ביום הנורא הזה...

שקד פ

New member
"להכנס בלבנון!!!!"

זה בהחלט המשפט השכיח ששמעתי עד אתמול! והוא נובע מפיהם של אנשים חסרי מוסר ורגש! אם אתם עדיין לא יודעים למה דווקא חסרי מוסר ורגש זה בגלל שאולי אף אחד מהמשפחה שלהם לא בגבעתי/בגולני/בצנחנים ולא יודע כמה קשה זה להסתדר עם תינוק בן חודשיים + משפחה מהצפון עם שני ילדים והורה אחד, האנשים האלה כמובן לא יודעים איך זה להסתדר עם כל זה בלי אבא, אפילו אני ילדה בת 13 לא מסתדרת! אני יודעת שזה המצב ושאבא שלי היה חייב ללכת להילחם שם אבל אני פשוט לא יכולה לסבול את המחשבה שאבא שלי עכשיו בלבנון עם עוד אלפי חיילים נלחמים נגד החיזבאללה פנים אל מול פנים! ולפני הקרב הוא קיבל פרוסת לחם וכל משך זמן האימונים הוא אכל במבה וביסלי! זה לא נראה לי הגיוני! ועוד כל המפקדים הסנובים חסרי המוח שולחים אותם להלחם בלבנון בלי להתחשב ב=ש=ו=ם ד=ב=ר=! העיקר לפוצץ את החיזבאללה, אבל למה לעזאזל הם חושבים שהם יצליחו?! הרי כמה זמן אנחנו כבר מנסים להרוג אותם והדבר היחידי שאנחנו מצליחים להרוג זה 100 ומשהו חיילי חיזבאללה שבשבילהם זה כלום!!! אז למה אתם ממשיכים לשלוח חיילים מסכנים עם ארוחות של במבה וביסלי לפני הקרב ללבנון?!?!? אם אתם אומרים שכ=ל חייל חשוב למדינה! ובכן אני רואה כמה זה חשוב! אתם מפזרים ודואגים להם כמו למשרתות שלכם!!! רק שלהם לא משלמים כסף.. ובקושי אוכלים.. אה וכמובן! מסכנים את החיים שלכם בשביל שאתם תוכלו לשבת במרכז עם מזגן מזורגג ווילה מטופשת!!!!!!!!! למה אתם חושבים שזה קל לא לשמוע מאבא שלך במשך יומיים שלמים כי הוא עכשיו נלחם על חייו ומגן על תושבי הצפון! אוי לעזאזל עם כל תושבי הצפון שנשארו בבית זה הכל באשמתכם עכשיו אבא שלי יותר מ- 12 שעות נלחם בחילופי אש בגלל שאתם לא מסכימים להזיז את התחת ולבוא למרכז ככה לא יהיה את מי לפוצץ בצפון!! אז למה אנחנו צריכים לסבול למה אבא שלי שהסכים לארח משפחה מהצפון ושדואג ומפרנס משפחה שלמה צריך עכשיו להיות בלבנון רק בגלל שהמדינה שלנו ח===ר===א ולא מסכימה לפתור את זה במילים בדיונים אתם יודעים כמו בני אדם!! מה אתם עושים מה שהחארות האלה מהחיזבאללה עושים יורים בלי סוף עליינו למה צריך לרדת לרמה שלהם ולאבד עשרות חיילים בגלל שבא להם להוכיח ללבנון שאנחנו חזקים ! כן אנחנו חזקים אבל תאמינו לי חוזק ועוצמה זה לא תלוי רק בפצצות ובטנקים שיש לך זה תלוי גם באופי שלך ואם אנחנו היינו חזקים היינו מפוצצים אותם לעזאזל כבר על הקטיושה הראשונה ולא מרחמים על לבנון המזורגגת שהחליטה לארח את החיזבאללה בארץ שלה!!! ואני ממש אבל ממש לא מצטערת על מילה אחת ממה שכתבתי פה! כן, גם לבנות קטנות מתבגרות יש רגשות כלפי האבא שלהם גם הם לא ישנות כמה ימים רק בגלל שאין להם מושג איפה האבא שלהם נמצא עכשיו ומתי הוא יחזור אם יחזור! והדביל שכתב את ההודעה שהחיילים לא היו צריכים ללכת ללבנון אם ידעו שהם לא יצאו בשלום אז רק שתדע שה"סתומים" האלה מגנים על התחת הפרוותי שלך ועל כל הבית והמחשב שלך!! בלעדיהם היית עכשיו משקשק במקלט שלך!!!!!!!!

