ביום שישי

een ogenblik

New member
ביום שישי

ענייני עבודה הובילו את האיש לחרונינגן. אי לכך ובהתאם לזאת תיאמתי עם אורניה שאנו עוברים בדרך חזרה דרך הבובנים, ובתמורה מספקים להם ארוחת ערב. האיש התחייב על סלמון ברוטב חלב קוקוס אדום (מתכון נמצא עמוק בארכיון הפורום, למתעניינים). בבוקר יום שישי התעוררנו ליום ערפילי וגשום. אחרי יום חמישי הקייצי שעברנו, זה גרם לנו לעצב גדול. שייקה חזר הביתה, עדין לח משהיה בחוץ, ותמה על כך שאנו ערים מוקדם. אחרי שאכל את ארוחת הבוקר שלו, בהה בעצבים במספר הפריטים שנארזו, והחליט להסתלק מהבית במחאה. עד שיצאנו מהבית החלה התבהרות. שאר היום היה נאה למדי. זה היה טוב לנהיגה, וזה היה טוב להסתובבות שלי בחונינגן בכוחות עצמי כשהאיש היה עסוק בעבודה. רק שבחרונינגן עצמה השמש לא זרחה, אז גם תמונות לא צולמו. אם אתם מאמינים לטעמי, אז כדאי להגיע לחרונינגן לטיולון יום לפחות. עיר קטנה וחביבה. גם מרכז העיר, וגם מסביב למרכז העיר. כשהאיש סיים את ענייניו באוניברסיטה, אספתי אותו, ומייד יצאנו בדרכנו דרומה. האיש הצליח לראות מחרונינגן רק את הפארק והרחובות הצמודים למחלקה המתאימה באוניברסיטה, אבל זה הספיק להתרשמות חיובית. לבובנים הגענו כמעט על פי התכניות. רק שהגענו לרחובות הפרפרים עצמם, לא הצלחנו למצוא את הפרפר הנכון. ברוך בורא פרי הטלפון הנייד. התקשרנו לבובן, הוא יצא מן הבית, פסע את שלושת הבתים לפינת הרחוב ומצא אותנו. החננו את קולט חניה קצת קבועה יותר, הוצאנו ממנה את חומרי האוכל, והלכנו לשעת התחביב של האיש. מכאן ואילך יתחיל דיווח מצולם של האירועים.

יופי

באמת תמהתי איפה הפואנטה...
בתיאבון...

Ronit FL

New member
הילדים שלי קוראים לרוטב הזה

הרוטב הכתום.... אני מכינה אותו עם פרסה שמאדה קצת. מדהים!!! המנה מדהימה ונראה לי שאאמצה בקרוב.

noa scotland

New member
או, "כתום שולט" - עכשיו אני רואה

למה התכוונת, הזכוכית הירוקה...
אהבתי, דוקא

een ogenblik

New member
כמעט

פנינו בפניה הנכונה לשכונה. כבר קיצר תהליכים. פנינו פניות נכונות לרחובות. כבר קיצר תהליכים. אבל זכרנו הסתבכות רצינית, וזה גרם להתקף פאניקה קל לאיש שסרב לסמוך עלי. אם היינו ממשיכים לנסוע עוד כ-100 מטר, היינו מגיעים לרחוב הנכון. אבל למודי נסיון התקשרנו. ו טוב שהתקשרנו, כי היה עדיף להחנות את קולט ברחוב ה"ראשי", ולא במגרשון החניה המאולתר שהשתמשנו פעם קודמת (בכל זאת, לא קצינו שקולט תטבע).

een ogenblik

New member
איפה הייתי?

אה, כן. בזמן שהאיש הכין אוכל, ואורניה עזרה לידו, ג'ינג'י בדק מטאטאים בחוץ.

למעלה