ביום הנורא הזה...

סטארית11

New member
פשוט קטסטרופה

וחוץ מזה..אם מוטלים על המאזנים חיי האזרחים שם ..ועל הכף השניה חיי החילים היקרים....מה חשוב יותר?? החיילים כמובן!! במלחמה כמו במלחמה.. וכל היפי נפש לשבת בשקט..ואם יש לכם הצעה טובה יותר לכו אתם לשדה הקרב!! שיחזרו הביתה בשלום כי הצער גדול מנשוא!!

pilpeletbm

New member
הם חיים על סנוויצ'ים עם גבנ"צ

או פסטרמה, המווווווווווווווווון ממתקים. ותודות לאנשים טובים אוכלים לפעמים אוכל נורמלי.

כמה עוד מלאכים ילקחו מאיתנו???|מל

כמה עוד מלאכים..חיילים...ילדים.... ילקחו מאיתנו??. כמה עוד מישפחות יכנסו לתוך מעגל השכול שלא ניתן לצאת מימנו??. כמה עוד חברים יבכו את מות חברייהם????. כמה עוד אמהמות לא ירצו להמשיך לחיות ויחכו למוות???? כמה עוד נרות נשמה אפשר להדליק??? כמה עוד לבבות ישברו???. כמה עוד ניצנים של ילדים שלא יגדלוו עוד????? כמה עוד בכי על קברים ואין מענה???? כמה עוד מיכתבים ולחיצות ידיים למישפחות השכולות??? כמה עוד ימשך מעגל האייבה הזה??.. כמה עוד בתים של מישפחות שלא יחזרו לחיים הקודמים לעולם?????. כמה עוד רייקנות ???? כמה עוד אפשר ליספוג????. כמה עוד חיילים הרוגים יהיו לנו??? איך אפשר לבוא ולהגיד לאמא זהו הבן שיינקת.שגידלת... שכל כך שמרת ואהבת לא יחזור עוד לעולם??????. איך אפשר לקחת חיים שלמים של מישהו ופשוט למחוק אותו מהעולם הזה?? אי אפשר...... מישפחות יקרות ...אנשים כל מי שקורה את המיכתב הזה ...שידע שאלו השאלות שזהו הכאב שמישפחות שחברים שחברות שכולות מיתמודדים איתם יום יום ליילה ליילה שעה שעה.. דקה אחר דקה..... ואני כל מה שנותר לי להגיד אני כואבת את כאבם..יום יום... וכל פעם שעוד חייל נהרג ליבי מיתרסק ושוב עולים השמות המראות ולנו ולעולם אין תשובה עוד כמה מלאכים ילקחו מאיתנו.... מיזאת שבקריות שגם חייה ומיתמודדת עם המצב יום יום וגם הלך לי ידיד טוב מלאך ..שלא יחזור...מישתתפת בצערם של המישפחות השכולות..

אלוניס

New member
אל תשכחו שזה כבר קרה בעבר

הבעיה היא שישראל נורא רוצה שיאהבו אותה בעולם. להיות יותר צדיקה מהאפיפיור. זה כבר קרה לנו בעבר. בג'נין ביום אחד מתו 13 חיילים בגלל שרצינו למזער פגיעה באוכלוסייה הפלסטינית ובכל בכל העולם צעקו "טבח" שלא היה ולא נברא. צריך לתת לצה"ל לעשות את העבודה. וצריך שאנשים יבינו: או שאכפת לנו מהאוכלוסיה בלבנון או שאכפת לנו מהאוכלוסיה שלנו. אי אפשר לקבל הכול. אי אפשר להתריע לאוכלוסיה שעות לפני זה ללכת כי אנחנו נפציץ וגם לצפות שהמחבלים לא יזוזו משם ושיכולות השיגור תפגענה בכל זאת. או שמוכנים לקבל קורבנות אזרחיים בלבנון והרס תשתיות ברמות הרבה יותר קשות מכפר קנא של 1996 או שמקבלים שימותו הרבה מאוד חיילים שלנו כדי שיגיעו אכן לכל המשגרים. והעולם ימשיך לשנוא אותנו. כי לשנוא את עצמם על הפחדנות שלהם מול האיסלם הקיצוני - זה לא יקרה. קודם האיסלם הקיצוני מתאמן עלינו. אח"כ הם טיפלו בניו יורק, לונדון, באלי, בומביי, סיני וירדן. יהודים, ישראלים, נוצרים, הינדים ובודהיסטים, איסלם מתון. כולם תחת הכוונת שלהם. תפסיקו לצפות שיאהבו אותנו, תפסיקו לצפות שיגידו לנו תודה שאנחנו עושים בשבילם את העבודה המלוכלכת. לא יקרה. אנחנו צריכים לשמור על עצמנו ולהגן על מה ששלנו. בעוד 20-30 שנה יגידו תודה כמו שאמרו על הכור בעירק. אני שולחת איחולי החלמה לפצועים ואת תנחומיי מכל הלב למשפחות השכולות.

