ביום שישי

een ogenblik

New member
בעוד אוסקר

שמסיבה עלומה נחשב לטיפשון של המשפחה, קיבל ליטופים

oranje boven

New member
יש לי חמות והיא גרה במערב

אנחנו כבר יוצאים מהבית לביקור בארצות החמה, כך שאני מוסיפה בזריזות כמה הערות : * פרפרים זה שם השכונה, למי שטעה וחשב שאוחן התכוונה לכתוב 'פרברים'. * במזרח תמיד זורחת השמש, כך שיכולנו לשבת בגינה עד שתיים בלילה, עם קינוחים וקפה ואלכוהול. * הדלקנו גם אש, ואפילו יש תיעוד, אבל מפחד אאוטינג אוחן לא צרפה את התמונה. * אחרי ארוחת בוקר בצהרים המוקדמים, יצאו אוחן והאיש חזרה הביתה. איך שהם עזבו, יצאה השמש ואפשרה לנו לעבוד בגינה עד 10 בלילה.עכשיו אני יכולה לנסוע לחמות בלב שקט. tot dinsdag!

een ogenblik

New member
עוד לא הגענו לאש!

אנשים נהיינו רעבים כבר, ועדין היה צריך לחכות לאורז שיתבשל, אז הוגש הסלט עם כל מיני מתאבנים (שלא היינו אחראיים להם).

een ogenblik

New member
ואז הגיעה הארוחה ממש

אבל יש רק תצלום שלוחן לפני, כי אכלנו, ואני אוכלת - לא מצלמת!

een ogenblik

New member
אחר כך כבר נהיה ממש ממש לילה

אז הלכנו לישון. פיננו כבר קודם לכן את אחת הבנות לחדרה של הבת האחרת, אז היה לנו חדר שינה לעצמנו. אוסקר הלך לישון עם הבנות, ואילו באמצע הלילה ג'נג'י החליט להצטרף אלינו. התעוררנו לפני הבובנים, והזמן נוצל לבדוק את הספרים בעברית שאורניה מחזיקה, ולשדוד חלק מהם (מה שלא שדדתי כבר בעבר, לא קראתי ממקורות אחרים, ועניין אותי לקרוא עד שספרי יגיעו בדרך הים). הבובנים התעוררו, נשתה קפה של בוקר, ואורניה הלכה לבצע קניות הכרחיות לפני ארוחת בוקר. בסביבות 11 החלטנו שכולנו מוכנים לארוחת בוקר.

een ogenblik

New member
אבל הייתה הרבה "ארוחת בוקר"

שלאחריה היה צריך קצת לעזור לסדר מזרונים ברחבי הבית, ולארוז את עצמנו, אז מצאנו את עצמנו בדרך רק אחרי אחת בצהריים. אחרי כארבע שבות, לאחר מספר התברברויות (ומחירי דלק מזעזעים! בהולנד) ועריכת קניות בסופר, שבנו הביתה. הרחוב היה חצי חסום לתחרות האופניים השנתית, ושייקה לא נראה לעין. אחר כך הוא חזר, והבתנהג כמו חתול שכמעט התגעגע אלינו. כשעדכנו את השכנים שחזרנו ולא צריך לטפל עוד בשייקה, הם טענו שהוא דווקא כן התגעגע אלינו. בבוקר, כשאנו התעוררנו משנת לילה עם ג'ינג'י, שייקה לא רצה אוכל אלא פינוקים והרמה על ידיים. מכיוון שהוא לא נותן לאנשים אחרים להרים אותו על הידיים באמת, כנראה היה לילה קריר ורטוב והשייקוץ באמת רצה התכרבלות. והבוקר הוא הלך לדרכו אחרי ארוחת הבוקר, ולא שב. (האיש רק רוצה לציין כי פיספסנו את בית הבובנים בחמישים מטר לכל היותר, ולא מאה כפי שכתבתי. הוא גם רוצה להוסיף כי האחריות לפיספוס היא כולה שלו, כי אני טענתי שהרחוב הבא הוא הרחוב הנכון, וצדקתי.)

noa scotland

New member
תוכיחי!

שהאיש באמת לוקח את האשמה על עצמו
נשמע שהיה לכם כיף (וכמובן אוכל מעולה!).

למעלה