אולי מישהו מח"א או מי שממונה קורא

את כל מה שכתבנו ויעזור לחיילים. גם אני ראיתי אתמול את ערוץ 2 ואת מפקד הטייסת שאמר שצריך לשלוח חיילים ל"פעולה כירורגית" במקום לשלוח טיל כי הוא פוחד שיפגעו אזרחים. הוא לא הזכיר את החיילים שמתו ואמר שהוא לא פגע באזרחים לבנוניים. יכול להיות שמפקד הטייסת לא יודע שהחיילים מתו שם? אולי מישהו מהם יתעורר.

למה יצאנו מלבנון בלי הסכם ?

היינו צריכים לצאת מלבנון עם הסכם שלום עם סוריה!!! ולהחזיר את רמת הגולן ,כן להחזיר את הגולן . אהוד ברק עשה טעות שלא הסכים לחתום עם סוריה הסכם שלום ולהחזיר את הגולן . ובמקום זה יצא מלבנון בלי הסכם . כיום יש לנו 130 הרוגים במלחמה וזה רק בתחילת המערכה . השם ישמור! אסד האבא היה מפרק את החיזבאללה ובוודאי שאחרי ההסכם [שלום] איתו לא היה ניתן להעביר נשק מאירן לנסראללה . ובמקום כל העצות הלא נכונות , צריך לעשות את הדבר הנכון . הסכם שלום עם סוריה עכשיו ,עכשיו . לשכנע את ארה"ב להפסיק את החרם המטופש על דמשק ...

שוב ההצעות ההזויות עם סוריה?

כל פעם אותה שגיאה. כל פעם כשהורגים אותנו אותן הצעות הזויות של הלחי השניה, אבל לא של מי שמציע, אלא של האזרחים והחיילים שלנו. קיבלנו טרור והתאבדויות של מחבלים עם ילדים ופצועים אחרי ההצעות ההזויות האלה. כמה הרוגים ופצועים עוד יהיו עד שתבינו? כמה תנסו הצעות הזויות על חשבון הדם שלנו?

אולי מספיק עם הבכיינות הזאת?

ולמערכת תפוז : תפסיקו לפרסם בראש חוצות את ההודעות הסמרטוטיות האלה. מי שחלש, שיתמודד עם זה לבד ויפנים שאנחנו במלחמה קשה במקום לבכות בפומבי.

אולי צריך לבקש מח"א שיעזור לחיילים?

אולי שמענו מהם מספיק שהחיילים יכולים להלחם ולמות כי ח"א פוחד שיפגעו באזרח לבנוני שאולי יהיה בבית ובסוף מחכים לחיילים שלנו אנשי חיזבאללה?

אין חדש תחת השמש...

מלחמות הגנרלים תמיד עלו בחיי אדם. אני חושבת, שהכי-זבללה לא ממש מתחשב במטרות שלו, כשהוא שולח טילים לעורף. למה שנחשב אנו? חוצמזה, העולם הנאור יתחרפן 5 שניות על מותם של חפים מפשע, וימשיך בבראנץ אין שום צורך להתחשב יותר מדי! לטחון ולכתוש כל חרא שנמצא שם! ולהפחל את האחריות על הכי-זבללה!! שימותו להם, ולא לנו!

L o v e C a t

New member
כל יום נהרגים לנו עוד../images/Emo16.gif

ואנחנו יושבים דואגים ומביטים במספרים עולים. מלחמה. עם אחד, צבא אחד, צבא של כולנו.

היום כשהתותחים רועמים

וכאשר קטיושות הורגות בנו בלי הבחנה , אסור לנו להיות יפי נפש - עלינו להכות באויב בכל הכוח שיש לנו אסור לנו להתחשב בשום דבר ובאף אחד, עלינו להזהיר את התושבים לתת להם זמן להתפנות ואז להפציץ בלי רחמים לא להשאיר אבן על אבן לכתוש אותם להשאיר - אדמה חרוכה - לא להכניס פנימה רגלים רק דרך האויר והים. ו.... הכי הכי חשב.... כשהבלאגן יגמר , מקווה מאוד שתקום ועדת חקירה .... כי נרדמנו בשמירה ....6 שנים (מאז נסוגונו מלבנון באופן מביש) - ראינו את החיזבאללה מתחמש ומתבצר בלבנון (בכל המושבים לאורך הגבול ראו אותם עובדים בעמדות במשך 6 שנים - ואנחנו עצמנו עיניים) - מישהו חייב לתת על זה את הדין.

