקו,מגרש מלא והרכבים הכי חזקים שיש.הזמנות?מה זה נראה ליגת לוזון? יש יציע מכובדים ששם זה הזמנות,כל היתר מכירת כרטיסים באופן מלא

afc2

New member
במשחקי בארסה תמיד יש 70 אלף לפחות

כל כך הרבה תיירים... וביומיים לפני המשחק המחירים צונחים במידה ואין ביקוש ככה שכמעט תמיד זה מלא.

לגבי בארסה-ריאל ברור לך שהדם הרע כבר יביא את הפסיליטי

zה ani

New member
בסדר אבל מה הקשר למגרש מלא כי נותנים הזמנות?

ואני יודע שלא אתה כתבת את זה

לסופרקאפ וגם לגביע המלך מתייחסים בשיא הרצינות בספרד,לא משנה מי היריבה,וגם השנה המגרשים היו מפוצצים בשני ההתמודדיות ועלו כרגיל עם ההרכב הכי חזק שיש

afc2

New member
בוא אגיד לך את זה כך

משחק ליגה של ריאל נגד אלצ'ה כאשר היא חייבת לחזור ל-2 נק' אחרי ברצלונה יביא את אותם אחוזי רייטינג כמו משחק גביע המלך נגדם, ושכל אחד יבין את זה איך שהוא רוצה...

zה ani

New member
עכשיו בכלל איבדתי אותך

הבחור למעלה ציין שאף אחד בספרד לא לוקח ברצינות את הסופרקאפ הספרדי,וזה לא נכון עובדתית,פירטתי יפה למה,היה ניתן לומר זאת אם היו עולים בהרכבים משניים והיציעים היו עם קרחות,מה הקשר בין זה לבין ההודעה האחרונה שלך אין לי מושג,באמת

afc2

New member
שיכול להיות שהסופר קאפ והגביע מעניינים

אבל בשנה שעברה אחרי המשחק של ריאל ובארסה היה דיון על זה עם נדב והוא אמר שאחוזי הצפייה היו אותו דבר כמו במשחק של ריאל בסביליה או מה שזה לא היה...

כלומר הגביע פחות חשוב מהמרדף בליגה לפי מה שאני חושב.

afc2

New member
שיכול להיות שהסופר קאפ והגביע מעניינים

אבל בשנה שעברה אחרי המשחק של ריאל ובארסה היה דיון על זה עם נדב והוא אמר שאחוזי הצפייה היו אותו דבר כמו במשחק של ריאל בסביליה או מה שזה לא היה...

כלומר הגביע פחות חשוב מהמרדף בליגה לפי מה שאני חושב.

zה ani

New member
ברור שהליגה יותר חשובה

זה עדיין לא עושה את הסופרקאפ ללא חשוב,או אף אחד לא סופר את הסופרקאפ כמו שטען החבר למעלה

בספרד זה הולך כך לפי סדר החשיבות : ליגת האלופות,ליגה,גביע,סופרקאפ

אז אם ליגת האלופות הכי חשוב לבארסה וריאל לא אומר שהליגה לא חשובה,אותו דבר לגבי הגביע והסופרקאפ הספרדי,לוקחים שם את כל המפעלים הכי רציני שיש,אין הרכבים משניים ואין יציעים ריקים גם בסופרקאפ

afc2

New member
זאת תחרות חשובה

הגביע הספרדי נחשב שם פחות ממה שמתייחסים פה לגביע... אבל כן מדברים שם על זה שמדובר בתואר וכרטיס לאירופה ופקה פקה.

הקטנות בספרד קטנות אמונה בנוגע לגביע, כי הן מבינות שבשני משחקים זה מפעל שלא שווה להשקיע בו. הגדולות מבינות שהקטנות לא משקיעות, אז גם הן לא ושולחות הרכבי מילואים.

סופר קאפ נתפס דווקא כן כמפעל חשוב...

zה ani

New member
מה???

הגביע הספרדי נחשב בספרד פחות ממה שמתייחסים פה לגביע?בכל מדינה גביע זה נחשב לתואר וכרטיס לאירופה.הגדולות בספרד שולחות הרכבי מילואים בגביע הספרדי?אתה רציני?אני לא מבין למה אתה ממשיך לכתוב שטויות.יש גוגל - לך חפש את ההרכבים שבארסה,ריאל,אתלטיקו שיחקו בגביע הספרדי בשנים האחרונות בשמינית גמר,רבע גמר,סתם דוגמה

מצטער אני באמת לא יודע איך לאכול אתכם כאן,בלי להעליב כן?

afc2

New member
אני לא מסכים איתך

ריאל וברצלונה נפגשות בגביע המלך שלוש שנים ברצף. במשחקים ביניהן אני מסכים הן פותחות בהרכבים טובים ומלאים.

ביתר המשחקים חצי הרכב. יכול להיות שבשבילן חצי הרכב זה אומר קאקה וקייאחון בפנים ובשביל ברצלונה זה קוונקה וברטרה, אבל כן זו לפחות כוונתי. את ההרכבים הטובים הם לא פותחים בגביע.

ולא אמרתי מילה אחת על עניין השוערים בגביע...

zה ani

New member
יש גוגל תבדוק ואז תחזור

אנחנו בעידן האינטרנט,לחיצה אחת על כפתור ויש לך תשובה שחור על גבי לבן.תבדוק ותראה בעצמך מי לא צודק כאן,ותבדוק כמה משחקים כדי שתהיה בטוח
אם הן עלו בהרכב משני זה בסיבוב הראשון שהן מוגרלות מול קבוצה מליגה שניה או שלישית

אתה בטח חושב שבדיון השני זכרתי שהרחיקו לסביליה שחקן בדקה ה91 או ה 92?הלכתי לגוגל וישר מצאתי את התשובה לטענות של השקרן (מצטער שאני קורא לו כך אבל אין הגדרה טובה יותר לטענות השקריות שלו)

שוערים בכל העולם משחקים השוער השני,בספרד זה לא שונה.אבל יתר שחקני השדה?כולם בהרכב הראשון בגביע

afc2

New member
עזוב אותי גוגלים

מה שאני זוכר מכמה משחקים שאני ציפיתי בהם, הוא הרכבים של מחליפים וזו דעתי...

זה בסדר גמור שיש בינינו אי אילו מחלוקות

למעלה