אלוניס צודקת. מחבק אותך

ככה צריכים לראות את המצב ילדינו לא יחזרו.ילדיהם יגדלו ויעשו בנו/בעולם בדיוק אם לא יותר גרוע מהוריהם אבל כל זה יכול להיות רק אם נתאחד תחת אותה סיסמא אחת אם לאוייב לא חשוב על ילדיו,אם האוייב משתמש בילדיו עם כל הכאב בתחושה צריך להכנס בהם ולמחוק אותם גאה בך,אשמח אם הרבה ילכו באומץ להפגנה נגד התפיסה שילדינו פחות שווים מילדהם מה גם שמי שהתחיל במלחמות זה הם

צודק ...צריך לגלח את השטח

עד הייסוד לפני שניכנס כוח רגלי או כוח מונע ע"מ לשמור על חיי החיילים רפי , כרמיאל

מ י ק א

New member
תתעכנו ,

וכדאי גם להתחיל להתפלל לבורא עולם, רק ממנו תבוא הישועה . ואיני דתיה. אך כדאי להיות ערנים לקרא את האמת ולא להתחפר אחרי הדפקטים בממשלתינו וגם בעולם בבקשה ! עידכונים אמיתיים עם כל הכאב : http://www.debka.co.il/

מי אלה המטומטמים האלה

שהולכים להיהרג ? מה זה שולחים ? זה חיילים שרצו ללכת להילחם והם יודעים שהם הולכים להיהרג . פשוט לא ייאומן איזה אנשים טיפשים יש .

הם מגינים עליך כדי שתוכל ללעוג להם

מהבית הנוח שלך. שופכים את דמם ונהרגים כדי שאתה תוכל לכתוב במחשב שהם טיפשים.

UMAGA

New member
אני אומר את האמת

זה אנדים מזוכיסטים . זה אנשים שרצו ללכת להילחם ואני לא מצליח להבין את זה . ברור שהם מקריבים את עצמם בשבילנו וטוב שיש כאלה שהולכים להילחם אבל אני לא מבין למה הם הולכים למה הם רוצים לעשות רולטה לחיים שלהם ?

pilpeletbm

New member
למה ? אני אגיד לך למה

כי אכפת להם, הם מסתכלים מעבר לארבע אמות שלהם (תנסה את זה לפעמים) הם יודעים שאם עכשיו הם לא יהיו שם אף אחד אחר לא יהיה במקומם, אף אחד לא ילחם למעננו, הם אצילים, אמיצים, אנשי חיל יש בהם כוחות נפש הרבה יותר גדולים ממישהו שיושב מול המחשב וכותב שהם טיפשים, יש להם ראייה חכמה יותר ממישהו שמתיימר להיות רחמן ואכפתי כלפי כל אוכלוסייה רק לא כלפי האוכלוסייה שהוא חי בתוכה. כי הם מסתכלים למציאות בעיניים כי הם יהודים כי הם מוכנים להיות מגש הכסף עליו ניתנת לנו מדינת היהודים

שילה1

New member
כי..הם חונכו לאהבת מלדת,לערכים,

לאחריות.הם-יהיודים,בדווים,דרוזים,צ'רקסים,חילונים,דתיים. אנשי מילואים,חיילי סדיר...ימיניים,שמאלניים,וכל מה שבניהם. ואותם יש לחזק בימים אלו,והרבה. שמרו נא את הביקורת לימים של אחריי,ובטוחה כי יגיעו בקרוב מאוד.