sammerdas

New member
אזרחי ישראל היקרים.כנסו חוווווווובה

אזרחי ישראל היקרים אם לא הבנתם עד עתה ,הנה לכם האמת המרה. היפסדתם במלחמה הזו.אתם תפסידו בכל מלחמה עתידית. זה לא ענין של גנרלים וצבא אלא זה אתם. מספיק לקרוא מאמר כזה , מתוך רבים המתפרסמים בו, וכבר יודעים בבטחה שהערבים חזקים יותר, נחושים יותר, אמיצים יותר.אם היפסדתם ,כבר ביומה הראשון של המלחמה, נגד חיזבללא , תארו לכם כשזה יהיה הצבא הסורי מגובה בצבא טהרני . גם הם אמיצים שלא מפחדים למות ונחושים להשמיד את מדינתכם.כוח האש שלהם כפול מאה ,לכל הפחות, מזה של חיזבללא. בעוד זמן קצר המטריה הגרעינית של איראן תתן לה כח הרס איום ותחתיה כל מדינה ערבית תוכל לפתח לחימה נגדכם. מי יעמוד לצידכם?בטח לא כמוני הכותבים מכאן. עוד יותר גרוע אלו אנשי השלום וההסדרים עם כל מה שנע במזרח התיכון. לרוב רובם יש נתיב בריחה מתוכנן. אתם תראו אותם צודקים ובורחים ברוטצית מטוסים שלא נראתה כמוה בעולם. כשצבאות האיסלם המנצחים יכבשו וישטפו את ''ארץ ההסדרים'' , הם ילכו להקים שכונות חדשות בניו יורק. אגב, לפני שבוע , במטוס חזרה לפריז פגשתי רבים מהם שאמרו לי שהישראלים סתם מחפשים מלחמות ואחר כך בוכים ושבכלל המדינה הונהגה תמיד עי' מטורפים שלא הבינו דבר . אז ,אזרחים יקרים , נסו להבין שבכל מוסד ממשלתי, אוניברסיטה, איגוד מורים , עיתונות, טלויזיה, רדיו, צהל, הם מזמן הצליחו להזרים את דעותיהם. תמיד אנשי מלחמה והרג ניהלו את המדינה,וככה תמשיך התנהלות,עד ליום שלא יהיה את מי לנהל. אפילו הילד חובב השלום "פרץ" היה חייב לכנס לחדר פקודות ההרג והחיסול, אחרת היו מעיפים אותו חזרה למשרדו בפינה, שכח את הסיסמאות, ונהיה צמא דפ כמו כולם. הפסדתם במלחמה הזו .תודו בזה ,ונסו לברוח לפניהם.

sammermoon

New member
צוווווווודקקקקקקקקקקקק..כנסו ותקראו

צוווווווודקקקקקקקקקקקק..כנסו ותקראו

sammermoon

New member
אזרחי ישראל היקרים.כנסו חוווווווובה

אם לא הבנתם עד עתה ,הנה לכם האמת המרה. היפסדתם במלחמה הזו.אתם תפסידו בכל מלחמה עתידית. זה לא ענין של גנרלים וצבא אלא זה אתם. מספיק לקרוא מאמר כזה , מתוך רבים המתפרסמים בו, וכבר יודעים בבטחה שהערבים חזקים יותר, נחושים יותר, אמיצים יותר.אם היפסדתם ,כבר ביומה הראשון של המלחמה, נגד חיזבללא , תארו לכם כשזה יהיה הצבא הסורי מגובה בצבא טהרני . גם הם אמיצים שלא מפחדים למות ונחושים להשמיד את מדינתכם.כוח האש שלהם כפול מאה ,לכל הפחות, מזה של חיזבללא. בעוד זמן קצר המטריה הגרעינית של איראן תתן לה כח הרס איום ותחתיה כל מדינה ערבית תוכל לפתח לחימה נגדכם. מי יעמוד לצידכם?בטח לא כמוני הכותבים מכאן. עוד יותר גרוע אלו אנשי השלום וההסדרים עם כל מה שנע במזרח התיכון. לרוב רובם יש נתיב בריחה מתוכנן. אתם תראו אותם צודקים ובורחים ברוטצית מטוסים שלא נראתה כמוה בעולם. כשצבאות האיסלם המנצחים יכבשו וישטפו את ''ארץ ההסדרים'' , הם ילכו להקים שכונות חדשות בניו יורק. אגב, לפני שבוע , במטוס חזרה לפריז פגשתי רבים מהם שאמרו לי שהישראלים סתם מחפשים מלחמות ואחר כך בוכים ושבכלל המדינה הונהגה תמיד עי' מטורפים שלא הבינו דבר . אז ,אזרחים יקרים , נסו להבין שבכל מוסד ממשלתי, אוניברסיטה, איגוד מורים , עיתונות, טלויזיה, רדיו, צהל, הם מזמן הצליחו להזרים את דעותיהם. תמיד אנשי מלחמה והרג ניהלו את המדינה,וככה תמשיך התנהלות,עד ליום שלא יהיה את מי לנהל. אפילו הילד חובב השלום "פרץ" היה חייב לכנס לחדר פקודות ההרג והחיסול, אחרת היו מעיפים אותו חזרה למשרדו בפינה, שכח את הסיסמאות, ונהיה צמא דפ כמו כולם. הפסדתם במלחמה הזו .תודו בזה ,ונסו לברוח לפניהם.

