ביג בראדר 521

Boran

New member
אני מרגיז?

לפורום הזה יש כללים. וזה התפקיד שלי לשמור עליהם. ובינתיים זה אתה שעובר עליהם פעם אחר פעם אחר פעם. דיבורים כאלה לא יביאו אותך לשום מקום, אני דיברתי אליך בכבוד ואני מצפה לקבל יחס דומה, אל תתחיל להתנהג לי כמו בן 3.

maya567

New member
תומר לפעמים אתה ממש מגזים

אני חייבת להודות שבהתחלה כשהתחלת לכתוב - די נרתעתי מסגנון הכתיבה שלך. עם הזמן דווקא התחלתי לחבב אותך, וההודעות שלך - בדר"כ - הן משעשעות ונחמד לקרוא אותן. אבל, אתה ממש מגזים - אתה בא לירון בטענות? והגזמת קצת אם ה"הרטבתי בגללך". המצב בפורום בזמן האחרון רע. ואתה רואה את זה בדיוק כמו שאנחנו רואים את זה. אתה גם נוקט יוזמה ומעיר כשצריך, וזה טוב - אבל כשמעירים לך אתה ככה מתעצבן? אם אני הייתי רואה בשבוע שעבר את ההודעה שלך עם האמוטי' - לא יודעת מה הייתי עושה. הייתי פורצת למשרדים של תפוז, ממנה עצמי למנהלת ומרחיקה אותך בעצמי! אז אל תבוא לירון בטענות - הוא בסה"כ מנסה לשמור על הפורום מסודר. וציפה ממך - שאתה כבר לא כל כך חדש כאן - לדעת לא לכתוב כלום בכותרת.

מה זה לעזאזל אמוטי'

אני מנסה לזחור מה זה ואני לא מצילח מצטער כנראה רמת האייקיו שלי נמוכה... חח אני הורג את עצמי תראי אם עוד אחד עשה אותה טעות דוקא להגיב לי ??? נו באמת לא ידעתי בקשר להודעה של הכותרת וכנראה שיותר אני לא אכתוב את זה אחרת שוב שחיטה המונית ואני מרגיש שוב בשווראמיה בעפולה אז טוב הבנתי !

maya567

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif../images/Emo13.gif../images/Emo43.gif = אמוטיקונים

והרגת אותי עם השווארמיה בעפולה.

Boran

New member
תראה

כששלחתי את ההודעה ראיתי את ההודעה של עמית. אבל אין שום סיבה לכתוב פעמיים, עמית חכם והוא יראה את ההודעה שכתבתי לך ויבין לבד לא לחזור על זה.

../images/Emo46.gifחפיף תרדו מתומר

כאילו מה זה.... שכל אחד יעשה מה שבראש שלו ועם מישהו ינסה לעבור תגבול אז נדאג כולם להעיף אותו

maya567

New member
אז זהו שלא.

אנחנו לא רוצים ש'כל אחד יעשה מה שבראש שלו'.

בסדר..

אמרתי שכל אחד יעשה מה שבראש שלו אבל..נדאג שאף אחד לא יעבור תגבול תקראי עד הסוף ממי

כי אם כל אחד יעשה מה שבראש שלו

כל הריאלטי יהרס ספוילרים ירוצו כמו המרתון באתונה וקללות ובלאגנים אבל היחידה תודה בכל זאת ששינסת מותניים ויצאת להגן עליי בלי להסתכל אחורה מעירך את זה מאוד תנקיו יאאלה פותחים בלוק חדש דף חדש וכל מה שצריך העיקר חדש

חחחחחחחחחחחחחחחח

וכל הריבים שלנו הם בעצם התחזות (מזכיר לכם מיכאלה?) כדי שאפ אחד לא ידע על הקשר הסודי ביננו חחחחחחחחח

Boran

New member
פחחח מיכאלה

תומר מתי מגיע הקטע שאנחנו כולאים את אבי במרתף, ואז טסים עם מאיה לאירופה והורגים אותה שם?

חחחחח ומתי יגיע החלק שרון יתרום

כליה לעמית ואז ירצח את זולו במכונית .... חתיכת טלנובלה חחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי

חחח עמיתי נשמה כפרה עינים

חולה במחלה שלא מדברים עליהה כמה שאמא אוהבת אותך אתה רוצה לשחק במומינים? או בקטנטנות או בשביל טלי השמנה אז שמנמנות ?? אה כפרות שפתיים גבות שחי האמצע של האצבעות של הרגליים כפערהההה חחחחח איכסססססס אלוהים איזה גועל בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע חחח מזכיר לך את מכיאלה שהתחזתה לאסי והתכוננה לפגישה עם עליזה ועם גילי חחחחחחחחחחחחחח אל תדאג רון הגדול (גרשון) יתרום לך כליה + אצבע שישית (זה היה מבצצע בחינם אז למה לא ) או כמו שאומרים מרביצים לך תברח נותנים לך תיקח (למרות שבמצב הזה עדיף לחטוף מה מכות אבל בחפיףףףףף

למעלה