ביום בהיר אחד...

ביום בהיר אחד...../images/Emo69.gif

מה הדבר שהכי שינה את חייכם, שגרם להם להיפוך או מעין שינוי דרסטי בחשיבה, בהתנהגות ובהוויה

דיה דיה

New member
שהתאהבתי בידיד

וכמעט הינו יחד... והעובדה שהוא היה אדם סגור- משהו שגרם לאיזשהו אתגר

שיר 6 6

New member
אממ...

המון דברים. הדבר שכנראה הכי שינה את חיי הוא אובדן של אדם קרוב לפני שנתיים כמעט וזה ממש שינה אותי ואת תפיסת העולם שלי. גם לטובה וגם לרעה. וגם הייתה תקופה בחיי שבה הרגשתי בודדה, והתוצאה של התקופה הייתה טובה כי עכשיו אני מעריכה את ערך החברות :)

dance3

New member
הגירושים - הגעתי להכרה שאין אהבה

חשבתי שרק אני מרגישה כך אבל מסתבר שכל מי שמתגרש עובר את אותו תהליך הגבר שחשבת שאוהב אותך הופך להיות שונא מושבע שלך, ועושה הכל להתנקם בך. אגב ההדרדרות שלו חלה כאשר חזר ממילואים במלחמת לבנון ה-1 1982 , הוא היה שם מההתחלה והשתנה לגמרי, אבל לא קיבלתי פיצויים מהמדינה!!! לא רצה לשמוע רדיו חדשות או טלוויזיה במשך שנים. איך אפשר להיות כל כך אטום לצרכים של השני., עד היום אני צריכה להתמודד עם הבעיות של הזכרונות לבד. רוצים את הכסף ולא אהבה.

mrj

New member
אצלי זה

אכזריות מצד ילדים אחרים בבי"ס היסודי. קבלתי כל כך הרבה מההבנה שלי בגלל זה.. בגרות מנטלית בגיל נורא צעיר.

yasama

New member
גם אני עברתי חוויות קשות של התעללות

ביסודי. בתיכון לעומת זאת כבר אף אחד לא התעלל בי, אלא אני כעסתי על עצמי שנתתי לילדים האלה מהיסודי להתעלל בי. אייך את מתמודדת עם הטראומות מהעבר? ניסית טיפול?

למעלה