בידינג - דחוף!!!

student 1200

New member
בידינג - דחוף!!!

האם יש טעם להירשם במקצה השלישי לקורסים מלאים? במזכירות אמרו לי שיש סיכוי להכנס בכ"ז לקורס בצורה כזו. עד כמה זה נכון???

sacrament

New member
מאוד מאוד מאוד נכון

מניסיון (-: שנה שעברה קיבלתי במקצה שלישי תירגול בשעה נוחה למדי שהתמלא עוד במקצה 1. אנשים סתם נרשמים למלא קורסים ובסוף מבטלים. או שפתאום שומעים דברים לא טובים על הקורס ומבטלים אותו. אני למשל ביטלתי את מבוא לפסיכיאטריה ומשפט אחרי שראיתי את הפקטור השלילי של 11 נקודות שנה שעברה. והוא קורס מלא. אז מישהו בר מזל אחר ניסה וקיבל אותו. כנ"ל לגבי משפחה, מוות ורכוש שביטלתי. לנסות תמיד כדאי. במקרה הכי גרוע לא תקבל את הקורס...(-:

student 1200

New member
תודה!!!

וסתם שאלה - למה ביטלת את משפחה מוות ורכוש? דרך אגב, מזל שיש את הפורום הזה לשאול שאלות אחרי היחס הנחמד שקיבלתי במזכירות....

sacrament

New member
כן...גם אני קיבלתי צעקות מהמזכירות

(ואני רצינית לגבי הצעקות...) ביטלתי כי שמעתי דבר-מה ממישהי שהייתה בקורס. לקחתי במקום זה קורס אחר שאני מאוד מרוצה ממנו. ורק לשם סקרנות...איזה קורס אתה רוצה לקחת? זה משפחה מוות ורכוש במקרה?

student 1200

New member
בידינג

אני דווקא רשום למשפחה מוות ורכוש, נראה לי נחמד, חוץ מזה שהמרצה מדברת די מהר.... הקורסים שאני רוצה להירשם - ראיות עם מודריק ותאגידים עם חביב סגל. דרך אגב, יש לך מושג מה קורה אם יש לי יותר מ-42 נקודות (אחרי הבידינג השלישי)? האם אני מחליט מה להוריד או שהם פשוט מוחקים את הקורסים האחרונים? ו...שמעת במקרה על "הפליה בדיור וקבוצות תרבותיות"?

sacrament

New member
ככל שהקורס גדול יותר

יש יותר סיכוי שיבטלו בו ויהיה בו מקום. אז אני חושבת שיש לך סיכוי. לגבי ה-42 נ"ז- אני יודעת שיש שבוע ביטולים. אני לא יודעת מתי הוא. בכל מקרה...אם אתה מעוניין ללמוד 43-44 נ"ז אז אפשר לבקש בקשה חריגה לאשר לך כזה דבר. לא שמעתי על הקורס, סורי.

משפט והגירה - את"א

האם מישהו למד את הקורס? איך הציונים? עד כמה יש צורך בנוכחות? איך הציונים? הודות לשביתה הקצה השלישי הפך מבחינתי לממש מסובך

למעלה