s h o o s h a

New member
ארצנו הקטנטונת, ארצנו היפה

כל אחד בדרכו מוצא את הזמן לקוות איך גומרים את המלחמה הארורה הזו שגובה מאיתנו מחירי דמים גבוהים מאד. לא, המחיר אינו חינם ואינו מיותר אבל אפשא היה לחסוך בו אם רק היו נפסקים להילחם כל הפוליטיקאים ואנשי הצבא זה בזה ומנסים להוכיח מי גאון יותר, מי דרכו ברורה יותר ומי משנתו היא האחת שתוביל אותנו לשלום המיוחל. ועד אשר הם נלחמים את מלחמות הפרסטיג'ה שלהם ילדינו בשדה הקרב נלחמים את מלחמת קיומנו ונותנים את נפשם למען נוכל אנו כאן להתווכח על דרכם ואף לתת לחלק מהמלעיזים לכנותם בכינויים שאין הדעת סובלת כלל והנייר האלקטרוני ממש מבקש לא למחזר את המילים. יש דרך לסיים מלחמה זו והדרך היא אחת. על כל הצדדים להגיע להסכמות מדינים, רגע.... נסראלללללללהההההה, ראבאק, אני כותבת כרגע, תדחה ת'הפגזה של הבוקר כל העולם אחותו ואישתט מנסים לגבש הסכמים עבורנו. ואנחנו מה? לא יודעים? בואו נחליט שהצבא הכי חזק בעולם כרגע כבר אינו כזה. והרי ארגון טרור הצליח להכניע 1/3 ממדינת ישראל והפך אותם לפליטים במדינתם. ועל כל הצהרה שלנו שמחקנו, כתשנו, ניקינו, טיהרנו, יום למחרת חוזרים כוחותיו (לבינג'ת ג'בייל למשל) מכניסים כוחות מחודשמים ויאללה להרג הבא. עד מתיי... חיל האוויר יכול לעשות עבודה מצויינת בתגבור כוחות הקרקרע. ועם כל הכבוד וכל האכב, הוא אינו יכול להשמיד את קיניהם. לשם כך צריך צוות מדבירים מיומו. כן, כך בדיוק. רימון הלם ואז פיצוץ כל בונקר כזה מבלי להתחשב ביושביו, כאמור וכמובן לאחר שהוזהרו חזור והזהור לפנות מקומות מיושבים אזרחיים. גם בפעולה כזו אין הבטחה שניצחון טוטאלי אולם בהחלט יש אפקט הרתעתי גדול הרבה יותר מפלאיירים מהשמים שעמם הם בונים טאיירות (במקרה הטוב). אז שיפסיקו הפוליטיקאים לריב בינם לבין עצמם ויגבשו החלטה שתהיה מקובלת על כולם, שיפסיקו כל ארגוני המחאה בישראל להילחם נגד ילדינו המחרפים נפשם כדי שאלו יוכלו להנות מהשקט המיוחל ושתפסיק התקשורת לשמשמ כפרשנים לכל ענין ודבר. תנו לצבא לעשות את עבודתו. ואם אכן מאמינים אנו ביכולות הצבא הגדול והחזק שלנו- תנו לא את כל הקרדיט לעשות את מה שנחוץ מבלי לפצות פה ולהעביר שום סוג של ביקורת!!! מרגע שנפסיק לאכול איש את רעהו כפי שנכתב בתורה מאות רבות של שנים קודם לכם "ארץ אוכלת יושביה", הרי אם נשכיל ונקדיש את עצמנו להיות עם אחד, לב אחד, זהו כל הכוח הדרוש לנו כעם ובעיקר לחיילנו בפרט כדי לנסות ולהציל את מה שנשאר.

למעלה