גרף1989

New member
די לדבר שטויות

דבר ראשון כדי להשחיל טילים מהחלון צריך לסמן את אותו מקום בסימון לייזר שאותו מבצעים חיילים \: בעיקר יחידת שלדג. דבר שני מלחמות לא מנצחים מהאוויר!!!!

האל"מ התראיין בטלויזיה ואמר שיכלו

מפקד עם כנפי טייס ופנים מזוהות התראיין בטלוויזיה בתוכנית של חיים הכט בערוץ 2 ואמר שהם יכלו להשחיל טיל וידעו איך לפגוע במטרה ובבטחון של 100% הם היו הורגים את החיזבאללה. הוא אמר שהם החליטו לא לשלוח את הטיל כדי לא לפגוע באזרחים. למפקד היו דרגות אל"מ. הוא ידע על מה הוא מדבר.

zadok21

New member
יש לנו עסק עם צורר

שבפירוש מכריז על המטרה הסופית , למה לוקח לנו זמן לשטח את כל הבניינים מהם נורים הרקטות למה צריך לפרוץ נקודתית מבית לבית , למה לא להרוס את הבתים על יושבהם. עם שלם יושב חודש ימים במקלטים , איפוא נשמע כדבר הזה ? עם נפילת הקטיושה הראשונה , היה צריך להשמיד את כל המתקנים החיונים שך לבנון , חשמל מים ועוד חיפה עיר ואם בישראל נחרבת ואנחנו נותנים לזה להמשך ? קרית שמונה חרבה , כל לבנון צריכה להיות מוחרבת ראיתי את השייטת צועדת בחשכה בעיר צידון על מנת להכנס לקומה השנייה של הבניין והשד יודע מה לעשות שם . האם מדובר בגאוות לוחמים ? מי האדיוט שהחליט כך וחשף אותם לטבח ? אם כבר עלו לחוף האם אין לנו טילים שאפר לשגרם לדירות ולחסל כל מה שזז שם ? על מי אנחנו מרחמים ? על אזרחים ? אם הם לא מרחמים , מדוע שאנו נרחם ? התוצאה עשרות חיילים הרוגים לשוא . צריך לבוא גם חשבון עם עשרות הכתבים מהשטח , אני שומע אותם ודמי רותח , הם ממש מכניסים מורך בעם כל הניתוחים שלהם הסותרים לעיתים כל המאמץ שלהם להראות את חכמתם והבנתם הידענית , המידע המגיע לחיזבאללה בלי מאמץ מודיעיןם בחינם א. תוקפים את הצבא ב. מראים את המחדלים בעורף ג. הלחצים בתוך הממשלה ד . אוזלת ידם של הרשויות ה. עורף שמתחיל להישבר ו. מיקום מדוייק של נפילת הפצצות והנזק שגרמו . אנו עם של ברברנים , הרבה נזק גורמים לעם ישראל כתבים אילו הקריאה של הציבור לממשלה כעת מהממשלה , לא לרחם להרוס ולהשמיד , במלחמה הזו אין אזרחים של האויב יש רק חיים שלנו והמשך קיומינו סוף סוף אנו רואים לאמיתה מי הם ערביי ישראל , כיצד נראה גייס חמישי , הנשכיל להפרד גם מהם ?

למה לא לעשות מצור

לכתר כל כפר, אין יוצר ואין בא. בלי יריה אחת. להודיע לתושבים שמי שייצא עם דגל לבן יועבר למקום מוגן ויקבל את כל צרכיו. אם לא ייצאו מייד הם ייצאו כשייגמרו להם המיין התרופות והמזון. ייקח חודש? שייקח. יקח חודשיים? שייקח. אחרי שתושבי הכפר ייצאו, ניתן להכנס בזהירות, ובמקרה הצורך למחוק כל מבנה המהווה איום, בהפצצה מהאויר. אחרי סריקת וטיהור הכפר, יורשו התושבים לחזור. (אחמדינג'אד דואג לאזרחים הלבנונים המסכנים, והוא יבנה להם את הבתים שנהרסו).

למעלה